Tekirdağ´da bir ayda aranan 59 kişi yakalandı
Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir ayda gerçekleştirdiği uygulamalarda 2 bin 694 kişi sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 59 kişi yakalandı.
Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir ayda gerçekleştirdiği uygulamalarda 2 bin 694 kişi sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 59 kişi yakalandı.
Süleymanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, genel asayiş ve kamu düzeninin devamının sağlanması, asayişe müessir olayların önlenmesi ve bu kapsamda önleyici ve caydırıcı tedbirlerin artırılmasına yönelik okul çevreleri, araçlar ve umuma açık yerlerde değişik zaman dilimlerinde çeşitli uygulamalar gerçekleştirdi.
Son bir ayda yapılan uygulama ve denetimlerde 2 bin 694 kişinin GBT sorgulaması yapıldı. Bu şahıslardan 12´si arandığı tespit edilerek yakalanarak, gerekli işlemlerin yapılması için adli mercilere sevk edildi. Uygulamalarda 173 araç kontrol edilerek, 12 araç sürücüsüne 5 bin 615 TL trafik cezası uygulandı ve 1 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlali, 2 araç sürücüsüne trafik güvenliğini tehlikeye düşürmekten işlem yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucu 36 ayrı olayda toplam 59 şahıs yakalanarak gerekli işlemlerin yapılması için adli makamlara sevk edildi.
Yine uygulamalar kapsamında 5 kişiye Kabahatler Kanunu´ndan işlem yapılırken, 5 yoklama kaçağı olarak aranan şahsa gerekli tebligat yapıldı. Bu çalışmalar sırasında 5 ruhsatsız tabanca ve bunlara ait 33 fişek, 2 kurusıkı tabanca, 2 şahıstan uyuşturucu madde ve extacy hap ile bir miktar metanfetamin maddesi, 65 gram bonzai ve 30 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Geleceğin Veteriner Hekimleri Üretim Süreçlerini MAYBİ’de Yerinde İnceledi
TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ
IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”
TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…
Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi
DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI
SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR
GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!
SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!
Kolposkopi Neden Yapılır?
Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları
TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü
“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”
CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki
TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI
Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi
Saat Kulesi’ne görkemli açılış
Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı
MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…
Trakya’nın Turizm Gururu Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi: Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor
OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”
GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI
ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI
Yükleniyor





