PAZARCILAR KADİR ALBAYRAK´A İSYAN ETTİ

PAZARCILAR KADİR ALBAYRAK´A İSYAN ETTİ

Tekirdağ´da, Pazartesi ve Perşembe pazarının kurulduğu cadde üzerinde belediyenin iş makineleri ile alt yapı çalışmasına izin vermeyen pazarcı esnafları yaklaşık 3 saat yol kapattı. Tekirdağ Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Kay?

Tekirdağ´da, Pazartesi ve Perşembe pazarının kurulduğu cadde üzerinde belediyenin iş makineleri ile alt yapı çalışmasına izin vermeyen pazarcı esnafları yaklaşık 3 saat yol kapattı. Tekirdağ Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Kayın; Kadir Albayrak´ı verdiği sözleri tutmamakla suçlarken esnafı perişan ettiğini söyledi.

TEKİRDAĞ´DA HERKES İSYANDA

Tekirdağ´da yolların ve trafik durumundan isyan eden çarşı esnafı, Kadir Albayrak´ın Tekirdağspor´a destek olmamasından dolayı Tekirdağspor taraftarı isyanından sonra şimdi de söz vermesine rağmen sözünü tutmayan pazarcı esnafı da Kadir Albayrak´a isyan etti.  

Pazarcılar Odası Başkanı Sami Kayın da pazar yeri sokağına gelerek pazar esnafına destek oldu. Sami Kayın, “Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bize kapalı pazar yeri sözü vermişti. Kapalı pazar yerini yapmadan pazar esnafını mağdur etmeyeceğiz sözünü hatırlatmak isterim kendisine. Fakat görüyoruz ki Kadir Başkanın sözüne güvenemiyoruz. Bizler Cuma gününe kadar Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan´ın huzurunda Kadir Albayrak ile protokol imzalamak istiyoruz. Biz Pazar yeri sokağından çıkmayacağız´´ dedi.

 Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Pazarcılar Odası Başkanı Sami Kayın konuşmasına ara vererek cep telefonundan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´ın yaz aylarında pazar yeri ile ilgili konuşma yaptığı videoyu açarak basın mensuplarına ve Pazar esnafına dinletti.

TEK PATRON KADİR ALBAYRAK

Pazar esnafına dinlettiği videonun ardından Kayın sözlerine şu şekilde devam etti: ‘´Biz muhatap bulamıyoruz. Kimse bize yardımcı olmuyor. Şuan da Kadir Albayrak tek patron ne Parti var ne de başka bir şey Kadir Başkan kendi isteğiyle hareket ediyor. Kimseyi dinlemiyor. Biz protokol istiyoruz.  Bu saatten sonra kimsenin sözüyle iş yapmıyoruz. Protokol imzalanmadan da iş makinelerini çalıştırtmayacağız´´ dedi.

Konuşmasını sonlandıran Sami Kayın‘ın ardından pazar esnafı “Biz ekmeğimizin peşindeyiz helal ekmek istiyoruz, haram ekmek parası istemiyoruz, doğu düzgün yerimizi göstersinler o halde” dedi.



Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

KARAR PARTİ KARARINI AÇIKLADI…

ÜNİVERSİTEMİZ 2024-2025 AKADEMİK YILI LİSANS MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN GÖZALTI TEPKİSİ: “AVUKATLIK FAALİYETLERİ SUÇ DEĞİLDİR!”

Optimed Kapaklı Hastanesi Hizmetinizde!

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

Hanım Eli Çiçek Tarlası

Hanımeli Lavanta Tarlası

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; GENİTAL ESTETİK AMELİYATI

YAZ AYLARINDA GÖRÜLEN ALERJİLER ARTIYOR

Tekirdağ’da Huzur İçin Yeni Adım: Emniyet WhatsApp Hattı Hizmete Girdi

PARKLAR İLLA CİNAYET VE UYUŞTURU YUVASI MI OLSUN?

KAYMAKAM MURAT EREN DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ

GÜMÜŞ İNŞAAT AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPIMINI ÜSTLENDİ

ASYAPORT TÜRKİYE ZİRVESİNDE: 2024’ÜN KONTEYNER ŞAMPİYONU TEKİRDAĞ’DAN

CHP TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ NURTEN YONTAR ENGELLİ PERSONEL ÇALIŞTIRMA YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ SORDU

SAATİ TEKİRDAĞ’DA KURDUK, TEŞEKKÜRLER…

DEVA PARTİLİ AVŞAR: “YÜZ ÖLÇÜMÜ KONYA OVASI KADAR BİLE OLMAYAN ÜLKELERDEN ÜRÜN İTHAL EDİYORUZ”

ERGENE’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN SALDIRIYA KARŞI GÜÇLÜ TEPKİ: BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI VERİLDİ

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ; PLASTİK, REKONSTRÜKTİF VE ESTETİK CERRAHİ İŞLEMLERİ – OP. DR. HAKAN FATİH MEREV

İrmetHospital’da Kanser Tanısı Konulan Hastaya Trakeobronşiyal Stent Uygulaması

İşte Kardeşlik: Almanya’da Tekirdağ Meydanı Tekirdağ’da Bayreuth Parkı

SÜLEYMANPAŞA’NIN EN GÜZEL YERİNDE SONSUZA KADAR DEV TÜRK BAYRAĞI DALGALANACAK

ŞARKÖY’DE DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ ŞENLİĞİ RENLİ ANLARA SAHNE OLDU

Halk toplantıları Bahçedere ile devam etti

Çorlu Kaymakamı Murat Eren'den Çorlu Belediyesine Veda Ziyareti

MÜSİAD Tekirdağ Şubesi, Diyarbakır’daki Başkanlar Toplantısında “Terörsüz Türkiye” Vizyonuna Güçlü Destek Verdi

TEKİRDAĞSPOR’A YENİ DÖNEM: GÜÇLÜ YÖNETİM, GÜÇLÜ VİZYON

Asyaport personeli sahilleri ve deniz dibini temizledi

Yükleniyor