MARMARAEREĞLİSİNE BİR EĞİTİM YUVASI DAHA
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin 11 İlçeye 11 Okul Projesi kapsamında Marmaraereğlisi İlçesine inşa edilecek 3 bin 550 metrekare kapalı alana sahip ve 3 milyon 400 bin liralık yatırım olan 21 derslikli Marmaraereğlisi Büyükşehir Be
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak törende yaptığı konuşmada, 'Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet yelpazemizin çok geniş olduğunu belirtmek istiyorum. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için 11 ilçemize 11 okul projemiz kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz.11 ilçemize 11 okul projemiz kapsamında yapılacak olan özel eğitim okulu, ilkokul, ortaokul, lise, spor salonu gibi eğitim tesislerini ilçelerimize kazandıracağız. İlçelere yapılacak okulları belirlerken, ilçelerin ihtiyaçlarını dikkate aldık ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün taleplerini değerlendirdik. Marmaraereğlisi´nde temelini attığımız ilkokulun başta ilçemize ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kadar güzel ve şirin ilçede Belediye Başkanı İbrahim Uyan´ı özverili çalışmalarından dolayı da ayrıca tebrik ediyorum' dedi.
ÇOCUKLARIMIZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da konuşmasında, 'Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Geleceğe yapılan yatırımın en iyi örneği çocuklarımıza yapılan yatırımdır. Böyle güzel projede ilçemize de okul yapılması oldukça gurur vericidir. Biz her zaman halkın ihtiyaçlarından yola çıkarak verilen hizmet anlayışını benimsedik. Bu doğrultuda gerek biz gerek Büyükşehir Belediyesi ile el ele çok güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. 11 ilçeye 11 okul projesinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultanköy Mahallemizde gerçekleşen kanalizasyon projesi için de halkımız adına teşekkür ediyorum. Halk için birlikte hizmete sonuna kadar devam edeceğiz' dedi.
ÖĞRENCİ ŞEHRİ EREĞLİ
Başkan İbrahim Uyan, Namık Kemal Üniversitesi tarafından Denizcilik fakültesinin de Marmaraereğlisi´ne yapılacağının müjdesini verdi. Ereğli´de mevcut 3500 üniversite öğrencisinin bulunduğunu, yeni açılacak fakülte ile birlikte bu sayının 10.000 ni bulacağını belirten Başkan İbrahim Uyan; “Mevcut merkez nüfusumuz şu an da 10 bin kişi. Marmaraereğlisi´ne yeni yapılacak dört yıllık denizcilik fakültesiyle birlikte öğrenci sayısının da 10 bin civarında olacağını hedefliyoruz. Yerleşik nüfusumuzla, öğrenci nüfusumuz aynı sayıda olmuş olacak” dedi.
Konuşmaların ardından Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, okul için emeği geçenlere plaket verdi.
Daha sonra, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Başkan Albayrak, Başkan İbrahim Uyan ve diğer ilçe belediye başkanlarının kurdele kesmesiyle temel atılışı gerçekleştirildi.


Geleceğin Veteriner Hekimleri Üretim Süreçlerini MAYBİ’de Yerinde İnceledi
TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ
IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”
TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…
Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi
DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI
SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR
GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!
SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!
Kolposkopi Neden Yapılır?
Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları
TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü
“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”
CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki
TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI
Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi
Saat Kulesi’ne görkemli açılış
Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı
MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…
Trakya’nın Turizm Gururu Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi: Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor
OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”
GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI
ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI
Yükleniyor






