Marmaraereğlisi Belediyesi, öğrencileri Atamız ile buluşturdu
Marmaraereğlisi Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencilerini, 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü kapsamında Anıtkabir´e götürdü.
Marmaraereğlisi Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencilerini, 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü kapsamında Anıtkabir´e götürdü.
Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencilerine 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü kapsamında Ankara gezisi düzenleyen Marmaraereğlisi Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti´nin yarınları olan çocuklarımızı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile buluşturmak için düzenlediği gezide öğrenciler ve öğretmenlerin bir hayli heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

DOLU DOLU BİR GÜN YAŞADILAR
Rehber eşliğinde yapılan gezide öğrenciler, Atatürk´ün hayatı ve kullandığı özel eşyaları hakkında bilgi sahibi olurken, kazanılan zaferleri müzede hazırlanmış olan canlandırmalar eşliğinde öğrendi.
İLK MECLİS VE ANKARA KALESİ DE GEZİLDİ
Anıtkabir´in ardından öğrenciler, Ankara turu yaparak Türkiye´de kurulan ilk meclis binası olan ve Kurtuluş Savaşı gibi birçok önemli kararların alındığı Eski TBMM Binası ile Ankara Kalesi gibi tarihi yerleri de görme şansı bularak şehirden ayrıldı.

ATA: “GENÇLERİMİZİN BÜTÜN EĞİTİM HAYATLARINI ETKİLEYECEK PROJELER ÜRETMİŞ BULUNUYORUZ”
Toplumun geleceğini aydınlatmada çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ve kendileri için bir gurur kaynağı olduğunu belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘´ Göreve geldiğimiz günden beri etüt ve gençlik merkezi ile gençlerimizin bütün eğitim hayatlarını etkileyecek projeler üretmiş bulunuyoruz. Bu merkezde Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ilkelerine ve düşüncelerine sahip gençler yetiştirmek temel hedefimizdir. Çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşabilmek için Atatürk sevgisine sahip, onun ilkelerini kendine hedef edinen gençler yetiştirerek, çağdaş yarınlarda var olmayı amaçlıyoruz' ifadelerini kullandı.
Geleceğin Veteriner Hekimleri Üretim Süreçlerini MAYBİ’de Yerinde İnceledi
TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ
IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”
TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…
Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi
DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI
SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR
GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!
SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!
Kolposkopi Neden Yapılır?
Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları
TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü
“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”
CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki
TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI
Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi
Saat Kulesi’ne görkemli açılış
Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı
MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…
Trakya’nın Turizm Gururu Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi: Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor
OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”
GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI
ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI
Yükleniyor






