Bugün, 9 Şubat 2026 Pazartesi

İyi Parti Süleymanapaşa İlçe Başkanı Darıcı´dan hükümete eleştiri

-‘Hükümet Süleymanpaşa´yı unuttu´

POLİTİKA 6.11.2018 17:17:27 0
İyi Parti Süleymanapaşa İlçe Başkanı Darıcı´dan hükümete eleştiri

-‘Hükümet Süleymanpaşa´yı unuttu´

-Hayrabolu yolu başka bahara kaldı

-Süleymanpaşalılar 3´e bölünen hastanelerde şifa arıyor

-Diş hastanesi köprü bekliyor

-Süleymanpaşa´da 2 yıldır sanatsal hiçbir faaliyet yapılamıyor

 

 

Hükümetin Süleymanpaşa´yı unuttuğunu belirten İYİ Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, “Hükümet ilçemizi unuttu. Süleymanpaşa Hayrabolu yolu başlamadan bitti. Hastane dediler kaplumbağa hızında ilerliyor. Kültür merkezimiz hala açılamadı. Bir diş hanemiz var ulaşmak imkansız” dedi.

SÜLEYMANPAŞA-HAYRABOLU YOLU NE ZAMAN BİTECEK?

Süleymanpaşa Hayrabolu ilçeleri arasından yolun bir türlü yapılamadığını kaydeden İYİ Parti Süleymapaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, “45 kilometrelik 267 milyon lira yatırım bedeli olan Tekirdağ-Hayrabolu yolunun tasarruf tedbirlerine takılmış. 2017 yılında 2 milyon lira ayrılan yola 2018 yılı sonuna kadar ayrılması planlanan 20 milyon liranın da aktarılamayacağını öğrendik. Hayrabolu Yolu can almaya devam mı edecek? İnsan hayatından daha değerli ne olabilir ki. Daha ne kadar vatandaşımız ölecek. Şırnak´a yapılan yol, Diyarbakır´a yapılan yol niye Süleymanpaşalı kardeşlerimizden esirgeniyor. Nerede hükümet yetkilileri, nerede AK Parti´nin Tekirdağ Milletvekilleri? Biz artık söylemekten bıktık. Merkez ilçemiz Süleymanpaşa kaderine terk edildi” dedi.

ŞEHİR HASTANESİ ELEŞTİRİSİ

Tekirdağlıların sağlık alanında hizmet alamadığını aktaran Darıcı 2015 yılında imzaları atılan şehir hastanemizin temeli daha yeni atıldı. İmzadan tam 3 yıl sonra. Yerel Basında Sağlık Müdürü Cengiz Becerir´in hastanenin 2019´da açılacağı beyanatını gördük. Daha temeli atılan hastane 2019´da nasıl açılacak çok merak ediyoruz. Hastanenin en erken 2021´de açılacağı söyleniyor. Türkiye´de hastane yapılmayan il kalmadı. Tekirdağ´da hala hastane inşaatı ile uğraşıyoruz. İnsanlarımız 3´e bölünen hastaneler arasında mekik dokuyor. Birinci ikinci, üçüncü kısım diye 3 hastanemiz var. 3 binanın da durumu ortada. Tekirdağ´ımız vergi ödemede ilk ondan olmasına rağmen hükümet tarafından cezalandırılıyor” diye konuştu.

VATANDAŞ DİŞ HASTANESİNE ULAŞAMIYOR

 

Diş hastanesine vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiğini belirten Darıcı, Çevre yolunda bir hastanemiz var. Devlet buraya milyarlarca lira para harcadı bir bina yaptı. Fakat bu binaya ulaşmak mümkün değil. Karayolları tarafından yanlış yere yapılan köprülere bağlantı yapılamadığı için vatandaşlarımız diş hastanesine tarla yollarından gitmek zorunda kalıyor. bir köprü yapmak bu kadar zor mu? belediye topu hükümete atıyor. Süleymanpaşalı kardeşlerimin suçu ne. Alt tarafı bir köprü. Biran önce yapın şu köprüyü kurtarın Süleymanpaşalıları çile çekmekten” ifadelerini kullandı.

 

SÜLEYMANPAŞA´DA 2 YILDIR SANATSAL ÇALIŞMA YAPILAMIYOR

 

Süleymanpaşa´da salon olmadığı için 2 yıldır sanatsal hiçbir etkinliğin yapılmadığını aktaran Darıcı, “Temeli 1993´de atılan kültür merkezimiz hala açılmadı. Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı' kapsamına alınan Tekirdağ Kültür Merkezi´nin inşası yüzde 99 oranında tamamlanmasına rağmen eylülde açılacak denilen merkez hala açılamıyor. Niye açılamıyor çıksın biri açıklasın. Süleymanpaşalı hemşehrilerim 2 senedir düğün salonlarında etkinlik yapmaya çalışıyor. Bu şehirde salon olmadığı için 2 yıldır tiyatro başta olmak üzere sanatsal hiçbir çalışma yapılamadı. Süleymanpaşa´nın çocuklarını cezalandırmaya hiçbir kimsenin hakkı yok. Eğer hizmet yapamayacaksanız bulunduğunuz koltukları terk edin. Vergi vermede ilk 10´da almada 42. Sırada yer alan Süleymanpaşamız hükümet eliyle sistemli olarak cezalandırılıyor” diye sözlerini tamamladı.

/resimler/2018-11/6/1719308101037.jpg

 

ADIM ADIM ASRIN İNŞA SEFERBERLİĞİ

TTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI CENGİZ GÜNAY, TÜRKİYE VE MISIR ARASINDAKİ TİCARİ İLİŞKİLERİN GELİŞTİRİLMESİ ADINA PROTOKOLLERE İMZA ATTI

Optimed Sağlık Grubu’nda Yüksek Riskli Rahim Kanseri Ameliyatı Başarıyla Gerçekleştirildi

AFETLERE DAYANIKLI TEKİRDAĞ İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI

KIRBIYIKLAR’DAN 10 ÜLKEYE İHRACAT HAMLESİ

ŞAKAR; “ÇİN İTHALAT VE İHRACATIMIZI BALTALIYOR!”

TEKİRDAĞ’A PRESTİJLİ PROJELER KAZANDIRAN:

Optimed Çerkezköy Hastanesi’nde Prostat Tedavisinde İleri Lazer Teknolojisi HoLEP ve ThuLEP Uygulamaları Başladı

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ

Çiftlikönü Çocuk Etkinlik Merkezi Hizmete Girmeye Hazırlanıyor

Uzm. Dr. Hüseyin Duhaır: Omuz Ağrısı Günlük Yaşamı Sessizce Kısıtlayan Bir Sorundur

O Hayrabolu’ların hep Aytül ablası oldu.

MİLLETVEKİLİ GÖKHAN DİKTAŞ’TAN HAYRABOLU ZİYARETİ

NATO LİMANI İÇİN SON TEKLİF VERME GÜNÜ:

ASYAPORT’TAN DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ETKİNLİĞİ

DERYA TUĞLA TEKİRDAĞ’IN GURURU OLDU

BAŞOL; ÇİFTÇİ 2026’DA DA HÜSRANA UĞRAYACAK!

DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ ASYAPORT’TA TÖRENLE KUTLANDI

BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK’A ZİYARET!

UĞUR MUMCU BASINEVİ AÇILDI

MARMARA BASINI TEKİRDAĞ’DA BULUŞTU

SAYGI; “ÇİFTÇİ BİTME NOKTASINA GELDİ!”

BAYKUT; “HAYVANCILIK MESLEĞİ YOK OLUYOR…”

DAR GELİRLİ VATANDAŞ CHP’Lİ BELEDİYELERE MİNNETTAR…

TEKİRDAĞ’IMIZ ADANA VE BURSA’DA GAZETE MANŞETLERİNE TAŞINDI

Vali Soytürk’ten Basın İlan Kurumu’na Nezaket Ziyareti

İŞ İNSANLARI VE İŞÇİLERİN DURUMU İÇLER ACISI!

OPTİMED HASTANESİNDE BEL FITIĞI AĞRILARINA ENDOSKOPİK ÇÖZÜM

Basın İlan Kurumu Müdürü Ökkeş Buğra Atılgan, Vali Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Ülkü Ocakları Kamuoyu açıklamasıdır:

Yükleniyor

AFETLERE DAYANIKLI TEKİRDAĞ İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI

TEKİRDAĞ’A PRESTİJLİ PROJELER KAZANDIRAN:

Çiftlikönü Çocuk Etkinlik Merkezi Hizmete Girmeye Hazırlanıyor

MİLLETVEKİLİ GÖKHAN DİKTAŞ’TAN HAYRABOLU ZİYARETİ

BAŞOL; ÇİFTÇİ 2026’DA DA HÜSRANA UĞRAYACAK!

BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK’A ZİYARET!

UĞUR MUMCU BASINEVİ AÇILDI

MARMARA BASINI TEKİRDAĞ’DA BULUŞTU

SAYGI; “ÇİFTÇİ BİTME NOKTASINA GELDİ!”

BAYKUT; “HAYVANCILIK MESLEĞİ YOK OLUYOR…”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 20 13 0 7 28 46
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 20 6 8 6 -5 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12