Bugün, 12 Aralık 2025 Cuma

İRMET ARTIK VARİSE DE ÇARE OLUYOR

Çerkezköy Özel İrmet Hospital’da hizmete giren Varis Merkezi, hasta kabulüne başladı. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun, varis hastalığı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, varis merkezinin de tanıtımını yaptı.

SAĞLIK 16.12.2015 12:14:26 0
İRMET ARTIK VARİSE DE ÇARE OLUYOR

 

İRMET ARTIK VARİSE DE ÇARE OLUYOR

Çerkezköy Özel İrmet Hospital’da hizmete giren Varis Merkezi, hasta kabulüne başladı. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun, varis hastalığı ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, varis merkezinin de tanıtımını yaptı.

Çerkezköy Özel İrmet Hospital’da hizmete giren Varis Merkezi, hasta kabulüne başladı.İlk ameliyat başarıyla gerçekleştirilirken, sağlığına kavuşan 57 yaşındaki Recep Böbçe, İrmet’e ve Op. Dr. Orhan Coşkun’a teşekkür etti.

VARİS HAKKINDA BİLİNMEYENLER

Varis hastalığı ile ilgili bilgi veren Özel İrmet Hospital Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun, varisin, toplardamarların ilerleyici bir şekilde genişleyip kıvrıntılı ve görünür hale gelmesi olduğunu kaydetti. Doktor Coşkun açıklamasının devamında ise, “Toplardamarlar, atardamarların getirdiği oksijenli kanı kullanan organlardan kullanılmış kanı kalbe taşıyan damarlardır. Çoğu zaman bu toplardamarlarda bulunan ve kanın kalbe doğru götürülürken geri kaçışını önlemekle görevli ven kapakçılarının yetmezliği ile birlikte görülür. Yaptığı ağrı, kramp, şişlik görüntüsü ve oluşturduğu psikolojik tablo insanı mutsuz eder. Yaz aylarında ve bayanlarda adetler sırasında bu ağrı ve şişlik artar. Varis hastalığı uzun saatler boyunca çalışmak dolayısıyla ayakta kalmak zorunda kalan insanlarda daha sık görülür. Yoğun ve uzun çalışma koşulları ile hareketsiz yaşam tarzının neticesinde varis daha sık görülebilen hal almıştır,” dedi.

AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

İrmet Hospital’da kurulan varis merkezinin ardından hastaneye tedavi için gelen 57 yaşındaki Recep Böbçe de geçirdiği başarılı varis ameliyatının ardından sağlığına yeniden kavuştuğunu belirterek Orhan Coşkun’a teşekkür etti. Recep Böbçe, hastaneye gelmeden önce ayaklarındaki şişlik ve ağrıdan şikayetçi olduğunu ifade ederek, “Bacaklarımda adeta odun sertliği kıvamında sertlikler yaşıyordum. Daha sonrasında ise İrmet Hospital’a tedavi olmak için başvurdum. Gayet rahat bir şekilde ameliyat olduktan sonra da tedavimi devam ettirdim. İrmet’e ve doktorumuz Orhan Bey’e teşekkür ediyorum,” dedi.

/resimler/2015-12/16/124246377.jpg

Özel Çerkezköy İrmet Hospital Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun

 

BİRÇOK TEDAVİ YÖNTEMİ MEVCUT

Varis hastalığının tedavi yöntemlerinden de söz eden Op. Dr. Coşkun, “Recep Bey’i ameliyat ettik ve son derecede başarılı sonuç aldık. Tabi ki varis tedavilerinde birçok yöntem uyguluyoruz. Bunlar yapıştırma dediğimiz teknik ile uygulanan bir tedavi yöntemidir. Ayrıca lazer ile tedavi yöntemi, köpük tedavisi ve radyofrekans yöntemleri ile tedaviler yapabiliyoruz,” ifadelerini kullandı.

ŞENOL TURAN 5. DÖNEMİNİ DE GARANTİLEDİ…

Kapadokya Değer Ödülleri’nde kazananlar belli oldu

KÖŞKDERE AİLESİ OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE 30 YILI DEVİRDİ

ÇOCUKLARIMIZ ÖZGELİŞİM OKULLARINA EMANET…

Hep birlikte sağlığımızı konuşalım

BODUÇ; “HALKIN İRADESİ GALİP GELECEK…”

Madeni eşyacılar odasına üçüncü kez adaylığını açıklayan Münür Kılıç başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

BU ŞEHİR BEYZA SON YAVUZ’A ÇOK ŞEY BORÇLU…

MÜKEMMELLİK YOLCULUĞUNDA ÇITAYI BİR KEZ DAHA YÜKSELTTİK;

Optimed Sağlık Grubu’na “Kadın İstihdamını En Hızlı Artıran Şirket 3.’sü” Ödülü

Çorlu TSO, AB-Türkiye Odalar Ortaklığı Kapsamında Büyük Bir Başarıya İmza Attı

İrmet Hastnaesi; Obezite Ameliyat ile Hafif Bir Hayata Merhaba De

KENT LOKANTALARI 1 YAŞINDA 110 BİNİ AŞAN ÖĞÜNLE SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BÜYÜK BAŞARI

BÜYÜKŞEHİR’DEN YÜZDE 92’LİK BÜTÇE GERÇEKLEŞMESİ

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ: UZM. DR. İLAYDA KARAMAN ÇELİK.

İrmet Hastanesi Op. Dr. Mert Talay: Genital Estetikte Doğal Sonuçlar ve Modern Çözümler

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Plan Bütçe Komisyonunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 2026 Yılı Bütçe Teklifi üzerine söz aldı.

SPOR BAKANINDAN ERGENE’YE TAM DESTEK!

2026 YILININ PARLAYAN YILDIZI ERGENE’MİZ OLACAK!

GÖKHAN DİKTAŞ AKPARTİ’NİN PRENSİ OLDU

Asyaport Ops Sistemini Geliştiriyor, Yeşil Enerji Hedefinde Büyük Adımlar Atıyor

ALTIN TOHUMLARDA KUŞKONMAZ KONUŞULDU

CANDAN BAŞKAN: “ATATÜRK SEVGİSİ BİTMEZ, O’NUN FİKİRLERİ ÖLMEZ”

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

Diş İmplantlarında Modern Çözümler: Dr. Dt. Utku Aksoy’dan İrmet Hospital’da Güvenli ve Etkili Tedavi

GÜLER; “YUNANİSTAN BAŞKONKONSOLOSUNA HOŞGELDİN” DEDİK

LİMANLARIN PATRONLARI GAZETECİ IŞIKSAL’I AĞIRLADI…

ALTINBAŞAK UNLU MAMÜLLERİ LEZZET ZİNCİRİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Pınar Ayhan’ın gösterimiyle “Kemâl” müzikal belgeseli sahnelenecektir

DESTANLARIN DANSI ŞİMDİ DE BULGARİSTAN’I BÜYÜLÜYOR

Yükleniyor

ŞENOL TURAN 5. DÖNEMİNİ DE GARANTİLEDİ…

Madeni eşyacılar odasına üçüncü kez adaylığını açıklayan Münür Kılıç başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

KENT LOKANTALARI 1 YAŞINDA 110 BİNİ AŞAN ÖĞÜNLE SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BÜYÜK BAŞARI

BÜYÜKŞEHİR’DEN YÜZDE 92’LİK BÜTÇE GERÇEKLEŞMESİ

SPOR BAKANINDAN ERGENE’YE TAM DESTEK!

2026 YILININ PARLAYAN YILDIZI ERGENE’MİZ OLACAK!

CANDAN BAŞKAN: “ATATÜRK SEVGİSİ BİTMEZ, O’NUN FİKİRLERİ ÖLMEZ”

Pınar Ayhan’ın gösterimiyle “Kemâl” müzikal belgeseli sahnelenecektir

ÇİFTÇİOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

BÜYÜKŞEHİR'DEN EMEKLİLERE 14 BİN TL'LİK CAN SUYU

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8