HAYRABOLU AYÇİÇEĞİ FESTİVALİ REKOR KATILIMLA TAMAMLANDI
Trakya’nın en büyük etkinliklerinden biri haline gelen 32. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali, bu yıl rekor katılımla gerçekleşti.
Trakya’nın en büyük etkinliklerinden biri haline gelen 32. Hayrabolu Ayçiçeği Festivali, bu yıl rekor katılımla gerçekleşti. Üç gün boyunca devam eden festivalde, Trakya’nın farklı şehirlerinden ve İstanbul’dan gelen binlerce kişi müzik, eğlence ve kültürel etkinliklerle unutulmaz anlar yaşadı.
Festivalin açılışını Aleyna Kalaycıoğlu yaparken, Balkan müziğinin sevilen ismi Suzan Kardeş ve gençlerin favorisi Lvbel C5 ilk gece sahne aldı. Ancak asıl kalabalık, ikinci gün sahne alan Güllü’nün konserinde toplandı. İkinci gecede, Trakya’nın dört bir yanından gelen 50 bini aşkın izleyici, Güllü’nün sevilen şarkılarıyla doyasıya eğlendi.
Son günün başında Süleymanpaşa Ritm-i Ahenk Grubu’nun performansıyla başlayan etkinlikler, Eypio ve Zara konserleriyle zirveye ulaştı. Özellikle Eypio’nun performansı sırasında Güllü’nün sahneye çıkarak yaptığı sürpriz düet, festivalin unutulmaz anlarından biri oldu. Zara’nın büyüleyici sahne şovu ve etkileyici sesi ise izleyenleri adeta mest etti.
RENKLİ ETKİNLİKLERLE DOLU DOLU GEÇEN GÜNLER
Festival boyunca sadece konserlerle değil, kültürel ve sosyal etkinliklerle de ziyaretçilere dolu dolu bir program sunuldu. Bulgaristan’dan gelen halk oyunları ekipleri, Edirne ve Kırklareli Belediyeleri’nin halk oyunları ekipleri ve bando takımları, festivale renk kattı. Ayrıca Süleymanpaşa Belediyesi Halk Oyunları Ekibi de izleyenlerden tam not aldı.
MASTERCHEF ŞAMPİYONLARI JÜRİLİK YAPTI
Festivalin en heyecanlı anlarından biri ise Ayçiçeği Lezzet Yarışması oldu. MasterChef All Star Şampiyonu Esra Tokelli ve efsane yarışmacılar Alican Sabunsoy ile Barbaros Yoloğlu’nun jüri olarak yer aldığı yarışmada, Hayrabolulu şefler en iyi ayçiçeği yemeklerini sunmak için yarıştı. Kazanan şefler, ödüllerini Hayrabolu Belediye Başkanı Tuncer Başoğlu’nun elinden aldı.
AYÇİÇEĞİ TARIMININ GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI
Festival kapsamında düzenlenen Ayçiçeği Sempozyumu da büyük ilgi gördü. Tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım, Trakya Birlik Genel Müdürü Hakan Çalen, Adama Türkiye CEO'su Dr. Cenk Saraçoğlu ve Trakya Tohum A.Ş Arge Müdürü Dr. Veli Pekcan gibi alanında uzman isimler, ayçiçeği tarımının geleceğine dair önemli değerlendirmelerde bulundular.
ESNAFTAN FESTİVALE TAM DESTEK
Dört gün süren festival boyunca 200 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan Hayrabolu esnafı ve festival alanındaki stand sahipleri, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Esnaflar, festival sayesinde yoğun bir ekonomik hareketlilik yaşadıklarını belirterek, organizasyona katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Festivalde eğlenen yerel halk ise sanatçıların performanslarından büyük keyif aldıklarını dile getirdi.
Geleceğin Veteriner Hekimleri Üretim Süreçlerini MAYBİ’de Yerinde İnceledi
TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ
IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”
TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…
Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi
DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI
SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR
GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!
SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!
Kolposkopi Neden Yapılır?
Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları
TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü
“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”
CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki
TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI
Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi
Saat Kulesi’ne görkemli açılış
Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı
MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA
VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…
Trakya’nın Turizm Gururu Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi: Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor
OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…
ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”
SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”
GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI
ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI
Yükleniyor






