ŞALGAMLI’DAN HAYRABOLU’YA: SALİH KIVANÇ
Şalgamlı Belediye Başkanı Salih Kıvanç, önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti’den Hayrabolu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kapanacak olan belediyelerden biri olan Şalgamlı’da yaptığı hizmetlerle tüm Hayrabolu’da adından söz ettiren ve yediden yetmişe herkesin takdirini kazanan Kıvanç, hizmetlerine Hayrabolu halkı için devam etmek istediğini belirtti.
Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine bağlı Şalgamlı Beldesi Belediye Başkanı Salih Kıvanç, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti’den Hayrabolu Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında kapanacak olan belediyelerden biri olan Şalgamlı’da yaptığı hizmetlerle tüm Hayrabolu’da adından söz ettiren ve yediden yetmişe herkesin takdirini kazanan Kıvanç, hizmetlerine Hayrabolu halkı için devam etmek istediğini belirtti.
Şalgamlı’da yaptıkları yatırım ve hizmetleri gelecek nesillere yaşanabilir, güzel bir Şalgamlı bırakmak amacıyla planladıklarının altını çizen Belediye Başkanı Kıvanç, “Şalgamlı halkı bu hizmetleri hak ediyor. Tüm Hayrabolu bu yatırımları hak ediyor. Allah’ın izniyle başkan seçilirsem Hayrabolu’yu şimdi olduğundan çok daha ileri götürebilmek için çok çalışacağım. Ekibimiz ve projelerimiz hazır. Hayrabolu için göreve hazırım,” şeklinde konuştu.
ŞALGAMLI’YI YENİDEN YARATTI
Şalgamlı’da yapılan hizmetlerin sadece başlangıç olduğunu sözlerine ekleyen Kıvanç, “Yaklaşık beş yıllık görev süremiz içinde kasabamızın kanalizasyon hatlarının yenilenmesi çalışmaları başarıyla sonuçlandı. Var olan tüm hatlar yenilendi ve hiç kanalizasyonu olmayan bölgelere de yeni hatlar çekildi. Kanalizasyon ve su hattı yenilemeleri sonrası bozulan yollardaki parke taşları sökülüp yenileri ile değiştirildi. Şalgamlı’nın içme suyu şebekesinin tamamını değiştirdik. Arıtma tesisimizi tamamladık. Şalgamlı’ya yakışır bir spor tesisini beldemize kazandırdık. Bütün yollarımızı yeniledik. İhtiyaç olan yollarımızda köprüler inşa ettik. Tüm bunlar Hayrabolu’da yapacağımız hizmetler için bir önsöz niteliğindedir. Bunlar ve daha fazlası için Hayrabolu’ya talibiz,” ifadelerini kullandı.
SALİH KIVANÇ KİMDİR?
Salih Kıvanç, 22 Nisan 1970 tarihinde Hayrabolu’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Hayrabolu’da tamamladı. 1984 yılında İstanbul'a yerleşti. 1992 yılında evlendi. 3 kız babası olan Kıvanç, 2008 yılında Şalgamlı'ya yerleşti. 29.03.2009 tarihindeki yerel seçimlerde aday oldu ve Şalgamlı Belediye Başkanı olarak seçildi. Halen bu görevde bulunuyor.