Bugün, 17 Mart 2026 Salı

Meriç AKP'den Ergene'ye Aday Adayı

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeni kurulan Ergene İlçesi için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Seyfettin Meriç Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

POLİTİKA 27.10.2013 01:31:07 0
Meriç AKP
Seyfettin Meriç AKP'den Ergene Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeni kurulan Ergene İlçesi için Adalet ve Kalkınma Partisinden Seyfettin Meriç Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Dün Ergene İlçesi AK parti teşkilatında aday adaylığını açıklayan Meriç, "İktidarın gücüyle AK Parti’nin hizmetlerini Ergene’ye getireceğiz.”

Ergene İlçesi Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Seyfettin Meriç, "Bu işler bu siyaset, parayla pulla olmaz. Her şeyden önce insanlar söylediğine, konuştuğuna kendisini inanacak ki sonra karşısındaki insanları inandıracak. Biz, “bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır,” diyoruz. Her şeyden önce ben Ergene ilçesi kurulduktan sonra Ergene ilçesi AK Parti İlçe Başkanımız sayın İbrahim Özcan'a geldim. “Ben Ergene İlçesi Belediye Başkan Aday adayı olmak istiyorum,” dedim. Ondan sonra İl Başkanımıza gittim, İl'de görüştüm. Sonra diğer ilçe başkanlarımla, diğer belde başkalarımızla, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla görüştüm. Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Ergene İlçesi’ne Belediye Başkan aday adayı olmak istediğimi dile getirdim. Bana herkes, “yolun açık olsun,” dedi ve aday adaylığımı açıklamayı uygun gördüm. Şunu söylemek istiyorum, malumunuz Ergene İlçesi Tekirdağ'a 18 Kilometre. Çok geniş bir alana dağılmış bir bölgeyiz. Yeni kurulan bir ilçeyiz. Bizler burada iyi bir ekip kurmalıyız. Burada yapacağımız hizmetleri iyi anlatmamız lazım."

Ergenenin Tapusu Kimsenin Elinde Değil

"Birileri çıkıp söylüyor, Ergene’nin tapusu sanki ellerindeymiş gibi atıp tutuyor. Ergene Ergeneli’den başkasına gidip verilmez deniliyor. Arkadaşım bir sor bakalım Seyfettin Meriç nereli? Biz Pınarbaşı köyündeniz, biz de Ergeneliyiz. Bu millet bana Çorlu Belediyesi’nde 5 sene hizmet etme görevi verdi, alnımın akıyla 5 sene Çorlu'ya hizmet verdim. Çorlu'yu Amerika'da da temsil ettim, İngiltere'de de temsil ettim, Ankara'da da temsil ettim. Hiçbir vatandaşımın boynunu yere düşürmedim. O Seyfettin Meriç, Pınarbaşı köyünden çıktı ve Çorlu'ya hizmet etti. Bu vesileyle şimdi de Ergene İlçesine aday adayı oldum."

Çınarın Meyvesi Yoktur Ama Gölgesi Yeter

"Ben CHP Ergene İlçesi Belediye Başkan aday adaylarını gördüm. Hepsi pırlanta gibi genç çocuklar ama siyasetçinin eskisi olmaz siyasetçinin tecrübelisi olur. Bunu o kardeşlerime de sesleniyorum, bizi yaşlı görmesinler. Unutulmasın ki biz bugüne kadar çok ağabeylik yaptık ve ağabeylik yapmaya da devam ederiz. O gençler şunu unutmasın, "Çınarın meyvesi yoktur ama gölgesi yeter." Yani bizim de bu gölgemiz hepinize yeter. Birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece hiç kimse bizim elimize su dökemez.Yeter ki Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Bizler burada sadece AK Parti’nin oylarını alacağız dememeliyiz. CHP'nin ve MHP'nin de oylarını alacağız demeliyiz. Bu şekilde Ergene’yi kazanacağız."

Çiftçinin Yanında Yürümezsem Namerdim

"Ergene köylerinden birinde yaptığım ziyarette çiftçi bana sitem etti. Ay çiçeği fiyatlarının düşük olmasından yakındı. Ben de kendisine dedim ki, “ben Ziraat Odası Başkanlığı yaptığım dönemde burada sizlere ehliyet verdirttim. Trafiği getirttim. Çorlu'da hatta Türkiye'de çiftçinin önünde birlik olarak yürüyen tek başkandım. Ver oyunu Seyfettin Meriç'e, ayçiçeği için de buğday için de sizlerin yanında yürümeyen namerttir.” Ergene tam bir muhasip ailelerden oluşan bir bölge. Biz burada Alevisiyle, Sünnisiyle, Kürdüyle, Şafisiyle, Lazıyla tam bir Ergeneyiz. Hiç kimse Ergene’nin tapusu bende demesin. Ergene'nin tapusu burada yaşayanların elindedir. Burada hep beraber çalışacağız, hep beraber kazanacağız. Yeter ki birliğimiz beraberliğimiz bozulmasın. Hiç ayırt etmeden, huzuruyla, güveniyle çalışacağız. İktidarın partisi olan AK Parti’yi burada kazandırmaya mecburuz."

CHP Belediyesi Buraya Hiçbir Şey Yapmadı

"CHP Belediyesi buraya hiç bir şey vermedi, sen hala Seyfettin Meriç'in döşemiş olduğu boruyla, döktüğü asfaltla duruyorsun. Buradaki insanları dışladın, hizmet etmedin ama şimdi senin gariban gözüyle baktığın insanlar, dışladığın çiftçiler sana en güzel cevabı verecek. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Bizim dostluğumuz doğduktan sonra kulağa okunan ezanla başlar, kabristana giden selayla biter. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Bazı Belediye Başkanları da “bizim dostluğumuz beşikten mezara kadar,” diyor ama seçildikten sonra ne beşik ne mezar kalıyor. Sakın beni bu başkanların arasında görmeyin. Ben sizin içinizden gelmiş bir büyüğünüz, bir ağabeyiniz olarak her zaman yanınızdayım."

Hüseyin Bulut Olursa, Yine Elini Kaldırırım

"Ergene İlçesinde AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Buut olursa, yine elini tutar yukarı kaldırırım. Eminim ki aynısını Hüseyin kardeşim de benim için yapar. Çünkü biz AK Parti’yiz. Bizler böyle birlik, beraberlik içindeyiz."

Rozet Takmakla Atatürk Çocuğu Olunmuyor

"Biz Atatürk rozetini göğsüne takanlar gibi “Atatürkçüyüz,” demiyoruz. Rozet takmakla Atatürkçülük yapılmaz. Atatürkçülük gönülde olur, kalpte olur. İşte biz böyle Atatürkçüyüz. Rozet takıp da propagandacılık yapmasınlar. “Biz Atatürk çocuğuyuz,” diyorlar ya, biz ne çocuğuyuz? Biz de sonuna kadar Atatürk çocuğuyuz."

Geleceğin Veteriner Hekimleri Üretim Süreçlerini MAYBİ’de Yerinde İnceledi

TGF GENEL BAŞKAN YILMAZ KARACA TEKİRDAĞ’DAN SESLENDİ

IŞIKSAL; “TRAKYANIN EN GÜÇLÜ DERNEĞİ OLDUK…”

TGF BAŞKANLARI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN IŞIKSAL’DAN BAKIŞ MEDYA GRUBUNA ZİYARET…

Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nde Necmi Işıksal Güven Tazeledi

DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI

SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR

GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!

SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!

Kolposkopi Neden Yapılır?

Op. Dr. Mert Talay Açıkladı: Menopoz Sürecini Sağlıklı ve Konforlu Geçirmenin Yolları

TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü

“Milli Parklarda altyapı-üst yapı yapılarak, yaban hayatı bozulacak”

CHP’li Avşar’dan Köprü ve Otoyol Özelleştirmelerine Sert Tepki

TEKİRDAĞ BAROSU’NDAN CMK UYGULAMALARI EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi

Saat Kulesi’ne görkemli açılış

Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı

MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

VAHAP AKAY BOŞUNA MI SEVİLİYOR?

ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”

ÇORLU KOOPERATİFİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ…

Trakya’nın Turizm Gururu 
Tezdoğan Turizm’den Ramazan Müjdesi:
 Bayram Sonrası Yeni Rotalar Bekliyor

OPTİMED’DEN TEKİRDAĞ’A TAM KAPSAMLI ONKOLOJİ MERKEZİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM…

ÇETİN; “HAYRABOLU OSB BÜYÜYOR…”

SARIKURT; “ÖZEL ENDÜSTRİ ALANI KURULACAK…”

GAZETECİ IŞIKSAL ANKARA’DA KULİS YAPTI

ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN SORULARIMIZI YANITLADI

Yükleniyor

loading

DAYANIŞMA ZİNCİRİNİN İLK HALKASI SÜLEYMANPAŞA’DA AÇILDI

SÜLEYMANPAŞA’DA GENÇLİĞİN YENİ YUVASI YÜKSELİYOR

GENÇLERİMİZLE GELECEĞE YÜRÜYORUZ!

SÖZLERİMİZİ TUTARAK HEDEFİMİZE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK!

TREDAŞ, Müşteri Memnuniyetinde Zirvedeki Yerini Korudu: Üst Üste 6. Kez A.C.E Awards Ödülü

BAŞKAN NALLAR HALK SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Süleymanpaşa Belediyesinden Yeni Evlenenlere 14 Şubat Sürprizi

Saat Kulesi’ne görkemli açılış

Marmaraereğlisi’nde Sokak İftarında Birlik ve Dayanışma Mesajı

MALKARA’DA 14 ŞUBAT’TA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMA

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 26 16 1 9 30 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 26 17 3 6 23 57
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 26 14 5 7 17 49
5.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 26 12 8 6 14 42
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 26 9 11 6 -4 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 26 8 9 9 -7 33
10.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
11.CORENDON ALANYASPOR 26 5 8 13 -4 28
12.TÜMOSAN KONYASPOR 26 6 11 9 -9 27
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 26 6 13 7 -8 25
14.KASIMPAŞA A.Ş. 26 5 12 9 -14 24
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 26 6 14 6 -18 24
16.İKAS EYÜPSPOR 26 5 14 7 -18 22
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 26 3 12 11 -28 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 26 4 17 5 -22 17