Menü OLAY AKTİF Trakya`da Haberin Adresi
Tarih: 30.03.2015 15:49
MUSTAFA YEL HER YERDE

MUSTAFA YEL HER YERDE

Facebook Twitter Linked-in

MUSTAFA YEL HER YERDE

Tekirdağ’ın yetiştirdiği değerli bürokratlardan olan Mustafa Yel, 25. Dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekilliği Aday Adaylığı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Yel, Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcılığı görevlerini yürütmüş ve özellikle Tekirdağ’ın bütün köylerinde tanınan ve takdir gören bir isim olarak adaylık yarışında öne çıkıyor.

Tekirdağ’ın yetiştirdiği değerli bürokratlardan biri olan Mustafa Yel, 25. Dönem Ak Parti Tekirdağ Milletvekilliği Aday Adaylığı kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Yel, Ak Parti’nin sivil toplum kuruluşları nezdinde yaptığı temayül yoklamasında en çok ilgi gören aday adaylarından biri oldu. Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Tekirdağspor’un liderliğe yükseldiği maçta yalnız bırakmayan Yel, Tolga Çatık ve Demet Kıldıran’ın nişan törenine katılarak çiftin evlilik yolundaki ilk adımı olan nişan yüzüklerini taktı. Yel ayrıca Ak Parti Tekirdağ 4. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nde katkılarından dolayı Gençlik Kolları İl Başkanı Cem Karaca’dan plaket aldı.

TEMAYÜLDE BÜYÜK İLGİ

Ak Parti’nin çeşitli illerde parti delegeleri bazındaki yoklama dışında STK’lar düzeyinde de yaptığı temayül yoklaması, Tekirdağ Özdemirler Düğün ve Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. 32 aday adayının tamamına yakını oy kullanma işlemlerinin sona erdiği saat 17’ye kadar salonda bulunarak oy kullanan dernek yöneticileri ile yakından ilgilendiler.

Aday adayları içinde dernek ve meslek örgütü yöneticilerinden en çok ilgi gören aday adaylarından biri Mustafa Yel oldu. Temayül yoklaması için oy kullanmaya gelen STK temsilcileri, Yel ile uzun uzun sohbet ettiler. Yel, saha çalışmaları nedeniyle STK’larla sık sık bir araya geldiğini ifade ederek, “Sivil toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri önemli bir kesimin sesi olarak çalışan insanlar. Bize de ne zaman bir araya gelsek çok ilgi gösteriyorlar. Burada da gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Destek veren bütün STK temsilcilerimize teşekkür ediyorum,” diye konuştu.

/resimler/2015-3/30/155258813.jpg

TEKİRDAĞSPOR’U YALNIZ BIRAKMADI

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor’un Edirnespor GK’yi 2-1 yenerek liderliği elde ettiği maçta takımı yalnız bırakmayan Mustafa Yel, “Trakya’da profesyonel bir futbol takımı yok. Tekirdağ’ımızın kulübü olan Tekirdağspor’un profesyonel lige çıkması çok önemli. Şu anda çok iyi gidiyoruz. Tekirdağspor`umuzun “O Sene Bu Sene” sloganıyla çıktığı şampiyonluk yolunda biz de desteğimizi esirgemeyip stattaki yerimizi aldık. Tekirdağspor`umuza başarılar diliyorum,” dedi.

EN MUTLU GÜNDE YANLARINDAYDI

Spordan sosyal hayata her yere yetişen Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yel, Tolga Çatık ve Demet Kıldıran çiftinin evliliğe ilk adımlarında yanlarındaydı. Çiftin yüzüklerini bizzat takan Yel, “Kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyor, Allah tamamına erdirsin diyorum,” şeklinde konuştu. Kıldıran ve Çatık aileleri ise Mustafa Yel’in kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmamasından dolayı mutluluklarını dile getirdiler. Yel’e genel seçimler için başarı dileklerinde bulunan aile üyeleri, kendisine teşekkür ettiler.

GENÇLİK KOLLARINDAN PLAKET

Öte yandan geçtiğimiz günlerde yapılan Tekirdağ Ak Parti İl Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde yeniden başkanlığa seçilen Cem Karaca ve yeni yönetim, Mustafa Yel’e katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi verdi. Karaca, Yel’in kongre sürecinde kendilerine önemli destekleri olduğunu ifade ederek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yel, “Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanımız Cem Karaca Gençlik Kongresi`ne katkılarımızdan dolayı bize plaket takdim etti. Kendisine ve çok değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim,” diye konuştu.

Enerjisi ve karizmasıyla gittiği her yerde dikkatleri üzerine çeken Mustafa Yel, Tekirdağ’da özellikle köylerde yaptığı hizmetler ve “hizmet adamı” tecrübesiyle takdir toplamaya devam ediyor. 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na bildirilecek olan isimler arasında üst sıralarda yer alacağına kesin gözüyle bakılan Yel, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

 

 

/resimler/2015-3/30/155418595.jpg

 

 

/resimler/2015-3/30/155531283.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —