Tarih: 20.04.2018 11:21

Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Ağır Tonajlı Araçlara İdari İşlem Uyguladı

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Altınova Mahallesi´nde şehir içinde park etmiş ağır tonajlı araçlara cezai işlem uyguladı.  

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin olarak gerçekleştirilen denetimler kapsamında, Altınova Mahallesi´nde yapılan kontrollerde usulsüz bir şekilde şehir içinde park etmiş olan 30 ağır tonajlı araca idari işlem yapıldı. 

ŞEHİR İÇİNDE PARK ETMİŞ AĞIR TONAJLI ARAÇLARA 259 TL CEZA KESİLDİ 

Belediye Emir ve Yasakları Uygulama Yönetmeliği´nin 122. Maddesine göre gerçekleştirilen uygulamalarda Altınova Mahallesi´nde 30 araca araç başına 259 TL´lik cezai işlem uygulandığı belirtildi. 

Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü Belediye Emir Ve Yasakları Uygulama Yönetmeliği 122. Madde: 

Belediyemiz yetki ve sorumluluğunda bulunan cadde ve sokaklar ile park vb. kamu alanlarına Kamyon, TIR, Beko LoaderEkskavatör, Greyder vb. iş makinalarının park edilmesi ve bu yollarda paletli iş makinalarının seyretmesi yasaktır. 

AĞIR TONAJLI ARAÇ SAHİPLERİ UYARILDI 

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, denetimlerin sürekli ve eş zamanlı olarak birçok mahallede devam ettiği belirtilerek, ağır tonajlı araç sahipleri, herhangi bir idari işlemle karşı karşıya kalmamaları için daha dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —