Tarih: 05.02.2018 16:06

YARDIM ELİ UZATTI

Facebook Twitter Linked-in

Marmaraereğlisi Belediyesi, ilçe sınırları içinde ikamet eden engelli vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. 

  Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince belediyeye başvuran iki engelli vatandaşa bir hafta içerisinde tekerlekli sandalye ulaştırıldı. 

 Marmaraereğlisi Belediyesi´ne başvurarak tekerlekli sandalye talebinde bulunan Muhammet Acar ve Sülbiye Aslan´a Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince tekerlekli sandalyeleri teslim edildi.  

 “HER AN ENGELLİ ADAYI OLDUĞUMUZU UNUTMAMALIYIZ” 

 Marmaraereğlisi Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlamında üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olduklarını söyleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “Elimizden gelen imkanlar doğrultusunda engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Tekerlekli sandalye verdiğimiz vatandaşlarımız eve bağımlı kalmadan dışarıya kolaylıkla çıkabilecek ve sosyalleşebilecekler. Bizler her an birer engelli adayı olduğumuzu unutmadan yaşamayı öğrenmeli ve çevremizdeki vatandaşlarımıza bu düşünceyle davranmalıyız. Marmaraereğlisi Belediyesi olarak kapımızı çalan herkese yardımcı olamaya çalışıyoruz. “diye konuştu.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —