Tarih: 16.10.2017 23:02

VİEN BUTİK TEKİRDAĞLILARIN HİZMETİNE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Süleymanpaşa Hürriyet mahallesinde faaliyete giren Vien Butik´in açılışı yapıldı.
Tekirdağ Süleymanpaşa Hürriyet mahallesi Rodosto konaklarında Esra Acar ve Sultan İşcan sahibi olduğu Vien Butik açıldı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay Sultan İşcan / Esra Acar tarafından Tekirdağ/Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mah. Tepebaşı Caddesinde hizmete giren Vien Butik´in açılış kurdelasını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte yaptı.

Açılışta kurdeleyi kesen Başkan Albayrak; “Yeni işletmenin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından yeni iş yerini ziyaret eden ve butik hakkında bilgiler alan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, “Esra ve Sultan hanımın yeni iş yerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, bereketli, bol kazançlı müşteriler diliyorum. Esra ve Sultan hanımlar odamızın düzenlemiş olduğu girişimcilik eğitimi programı kursuna katılmışlar, kursu başarı ile tamamlayarak girişimcilik sertifikalarını alarak odamıza kayıt olmuş ve işletmelerini açarak hizmete sunmuşlardır. Böylesine güzel uygulamaların girişimcilerimize rol-model olmasını diliyorum. Yeni iş yerimizin ilimiz ekonomik hayatına hayırlı olmasını temenni ediyorum. ”dedi.

/resimler/2017-10/16/2303347879207.jpg

 

/resimler/2017-10/16/2303560067025.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —