Tarih: 15.02.2024 13:35

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ’ın tarım alanında ve tarım aletleri imalatında Türkiye’nin önemli ilçelerinden olan Hayrabolu’nun CHP’li Belediye Başkan Adayı Tuncer Başoğlu seçim çalışmalarını büyük bir başarı ile sürdürüyor.

Başoğlu gece gündüz, kar kış demeden kapı kapı dolaşıp vatandaşın sorunlarını dinliyor.

Uzun yıllar sağ partilerde il başkanı olarak görev yapan Başoğlu bugün sol tandanslı sosyal demokrat bir parti olan CHP’nin adayı oldu.

Başoğlu’na adaylık teklifi CHP’nin tabanından geldi.

CHP’de uzun yıllar il genel meclis üyeliği, ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı görevlerinde bulunan ve hala Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten Fehmi Altayoğlu gibi CHP’ye uzun yıllar hizmet etmiş siyasetçi isimler Başoğlu’nun CHP’de siyaset yapmasını isteyen önemli isimlerin başında geliyor.

Bugüne kadar girdiği her sivil toplum kuruluşu seçimlerini kazanan ve hala ziraat odası başkanı olan Mehmet Başol gibi sevilen iş insanları da Tuncer Başoğlu’na tam destek veriyor. 

Gerek sağ gerekse sol kesimden oy alacağı ifade edilen Başoğlu’na ilçede büyük bir destek olduğu görülüyor.

CHP’nin tabanı kadar merkez sağ partili eski ANAP ve DEMOKRAT PARTİ kökenli seçmenlerin Başoğlu’na destek vereceği ifade ediliyor.

Başoğlu seçim çalışmalarında halk dili ve Trakya şivesi kullanarak “BİZİM BAŞKAN” sloganı yanında en fazla şu cümlelere yer veriyor;

“Ahlaklı siyaset ve Ahlaklı belediyecilik ile Hayrabolu’dan göçü durduracağız. 

Kendimiz için değil; Hayrabolu’nun ‘kızanları’ için, Hayrabolu’nun refahı için çalışacağız.” cümlelerini sıkça kullanıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —