Tarih: 26.02.2020 06:44

Tekirdağlı kadınlar Türk Kadınlar Birliği´nin toplantısında buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi 2020 yılının ilk buluşmasını düzenlenen kahvaltı ile gerçekleştirdi.

Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nural Ülker´in yaptığı konuşma ile başlayan buluşmada Ülker, “Biz artık ben değil biz olarak çalışmalarımızı sürdürme kararı aldık. 2020 yılının barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik yılı olmasını diliyoruz. Geçtiğimiz günler de meydana gelen çatışmada hayatını kaybeden Mehmetçiklerimize, depremde hayatını kaybedenlere ve uçak kazasında hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Ülker; “Bizim düzenlediğimiz programlara Tekirdağ da faaliyette olan tüm kadın dernekleri katılmaktadır. Bizim yaptığımız çalışmalar ile kadın birliği platformunu Tekirdağ da hayata geçireceğiz. Artık kadınların Tekirdağ da bir güç olduğunu herkese göstereceğiz.” Diyerek konuşmasını tamamladı.

Programa Tekirdağ da bulunan kadın dernekleri temsilciler ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´ın eşi, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel eşi, Süleymanpaşa Kent Konseyi başkanı Beste Emre Güngör, Yardımseverler Dernek Başkanı Neslihan Gürcanlar ve yönetim kurulu üyeleri, Anneler Dernek Başkanı Şükriye Taşseten, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Hayriye Mercanoğlu, Yardıma Muhtaç Çocukları Koruma Dernek Başkanı Özlem Çıtak, Çevre Derneği Başkanı Serap Alp ile davetliler katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —