Tarih: 17.02.2016 16:19

TEKİRDAĞ’IN GUSTO’SU HİZMETE GİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

TEKİRDAĞ’IN GUSTO’SU HİZMETE GİRDİ

Tekirdağ’ın değeri yükselen trend semti olan Hürriyet Mahallesi, Cafe Gusto ile modern ve nezih bir mekana daha kavuştu.

Hürriyet Mahallesi okullar bölgesinde Hasan Kamalı ve Ahmet Erol İnceoğlu tarafından işletmeye açılan Cafe Gusto, önemli isimlerin katıldığı açılış kokteyli ile hizmet vermeye başladı. Cafe Gusto işletmecilerinden Ahmet Erol İnceoğlu, farklı bir konseptle hayat geçirdikleri Cafe Gusto ile Tekirdağlılara hizmet vermekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Açılış kurdelesini Ahmet Erol İnceoğlu ile birlikte kesen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyüyen Tekirdağ’da yeni işletmelere ihtiyaç olduğuna dikkat çekerek, “Tekirdağ´da yeni açılan her mekânın yeni umutlar ve hayallerle açıldığını biliyoruz. Kentimize değer katacak, istihdamı arttıracak, ekonomiye can katacak her türlü yatırımın yanında olacağız. Bu anlamda açılışlara çok önem veriyoruz. Bu güzel ve nezih kafe de Tekirdağ’ımıza hayırlı olsun. Sahiplerine de bol kazançlar getirsin,” diye konuştu.

Siyaset ve iş camiasından çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta çeşitli ikramlarda bulunuldu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —