Tarih: 22.08.2023 15:38

TEKİRDAĞ’DA HER KESİM KADİR ALBAYRAK’TAN MEMNUN…

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak DİSK/Genel İş Sendikası ile yaptığı anlaşma ile tam da yerel seçimler öncesinde işçilerin gönlünü fethetti.

Albayrak, Belediye Başkanlığının ikinci dönemini yaşarken, ilk döneminden farklı olarak çok önemli projelerede imza attı.

Albayrak’ın dürüst ve özverili çalışmaları takdir toplarken, Tekirdağlıların gözünde üçüncü döneminde vizesini aldığı ifade ediliyor.

Albayrak, ilk döneminde çok ağır alt yaptı hizmetleri projelerine girerek çok zorlandı.

Bu süreçte gerek halk, gerekse basın mensupları tarafından çok eleştirildi.

Geçtiğimiz süreçte anlaşıldı ki; Büyükşehir ilan edilen bütün illerde kadro kurmak ve sorumluluk aldığı tüm ilçelerin alt yapı başta olmak üzere birçok projesini hayata geçirmekte zorlanmışlar.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın şimdi ki hedefi ise üçüncü dönemde aday olup 12-0’lık sonucu tekrar yakalamak olduğu ifade ediliyor.

Albayrak, işçilere verdiği % 52’lik zam sonucunda yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Emeğin en yüce değer olduğunu biliyoruz.

İşçilerimizi enflasyona ezdirmemek amacıyla DİSK/Genel İş Sendikası ile ek protokole imza atarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ Personel A.Ş. çalışanlarının maaşlarında %52 oranında artışa gittik. Tüm İşçilerimize hayırlı olsun.” dedi

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —