Bugün, 19 Ekim 2025 Pazar

'Tekirdağ´a 900 milyonluk Destek'

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen´i ziyaret ederek kentimizin iş gücü piyasasının yapı taşları işveren ve çalışanların pandemi sürecindeki durumlarını değerlendirdi. Ziyarette, Hük?

POLİTİKA 22.03.2021 16:32:55 0

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen´i ziyaret ederek kentimizin iş gücü piyasasının yapı taşları işveren ve çalışanların pandemi sürecindeki durumlarını değerlendirdi. Ziyarette, Hükümetin Tekirdağ´a toplamda 900 milyon TL´lik Sosyal Koruma Kalkanı desteği sağladığı vurgulandı.

 

AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen´i ziyaret ederek Hükümetin il genelinde işveren ve çalışanlara sağladığı desteklerle ilgili bilgi aldı. İlçe Başkanı Sezayi Çetin, ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada, Covid salgınının dünya ekonomisi için ağır sonuçlar doğurduğunu Türkiye´de de salgının önüne geçmek için alınan kısıtlama tedbirlerinin iş çevreleri için sıkıntılara sebep olduğunu hatırlattı.

 

Başkan Sezayi Çetin, salgın sürecinde dünyada ve Türkiye´de yaşanan ekonomik daralmaya rağmen devletin şefkatli ellerini işveren ve çalışanlara uzattığını ve sıkıntıları en aza indirmek için çaba sarf ettiğini ifade ederek, ' Salgın süresince Hükümetimiz; işverenimizin, esnafımızın ve çalışanımızın yanında oldu. Kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, işsizlik ödeneği ve normalleşme desteği gibi sosyal destek programlarımızla iş çevrelerimize il genelinde 900 milyon TL´lik desteğimiz oldu. Hükümetimiz salgının azalması ve aşılama hızına paralel iller bazında bazı kısıtlamaları gevşetti. Nitekim Tekirdağ´da kafe, restoran, kantin ve kahvehaneler açıldı. İnşallah toplum olarak tedbirleri titizlikle uygulayarak eski özlediğimiz günlere kavuşuruz' diye konuştu.

 

İŞKUR İL Müdürü Yaşar Esen de AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin´in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, pandemi sürecinde iş gücü piyasasında yaşanan sıkıntılar ile devletin destekleri ve yatırımlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını aktardı.

 

İŞKUR İL Müdürü Esen, Tekirdağ´ın iş gücü piyasasının kuvvetli olduğunu, pandemi sürecinde bile çalışan sayısının rekor düzeyde arttığının verilere yansındığını vurguladı. İl Müdürü Esen, ' İstatistiki verilere baktığımızda Tekirdağ´da 2019 yılında aktif çalışan sigortalı sayımız 285 bin iken bu sayının 2020 yılında 319 bine çıktığını görüyoruz. Yani ilimizde pandemi sürecinin başladığı andan itibaren sigortalı çalışan sayımız 33 bin 500 civarında artış gösterdi. Bu veri bize ilimizin güçlü bir iş gücü piyasası olduğunu gösteriyor.' diye konuştu.

 

İl Müdürü Yaşar Esen, pandemi sürecinde hem işverenler hem de çalışanlar için maddi rahatlama sağlayan kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği, İşsizlik ödeneği ve normalleşme desteklerini içeren sosyal destek programıyla Tekirdağ´a toplamda 900 milyon TL´lik Sosyal Koruma Kalkanı desteği sağladığını ve pandemi koşulları ortadan kalkana kadar devletimizin şefkatli elini vatandaşlarımızın hissetmeye devam edeceğini ifade etti.

BAKIRHAN; “KÖMÜR İŞLETMELERİNE NEFES ALDIRACAK KARAR GELİYOR…”

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

BÜYÜKŞEHİR'DEN ONKOLOJİ HASTALARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM DESTEĞİ

Op. Dr. Devrim Eroğlu: Minimal İnvaziv Kalp Cerrahisi ile Daha Az Ağrı ve Daha Hızlı İyileşme

DİLE KOLAY; TEKİRDAĞ’IN HAFIZASI YENİ İNAN 101 YAŞINDA…

TRAKYA MODEL FABRİKA TEMELİ MÜJDELER EŞLİĞİNDE ATILDI

MALKARA’YA KADIN ELİ ÇOK İYİ GELDİ…

MALKARA EVLADI ADNAN SUNGUR TEŞEKKÜRÜ HAK ETTİ…

Kanserle Mücadelede Trakya’nın Yeni Umudu: Optimed Sağlık Grubu

Maybi’de Suyun Yolculuğu: Sürdürülebilirlikte Yeni Adımlar

Doğanın Mucizesine Destek Ol

TEK KAFELER YENİLENİYOR, ÇOĞALIYOR

ERGENE’NİN 6 MAHALLESİNE DAHA DOĞALGAZ GELİYOR!

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

Kolon Kanserinde Erken Teşhis Hayat Kurtarıyor: Op. Dr. Hikmet Zeynalov’dan Önemli Uyarılar

ÇİĞ SÜT FİYATI ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Eski Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan Sağlığına Kavuştu

VALİ SOYTÜRK; “LOJİSTİK MERKEZİ VE OTOMOBİL FABRİKASININ GELMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ…”

SÜLEYMAN KOZUVA ÇERKEZKÖY’E GÜÇ KATTI…

KÖMÜR İŞLETMELERİNE NEFES ALDIRACAK KARAR GELİYOR

TEK GENÇ AKADEMİ AÇILIYOR

BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK CUMHURBAŞKANIMIZ İLE ERGENE İÇİN GÖRÜŞTÜ!

7’DEN 70’E GÖNÜLLERDE!

ÖZEL TEKİRDAĞ YAŞAM HASTANESİ;

Op. Dr. Hikmet ZeynalovUyardı : Meme Kanserinde Erken Tanının Önemi

SELÇUK BAYRAKTAR, TEKİRDAĞ NKÜ’DE TEKNOFEST HEYECANINA ORTAK OLDU

İYİ Parti İl Başkanı Metiner: “Eğitimde eşitsizlik büyüyor, sistem yapboza döndü”

Adnan Sungur’dan Eğitime Büyük Destek

VOLKAN AİLESİNDEN EDİRNE’YE BÜYÜK YATIRIM MÜJDESİ…

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARI İLE 1 OCAK 2026 TARİHİNDEN İTİBAREN BASİT USUL KALKACAKTIR.

Yükleniyor

MALKARA’YA KADIN ELİ ÇOK İYİ GELDİ…

TEK KAFELER YENİLENİYOR, ÇOĞALIYOR

ERGENE’NİN 6 MAHALLESİNE DAHA DOĞALGAZ GELİYOR!

TEK GENÇ AKADEMİ AÇILIYOR

BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK CUMHURBAŞKANIMIZ İLE ERGENE İÇİN GÖRÜŞTÜ!

7’DEN 70’E GÖNÜLLERDE!

GÜLER; “VİZE SÜRELERİ YÜZLERİ GÜLDÜRMEYE BAŞLADI”

Karadeniz Yayla Şenlikleri Kültür ve Coşkunun Buluşma Noktası Oldu

Başkan Nallar’dan Ankara Çıkarması

Hanımeli Çilek Cafe

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 8 7 0 1 17 22
2.TRABZONSPOR A.Ş. 9 6 1 2 8 20
3.GÖZTEPE A.Ş. 8 4 0 4 9 16
4.FENERBAHÇE A.Ş. 8 4 0 4 7 16
5.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 8 4 2 2 0 14
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 8 4 3 1 2 13
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 8 3 1 4 2 13
8.TÜMOSAN KONYASPOR 8 3 3 2 3 11
9.CORENDON ALANYASPOR 8 2 2 4 1 10
10.HESAP.COM ANTALYASPOR 8 3 4 1 -4 10
11.KASIMPAŞA A.Ş. 8 2 3 3 -1 9
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 8 2 4 2 -3 8
13.GENÇLERBİRLİĞİ 9 2 5 2 -4 8
14.KOCAELİSPOR 9 2 5 2 -6 8
15.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 7 1 3 3 -1 6
16.İKAS EYÜPSPOR 8 1 5 2 -7 5
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 8 0 3 5 -12 5
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 8 1 7 0 -11 3