Tarih: 19.11.2019 12:01

Tekirdağ TSO E-Uygulamaları firma temsilcileri ile paylaştı

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ TSO ev sahipliğinde Datasoft Yazılım Ltd. Şti. ve İzibiz Bilişim Tek. A.Ş. İşbirliğinde düzenlenen E-Dönüşüm, E-Defter, E-Arşiv ve E-Fatura uygulamalarını içeren bilgilendirme semineri yoğun katılımla Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu´nda yapıldı.

Seminere Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, muhasebeci ve mali müşavirlerle çok sayıda firma temsilcisi katıldı.

GÜNAY: “ÖNLEMLERİMİZİ ALMALIYIZ Kİ İLERİDE HERHANGİ BİR SORUN SIKINTI YAŞAMAYALIM”

Seminerin açılış konuşmalarını yapan Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “Teknolojinin hızla geliştiği dünyada artık tüm işlemler bilgisayar, internet ve sanal ortamlarda yapılmaktadır. Bizler de artık üyelerimize daha hızlı ve daha iyi hizmet verebilmek için bu teknolojileri öğrenmek ve yeni gelişen sistem, program ve uygulamaları da anlık takip etmek durumundayız. Bu amaçla üyelerimizin ayrılmaz parçası olan E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, E-İmza, E-Bordro diye başlayan E´li sistemler artık işimizin vazgeçilmez bir parçası haline geldi.  Yeni çıkan yasa ve yönetmelikler aracılığı ile bu işlemlerin çerçevesi çizilmiş olup ne şekilde ve nasıl olacağı da belirlenmiştir. Söz konusu uygulamaların alt yapılarını bugünden hazırlamalıyız ve önlemlerimizi almalıyız ki ileride herhangi bir sorun sıkıntı yaşamayalım.” diye konuştu.

DETAYLI SUNUMLAR YAPILDI

Başkan Günay´ın konuşmalarının ardından İzibiz Bilişim Teknolojileri A.Ş. ve Datasoft Yazılım Ltd. Şti. firma yetkilileri tarafından ‘Özel Entegratörlük, VUK 509 Numaralı Genel Tebliğin Getirdikleri, e-Fatura/e-Arşiv Fatura Uygulamaları, e-Defter Uygulamaları, 19.10.2019 tarihli ve 30923 sayılı Resmi Gazete´ de yayımlanan 3 Sıra No.lu Elektronik Defter Genel Tebliği (Sıra No: 1) Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, e-Defter Uygulamasında Özellik İçeren Hususlar´ gibi daha birçok konuda detaylı sunumlar yapılarak soru-cevap kısmının ardından seminer sona erdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —