Tarih: 11.12.2019 11:08

TEBGAD´tan Zortul´a plaket

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ´ın tanınmış işadamı ve medya patronlarından olan Murat Zortul, Tekirdağ Gazeteciler Cemiyetine yaptığı maddi/manevi desteklerinden dolayı ödüllendirildi.

Kırklareli, Babaeski, Pınarhisar´da günlük gazeteleri, ayrıca Kırklareli´de Gözde FM, Malkara´da Terapi FM ve Tekirdağ merkezde Radyotrak radyolarının sahibi olan Zortul üç adet radyonun sahibi olarak alanında büyük hizmetler veriyor.

Zortul, Tekirdağdaki gazetecilerin yeni oluşturduğu dernek merkezine sağladığı destek nedeniyle kendisine Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneği yönetimi adına Başkan Necmi Işıksal bir plaket takdim etti.

Hayırseverliği ile tanınan Zortul, babası adına yaptırdığı bir camiyi diyanet işleri başkanlığına hibe ederek herkesin takdirini kazanmıştı.

Kapısına gelen hiçbir ihtiyaç sahibini geri çevirmeyen Zortul, bu desteklerinin karşılığı olarak ticari yükselişini hızla sürdürmeye devam ediyor.

Murat Zortul; basın, güvenlik, temizlik, araç kiralama, catring, inşaat işleri, sigortacılık gibi iş kollarında faaliyet gösterirken halen 2 bin civarında çalışanına ekmek kapısı imkanı sağlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —