Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ ÜÇÜNCÜ YAŞINI KUTLADI

Süleymanpaşa Belediyesi, kuruluşunun üçüncü yıldönümünü kutladı. Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat´ın göreve başladığı tarih olan 4 Nisan´da gerçekleştirilen kutlama etkinlikleri Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Hizmet Binası´nın

GÜNDEM 18.04.2017 11:22:40 0
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ ÜÇÜNCÜ YAŞINI KUTLADI

Kutlama programı kapsamında Süleymanpaşa Belediyesi´nin 3 yılda gerçekleştirdiği projeler görsel sunumla tanıtılırken, Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaptığı konuşmada üç yıllık süreci değerlendirdi.

EŞKİNAT: “BİRİLERİNİ RAHATSIZ EDECEK BOYUTTA KOŞAN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ”

Konuşmasında 3 yıl içerisinde ciddi işler başardıklarını aktaran Başkan Eşkinat, “Süleymanpaşa Belediyesi, Büyükşehir Yasası´ndan sonra ilk kez kurulan bir belediye. Adına zor alıştığımız, hala zorlandığımız Süleymanpaşa Belediyesi aslında sosyal belediyecilik geleneğinin bir devamı. Bir önceki dönem görev yapan sevgili Adem Dalgıç Başkanla başlayan sosyal demokrat vizyon süreci büyükşehirle beraber taçlandı ve devam eden projeleri halkımızın hizmetine sunmaya başladık. Şöyle bir bakıyorum da 3 sene çok çabuk geçiyor. Zamanı doğru değerlendirmek lazım. Ama şunu açıkça ifade etmek isterim ki geri kalan iki seneyi birilerinin rahatsız olacağı boyutta daha çok koşarak geçireceğiz. Bir şeyler arayacaklar ama bulamayacaklar. Bulabildikleri tek şey daha çağdaş, daha batıya bakan, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çocukların yetiştiği bir batılı belediye olacak. Batılı bir kent görecekler. Biz böyle yola çıktık böyle bir ekibiz ve bütün ekibimizle beraber yedi gün yirmi dört saat, aklımızda başka bir şey yok. Burayı nasıl çağdaş medeniyetler, çağdaş şehirler seviyesine çıkarabiliriz diye kafa yoruyoruz. Çünkü ulu önder Atatürk´ün bize verdiği talimat çağdaş medeniyetler seviyesidir,” diye konuştu.

“ÇOCUKLARIMIZA YATIRIM YAPMAYI SÜRDÜRÜYORUZ”

Süleymanpaşa´nın geleceğine yatırım yapmayı her şeyin önünde tuttuklarının altını çizen Eşkinat, “Şu an benim en çok öğündüğüm projemiz, Trakya´nın en büyük, en geniş sivil toplum örgütü Süleymanpaşa Belediyesi Çocuk Kulübü. Yedi bine yakın üyesiyle ve her geçen gün artan faaliyet alanlarıyla bizim çocuklarımız bu ülkenin, bu dünyanın çocuklarıyla yarışabilir hale gelsin diye uğraşıyoruz. Küçük bir örnek; Nisan´ın 17´sinde bir misafirimiz olacak. Kolombiya´nın başkenti 10 milyon nüfuslu Bogota Belediyesi ile biz eğitim işbirliği anlaşması imzalıyoruz. Hedefte başka bir şey daha var. Eğer şehirden, şehirli olmaktan bahsediyorsak, bir şehir sanatçı, edebiyatçı, bilim adamı çıkarabilmelidir. Çıkaramıyorsa, o şehir şehir değildir. Bu yüzden çocuklarımız bizim için çok önemli. Bilimin Eğlenceli Hali projesi Türkiye´de örnek alınan bir proje oldu. Bizden sonra Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de bu projeyi başlattı. Çocuklarımızı teknolojinin esiri olmaktan kurtarıp teknolojiyi kullanan ve teknoloji üreten bireyler olmak üzere geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz,” dedi.

“BİR ŞEYE İNANIYORSANIZ NE OLURSA OLSUN YOLUNUZA DEVAM ETMELİSİNİZ”

Alt ve üst yapı yatırımlarına da değinen Eşkinat, “Standart yapılacak işler var. Bu şehir altyapısında bir kentsel dönüşüm geçiriyor. Adem Başkan´ın döneminde büyük emeklerle projelendirilen yapı bu dönem taçlanıyor. Artık Marmara Denizi´ni biz kanalizasyon çukuru olmak yerine mavi bayraklı, yüzülebilir bir alan haline getirme yolundayız. 1 Temmuz´dan itibaren buranın kanalizasyonları arıtılarak çevreyi rahatsız etmeden altyapı yoluna devam edecek. Altınova Mahallesi´nde yağmur suyu tahliye sisteminin açılışı yapıldı. İnsanların başına gelebilecek felaketleri önceden görüp onları ortadan kaldırmaya yönelik koruyucu tedbirlerin önde gelenlerinden biriydi. Evlerimizde kullandığımız içme suyunun niteliğiyle ilgili geçen dönemde başlayıp bu dönem bir boyut ileri giden bir çalışma var. Artık çelik borularla dünyanın en çağdaş sistemleriyle bu alt yapı süreçleri gelişiyor. Elbette bu kadar büyük değişim olurken çamurun, çukurun, tozun olması kaçınılmazdı. Kim ne derse desin, alt yapısı olmayan bir şehir şehir olamaz. Şimdi Değirmenaltı Mahallesi modeline bakıp ‘Ne güzel oldu,´ diyorlar. Değirmenaltı esnafının önünden geçerek evime giderken neler söylendiğini ben hala hatırlıyorum. Ama şimdi orada sanki hiç o sıkıntılar yaşanmamış, geçmişten bu yana o cadde hep böyle capcanlıymış gibi algılanmaya başladı. Sıkıntılar unutuldu. Bir şeye inanıyorsanız kimin ne dediğine bakmadan yolunuza devam etmek zorundasınız,” açıklamasında bulundu.

“BÜTÜN ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMLA GURUR DUYUYORUM”

Üç yıllık görev süresi boyunca hep en iyiyi hedeflediklerini vurgulayan Eşkinat, “Hiç öyle ilçe belediyesiyiz, nüfusumuz öyle çok değil falan diye bakmadık. Burası dünya coğrafyasının en güzel topraklarından biri. Burada yaşayan insanların her şeyin en iyisine hakkı var diye baktık. Hiç alçakgönüllü olmaya da gerek yok. Nereden geldik, nereye gidiyoruz diye şöyle bir bakmak lazım. Ben hayatta hiç ikinci sınıf iş yapmadım. Her girdiğim işte başarılı oldum. Burada da arkadaşlarımızla beraber neyi ne zaman yapacağımızı bilerek yola çıktık. Bugün ben bütün arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bir Sosyal Hizmetlerimiz var ki gece gündüz demeden çalışıyorlar. Bu özveriyi parayla satın alamazsınız. İşlerini kaybetmemek için değil şehirlerine olan sorumluluğu yerine getirmek ve mensubu oldukları yapıyı yukarı taşımak için uğraşıyorlar. Kültür, Basın ve Fen İşleri´nde çalışan arkadaşlarımız, İmar İşlerimiz, Zabıtamız… Belediyenin namuslu çalışabileceğini, beklentisiz çalışabileceğini biz bu dönem üç yıl içinde gösterdik. Umarım geri kalan iki yıl içinde de bu süreci devam ettiririz. Son olarak şunu söylemek istiyorum: Bu belediyenin kapısından giren kim olursa olsun eşitlik kavramına uygun davranmaya çalıştık. Önümüzde iki yılımız daha var. Bu iki yıl içinde alt yapıdan kaynaklanan sorunlar tamamen ortadan kalkacak. Yollarımız yürünebilir hale gelecek. Umarım bizim de görev süremizin sonunda sokağa çıktığımızda hala selam verenlerimiz selam alanlarımız olur. Bu duygu ve düşüncelerle bütün Süleymanpaşa Belediyesi ailesi adına en içten sevgi, saygı, kardeşlik ve bağlılık duygularımızı sunuyorum,” diyerek konuşmasını noktaladı.

ALBAYRAK: “EKREM BEY VE EKİBİ SÜLEYMANPAŞA´YI AVRUPA´DA DUYURDU”

Eşkinat´ın ardından Süleymanpaşa Belediyesinin sosyal belediyecilik anlamında çok başarılı bir 3 yılı geride bıraktığını ifade eden Başkan Albayrak, “Ekrem Bey´in takdire şayan, benim de çok hayranlık duyduğum en büyük özelliği şudur: 2014´te Tekirdağ büyükşehir oldu ve merkezin ismi Süleymanpaşa oldu. 3 yıl içerisinde hiçbir belediye başkanına nasip olmayacak bir çabuklukla ve başarıyla sevgili başkanım ve ekibi Süleymanpaşa ismini Avrupa´ya kadar taşımışlardır. Ben bu özelliği dolayısıyla bir kez daha kendisini kutluyorum,” diye konuştu.

3. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Kutlama töreninde Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı öğrencilerinden oluşan çocuk korosu mini bir konser verirken, yine Konservatuvar Halk Oyunları Topluluğu davetlilere bir gösteri sundu. Ayrıca Tekirdağ´ın yetiştirdiği usta müzisyenlerden klarnet sanatçısı Katil Hasan da orkestrası ile bir dinleti gerçekleştirdi.

Süleymanpaşa Belediyesi´nin kuruluşunun üçüncü yılı kutlamalarına Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat´ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ eski Belediye Başkanı Adem Dalgıç, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Başkan Eşkinat´ın eşi Belgin Eşkinat, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, basın mensupları ve Süleymanpaşa Belediyesi çalışanları ile çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ EKREM TANTI CADDESİ´Nİ BİTİRDİ, SIRADA UĞUR MUMCU VAR

100. Yıl Mahallesi´nde alt yapı çalışmaları tamamlanan Ekrem Tantı Caddesi´nin yol yapım çalışmaları son aşamaya geldi. Beton serimi işlemi tamamlanan caddeye en kısa sürede asfaltlama yapılarak çalışmalar tamamlanacak. Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Uğur Mumcu Caddesi´ndeki çalışmalara başladı.

TEKİRDAĞ´DA BETON ASFALT UYGULANAN İLK CADDE

Tekirdağ´da ilk kez uygulanan beton asfalt yöntemi ile önce beton ardından asfalt kaplama yapılacak olan Ekrem Tantı Caddesi´nde beton kaplama işlemleri tamamlanırken, asfalt serim işine en kısa sürede başlanacağı ifade edildi.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen Ekrem Tantı Caddesi Beton Asfalt Yol Yapımı çalışmalarına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi de destek veriyor.

EŞKİNAT: “SÜLEYMANPAŞA´NIN YÜZ AKI BİR CADDEYE KAVUŞACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Ekrem Tantı Caddesi´nde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte çalışmaları inceleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 100. Yıl Mahallesi´nde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından hızla üst yapı çalışmalarına başlandığını belirterek, “Süleymanpaşa´da su ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesi sonrası tüm imkânlarımızla yol yapım, bakım ve onarım işlerine yoğunlaşmış durumdayız. 100. Yıl Mahallesi´nde Ekrem Tantı ve Uğur Mumcu Caddeleri iki önemli arterimiz. Ekrem Tantı´da Tekirdağ´da ilk kez beton asfalt kullanarak yol yapıyoruz. Uzun yıllar bozulmadan kullanılacak bir cadde olacak. Beton serim işlemleri tamamlandı. En kısa süre içinde asfaltlama işlemlerini de bitirerek Süleymanpaşa´nın yüz akı bir caddeye daha kavuşacağımıza inanıyorum,” açıklamasında bulundu. Eşkinat, Ekrem Tantı Caddesi´nin ardından Uğur Mumcu Caddesi´nin de hızla bitirileceğini ve 100. Yıl Mahallesi´nin sıkıntılarının sona ereceğini ifade etti.

ÇINARLI MAHALLESİ´NDE YOL SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında ihalelerde sona gelindiğini belirtirken Çınarlı Mahallesi sakinlerine müjdeyi verdi.

ÇINARLI MAHALLESİ´NDE DE İKİ BÜYÜK CADDEYE BETON ASFALT YOL YAPILACAK

100. Yıl Mahallesi´nde Ekrem Tantı ve Uğur Mumcu Caddeleri ile başlayan beton asfalt çalışmalarının Çınarlı Mahallesi´nin iki büyük caddesi ile devam edeceğini müjdeleyen Başkan Eşkinat; “Çınarlı Mahallesi´nin tamamında büyük bir seferberlik başlattık. İkisi 100. Yıl Mahallesi´nde ikisi de Çınarlı Mahallesi´nde 4 tane büyük caddemiz var. Önce beton onun üstüne de asfalt kaplama olmak yeni yollarımız faaliyete geçecek.” dedi.

ARA SOKAKLARIN TAMAMINDA KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI YAPILACAK

Çınarlı Mahallesi´ndeki diğer yollar ile sözlerine devam eden Eşkinat; “Taş konusunda da Çınarlı Mahallesi´nin tamamı haziran ayı sonu itibari ile bitecek. Haziran ayı sonunda birçok mahallemizde olduğu gibi alt yapı çalışmalarının ardından üst yapıyı da tamamlamış olacağız.” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR 4 NOKTADA BAŞLADI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat´ın talimatı üzerine Çınarlı Mahallesi´nde çalışmalara derhal başlanırken Osman Kavrakoğlu Caddesi, Erdi Sokak, Olgun Sokak ve Yesari Asım Arsoy Sokak´ta çalışmalar dört koldan devam ediyor.

6 EKİP 24 SAAT ÇALIŞARAK KIRSAL VE MERKEZ MAHALLELERDE KİLİT TAŞ ÇALIŞMASI YAPIYOR

Merkeze uzak mahallelerde de çalışmaların hızlanacağının altını çizen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; “Havaların yol yapımı için uygun hale gelmesi ile birlikte bizlerde eksik kalan yollarımızı bir bir yapmaya devam ediyoruz. Sadece merkez mahalleler değil köylerimiz için ayrıca 60 bin metrekare taş ihalesi yaptık. Her türlü hazırlığımızı tamamladık. Önümüzdeki birkaç ay içinde faaliyetlerimizin yoğunlaşması ile beraber vatandaşlarımızın yol konusundaki sıkıntılarının büyük bir bölümünü gidereceğiz.” ifadelerini kullandı.

GERİ DÖNÜŞÜMDE YEŞİL KAFES DÖNEMİ

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, baştan aşağı değişikliği gittiği çöp konteynerlerinin ardından geri dönüşümde de yeşil kafesleri devreye soktu.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında yer altı yüksek hacimli ya da yer üstü modern konteynerler devreye sokulurken kağıt, karton, metal, plastik ve cam atıkların toplandığı geri dönüşüm kutularının yerine yüksek hacimli geri dönüşüm kafesleri yerleştirmeye başladı.

Eski geri dönüşüm kutularının çöp kutuları ile benzer özellikte olması ve vatandaşların geri dönüşüm kutularını çöp sanarak tüm atıklarını atmaları üzerine yapılan değişiklikte ilk olarak 12 adet yeşil kafes şehrin yoğun olarak kullanılan bölgelerine yerleştirildi.

Öte yandan yeşil kafeslerin dağıtımına devam edileceği belirtilirken vatandaşların kağıt, karton, metal, plastik ve cam atıklarını geri dönüşüm kafeslerine atarak geleceğe sahip çıkmaları istenildi.

SÜLEYMANPAŞA TEMİZLİKTE MODERNLEŞİYOR: 10 YENİ YER ALTI KONTEYNERİ DAHA HAZIR

Süleymanpaşa Belediyesi yol kenarlarında oluşan çöp görüntüleri ve çöp kokularına tarihe karıştıracak yer altı konteynerlerini Süleymanpaşa´nın çeşitli yerlerine yerleştirmeye devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi´nin hem temizlik giderlerini azaltacağı hem de çöp toplama anlayışının modern bir hale döneceği proje kapsamında 5 bin litre hacme sahip yeraltı konteynerlerinden 10 tanesi daha yerlerine monte edildi.

ŞEHRİN UYGUN NOKTALARINA YERLEŞTİRİLEMEYE DEVAM EDECEK

Namık Kemal Üniversitesi içinde başlayan çalışmalar kapsamında Değirmenaltı Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Gündoğdu Turgut Mahallesi´nde birçok noktaya yer altı konteynerleri yerleştirilirken yer altı konteynerlerinin şehrin konteyner boyutlarına uygun noktalarına yerleştirilemeye devam edeceği açıklandı.

3 BİN LİTRELİK YER ÜSTÜ KONTEYNERLERİNİN DAĞITIMI SÜRÜYOR

Yer altı konteynerlerinin yanı sıra yer üstü konteynerlerinden de şu ana kadar yaklaşık 100 adet Süleymanpaşa´nın çeşitli yerlerine konarken konteynerler galvanizli çelik saç yapısının yanı sıra soğuğa ve güneş ışınlarına karşı daha dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor.

İNSAN GÜCÜ MİNİMUMA ÇEKİLİYOR

Klasik çöp konteynerlerinin boşaltımı için en az 3 personel gereksinimi olan eski sisteme nazaran yeni nesil çöp konteynerleri özel vinçli kamyonla uzaktan kumanda sistemiyle tek personel işi gerçekleştirebilirken insan gücünü minimuma düşürerek maliyet yükünü azaltıyor.

LARVA VE KIŞLAK MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Süleymanpaşa Belediyesi, 14 Mart tarihinde başladığı ilaçlama çalışmalarına larva ve kışlak mücadelesi ile devam etti.

KIŞLAK MÜCADELESİNDE TÜM ŞEHİR İKİNCİ KEZ İLAÇLANDI

Geçtiğimiz hafta şehrin kanalizasyon hattı geçen tüm yerleşim yerlerinde özellikle kışlaklara yönelik gerçekleşen çalışmada özel makinelerle kanalizasyon hattına ilaç pompalanırken çalışmanın başarıya ulaşması için tüm şehirde ikinci kez ilaçlama yapıldı.

Ana arterler başta olmak üzere logar kapakları üzerinden yapılan çalışma ile kış böceklerinin önüne geçilmesi hedeflenen çalışmada yaz böceklerinin de larvalarının yok olması sağlandı.

İLAÇLAMALAR EKİM AYINA KADAR DEVAM EDECEK

Dereler, sazlıklar, durgun su birikintileri, havuzlar, inşaat altlarında biriken sular ve kanallar ile larva üremesi muhtelif yerlerde de ilaçlama çalışmalarına devam eden Süleymanpaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, 13 Ekim tarihine kadar düzenli aralıklarla kontroller yaparak ilaçlamaları sürdürecek.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ ENGELLİ VATANDAŞLARI SANDIĞA TAŞIYACAK

Süleymanpaşa Belediyesi´nin engelli vatandaşların ulaşımlarını sağlamak üzere tahsis ettiği Süleymanpaşa Engelli Koordinasyon Merkezi´ne (SEKOMER) bağlı olarak hizmet veren araçlar referandumda da engelli vatandaşlarımızın yanında olacak.

ENGELSİZ SÜLEYMANPAŞA İÇİN HİZMETE DEVAM

16 Nisan pazar günü gerçekleştirilecek referandumda vatandaşlık görevini yerine getirmek isteyen engelli vatandaşlarımız için hazırlıklarını tamamlayan Süleymanpaşa Belediyesi, 'Engelsiz Süleymanpaşa' sloganı ile çıktığı yolda vatandaşları sandığa taşıyarak oy verme işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlayacak.

RANDEVULAR ALINMAYA BAŞLANILDI

0850 450 59 59 nolu Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi´nden randevuların alınmaya başlanıldığı hizmette, yapılacak program doğrultusunda engelli vatandaşlarımız gün boyunca istedikleri noktalardan alınıp oy verecekleri sandıklara götürülecek.

 

/resimler/2017-4/18/1131531855636.jpg

 

 


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16