Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ HİZMETTE FARK YARATIYOR

Kurulmasından bu yana sadece 3 yıl geçmesine rağmen Trakya´nın en hızlı gelişen belediyesi olan Süleymanpaşa Belediyesi, farklı hizmetleri ile öne çıkmaya devam ediyor.

GÜNDEM 27.05.2017 13:07:12 0
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ HİZMETTE FARK YARATIYOR

Türkiye´de örneği olmayan bir uygulamaya imza atan Süleymanpaşa Belediyesi, Alzheimer Gündüz Bakımevi ve Masal Kreş´in temelini attı. Aynı gün üç açılışla adeta gövde gösterisi yapan Süleymanpaşa Belediyesi, Sarıkamış Şehitleri Anıtı, dezavantajlı kesimin yaşadığı Aydoğdu Mahallesi´nde okul çağındaki çocuklara ve annelerine yönelik Sosyal Etkinlik Merkezi ve Müzik Teknolojileri Müzesi´ni hizmete açtı. Ramazan ayı boyunca geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi her akşam farklı bir mahallede iftar sofraları kurularak birlik ruhu yaratılacak. Öte yandan yaklaşan yaz tatili için de çalışmalarını sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi, Kumbağ´da Tekirdağ´ın ilk halk plajı olan Gündal Plajı´nı hizmete sokmaya hazırlanıyor. İşte tüm bu fark yaratan hizmetlerin detayları…

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ SÜLEYMANPAŞA´DA YAŞAYACAK

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Sarıkamış Şehitleri Anıtı düzenlenen törenle açıldı. Tekirdağ ve ilçelerinden Sarıkamış´ta savaşarak şehit düşenlerin isimlerinin de yazılı olduğu anıtın açılışı büyük ilgi gördü.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan ve Hürriyet Mahallesi Öğretmenler Caddesi´ne yerleştirilen Sarıkamış Şehitleri Anıtı´nın açılışı, düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılış töreninin onur konukları ise Sarıkamış üzerine yaptığı araştırmalar ve yazdığı kitaplarla tanınan Prof. Dr. Bingür Sönmez, anıtı meydana getiren Mimar Pınar Öktem Doğan ve anıtın Süleymanpaşa´da hayata geçirilmesinde önemli rolü olan Metin Ünal oldular.

EŞKİNAT: “SARIKAMIŞ VE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ SÜLEYMANPAŞA´DA YAŞAYACAK”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan açılış töreninde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Sarıkamış Anıtı´nın Süleymanpaşa ile ne alakası var diyebilirsiniz. Bizler hep Çanakkale Savaşı´nı bir destan olarak anarız. Çanakkale´yi sahipleniriz. Ama Sarıkamış´ta da bir destan yazılmıştır ve orada da bizim dedelerimiz savaşmış ve şehit düşmüştür. Biz iki anıt yaparak ülkemizin kuruluşunda büyük önemi olan bu iki destanı Süleymanpaşa´da bir araya getirmek istedik. Sarıkamış Şehitleri Anıtı´nın ardından Çanakkale Anıtı´nı da hayata geçireceğiz. Sarıkamış Şehitleri Anıtı´nın ilçemize kazandırılmasında emeği olan başta Metin Ünal ve anıtı meydana getiren Pınar Öktem Doğan olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,” açıklamasında bulundu.

KONUŞMALARIN ARDINDAN AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Eşkinat´ın ardından Metin Ünal, Pınar Öktem Doğan, Prof. Dr. Bingür Sönmez ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da birer konuşma yaptılar.

Açılış töreni, konuşmaların ardından kurdele kesimi ve konuklara çiçek takdimi ile devam etti.

Açılışa Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat´ın yanı sıra, onur konukları Prof. Dr. Bingür Sönmez, Mimar Pınar Öktem Doğan ve Metin Ünal ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ eski Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ CHP İl Başkanı Recep Ökten, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Hulusi Özocak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda basın mensubu ve vatandaş katıldı.

 

/resimler/2017-5/27/1311087606481.jpg

 

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ AYDOĞDU MAHALLESİ´NDE EĞİTİM SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Aydoğdu Mahallesi´nde müzik eğitimlerinden dans eğitimlerine, çalgı yapım bakım onarım atölyesinden etüt sınıfına kadar tamamen ücretsiz eğitim verecek Sosyal Etkinlik Merkezi´nin açılışını yaptı.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi´nin açılışına Eşi Belgin Eşkinat ile katılan Başkan Eşkinat´ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral ve Hulisi Özocak ile Aydoğdu Mahallesi sakinleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat yaptı.

EŞKİNAT: “BU GÖREVE GELMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDE İLK PLANLADIĞIMIZ ŞEYLERDEN BİR TANESİ BU ŞEHRİN BÜTÜN MAHALLELERİNDE YAŞAYAN ÇOCUKLARIN EN İYİ KOŞULDA EĞİTİM ALABİLMESİYDİ”

Konuşmasına Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezinin önemine değinerek başlayan Eşkinat; “Bu bizim için çok önemli bir an. Bu göreve gelmeyi düşündüğümüzde ilk planladığımız şeylerden bir tanesi bu şehirde, bu şehrin bütün mahallelerinde yaşayan çocukların en iyi koşulda eğitim alabilmesini sağlamak, imkansızlıkları gidermek ve Süleymanpaşa´nın bütün çocuklarıyla sağlam ayakları yere basan bir şehir oluşturmaktı. Bu binanın oluşumundaki sonsuz katkılarından dolayı ben Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcım Gülferah Güral´a çok teşekkür ediyorum.” dedi.

“BUGÜN ATTIĞIMIZ BU ADIMIN SONUCUNU YILLAR SONRA ALACAĞIZ”

Sözlerine Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezinin yapısı ile devam eden Eşkinat; “Biz istiyoruz ki bizim bütün çocuklarımız, annelerinin babalarının ekonomik durumları ne olursa olsun, Türkiye´de verilen en iyi eğitimi alsınlar. O çocuklar gelişsinler, bu şehir sanatçı yetiştirsin, bilim adamları yetiştirsin, bu şehir aydınlık insanlar yetiştirsin. Şehir bu insanların üzerinde büyüsün, gelişsin. Bugün attığımız bu adımın sonucunu yıllar sonra alacağız. Biz sabırlıyız. Ben inanıyorum ki bu pırıl pırıl yavrularımız içinde, bu ülkeyi yönetecek bu dünyanın geleceğinde katkı verecek inanılmaz evlatlarımız yetişecek. Sabah onların okula gitmesini, öğlen yemekleri için buraya gelmelerini, akşamüstü döndüklerinde tekrar buraya gelip ödevlerini yapıp oyunlarını oynayıp yuvalarına sağlıklı bir şekilde dönmelerini sağlamaya çalışacağız. Onların okulda olduğu dönemde de siz anneler ile beraber olmayı hedefliyoruz. Hepinize bize güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

GÜRAL: “ÇOCUKLARIMIZ OKULDAYKEN BİZ ANNELER İLE BURADA ONLARIN ARZULARI DOĞRULTUSUNDA ÇEŞİTLİ EĞİTİMLER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

Başkan Eşkinat´ın ardından Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da bir konuşma gerçekleştirirken Sosyal Etkinlik Merkezi´nin sadece çocuklara yönelik bir yer olmayacağının altını çizerek; “Çocuklarımız her şeyimiz, geleceğimiz. Ama onları yetiştirecek de biz kadınlarız, anneleriz. Onun için çocuklarımız okuldayken biz anneler ile burada onların arzuları doğrultusunda çeşitli eğitimler yapmayı düşünüyoruz. Onları iş hayatına sokmayı düşünüyoruz. Güzel planlarımız var. Hep birlikte bu planları devreye sokacağımıza inanıyorum. Çünkü ben kadının gücüne inanıyorum. Biz kadınların istersek yapamayacağımız şey olmadığını biliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

MİNİK PERKÜSYON VE VOKAL GRUBU AÇILIŞ KONSERİ VERDİ

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezinin Minik Perküsyon ve Vokal Grubunun şarkıları ile devam eden açılışta açılış kurdelesini de perküsyon grubu üyesi minik öğrenci yaptı.

EŞKİNAT: “BİZ SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”

Eğitimlerin gerçekleştirileceği sınıfları gezen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, minik öğrencilere eğitim seti hediye etti. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Eşkinat “Ne olursa olsun eğitiminizden hiç vazgeçmeyin. Biz Süleymanpaşa Belediyesi olarak her zaman yanınızda olacağız.” diyerek öğrencilerden söz aldı.

 

/resimler/2017-5/27/1312164951547.jpg

 

ALZHEİMER GÜNDÜZ BAKIM EVİ VE MASAL KREŞ´İN TEMELİ ATILDI

Süleymanpaşa Belediyesi Altınova Mahallesi´nde dar gelirli vatandaşlara yönelik Masal Kreş ve yaşlılara yönelik Alzheimer Gündüz Bakım Evi´nin temelini attı.

7 Mart tarihinde gerçekleştirilen ihale sonrası Altınova Mahallesi´nde Süleymanpaşa Belediyesi´nin arazisinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında temel atılmasının ardından derhal çalışmalara başlanırken 350 metrekare alan üzerine kreş ve 300 metrekare alan üzerine ise Alzheimer Gündüz Bakım Evi yapılacak.

MASAL KREŞTE MONTESSORİ EĞİTİMİ VERİLECEK

2018 yılı güz dönemi itibari ile hizmet vermeye başlayacak ve özellikle dar gelirli ailelere hizmet verecek Masal Kreş´ten 25 öğrenci hizmet alacak. Montessori Eğitimi ile eğitim verecek Masal Kreş´te çocuklar hayatı deneyimleyerek öğrenecek.

ALZEHİMER GÜNDÜZ BAKIM EVİ İLE HASTALAR GÜN BOYUNCA KENDİ YAŞITLARI İLE VAKİT GEÇİRİP HOBİLERİNİ GELİŞTİREBİLECEĞİ BİR YER SAHİBİ OLACAK

Masal Kreş´in yanı sıra Alzheimer Gündüz Bakım Evi´nin de 2018 yılı güz dönemi itibari ile hizmete girmesi planlanırken bakım evinde günün belli bölümlerinde tıpkı kreşlerdeki gibi hasta ailesinden alınıp gün boyunca kendi yaşıtları ile vakit geçirip hobilerini geliştirebileceği bir yer sahibi olacak.

Öte yandan Alzheimer Gündüz Bakım Evi´nde hekim, hemşire ve hastabakıcılar da devamlı hizmet verecek.

 

/resimler/2017-5/27/1312572452293.jpg

 

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI BAŞLIYOR

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilecek Süleymanpaşa Belediyesi Mahalle İftarları Ramazan ayının gelmesi ile birlikte başlıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından her akşam ayrı bir mahallede gerçekleştirilecek iftarlarda binlerce Süleymanpaşalı oruçlarını birlikte açmanın huzurunu yaşayacak.

28 Mayıs Pazar günü Karadeniz Mahallesi ile başlayacak mahalle iftarları 23 Haziran Çarşamba günü Değirmenaltı Mahallesi ile sona erecek.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI PROGRAMI

28 Mayıs Pazar/Karadeniz Mahallesi

29 Mayıs Pazartesi/Kumbağ Mahallesi

30 Mayıs Salı/100. Yıl Mahallesi

31 Mayıs Çarşamba/Osmanlı Mahallesi

1 Haziran Perşembe/Altınova Mahallesi

2 Haziran Cuma/Karansıllı Mahallesi

3 Haziran Cumartesi/Banarlı Mahallesi

4 Haziran Pazar/Zafer Mahallesi

5 Haziran Pazartesi/Karacakılavuz Mahallesi

6 Haziran Salı/Yavuz Mahallesi

7 Haziran Çarşamba/Barbaros Mahallesi

8 Haziran Perşembe/İnecik Mahallesi

9 Haziran Cuma/Hürriyet Mahallesi

10 Haziran Cumartesi/Ferhadanlı Mahallesi

11 Haziran Pazar/Bıyıkali Mahallesi

12 Haziran Pazartesi/Gündoğdu Mahallesi

13 Haziran Salı/Aydoğdu Mahallesi

14 Haziran Çarşamba/Ertuğrul Mahallesi

15 Haziran Perşembe/Bahçelievler Mahallesi

16 Haziran Cuma/Akçahalil Mahallesi

17 Haziran Cumartesi/Semetli Mahallesi

18 Haziran Pazar/Karahisarlı Mahallesi

19 Haziran Pazartesi/Eskicami Mahallesi

20 Haziran Salı/Demirli Mahallesi

21 Haziran Çarşamba/Çınarlı Mahallesi (Kadir Gecesi)

22 Haziran Perşembe/Husunlu Mahallesi

23 Haziran Cuma/Değirmenaltı Mahallesi

 

/resimler/2017-5/27/1313409640683.jpg

 

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ MÜZİK TEKNOLOJİLERİ MÜZESİ TÖRENLE AÇILDI

Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde kurulan Müzik Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin ürettiği enstrümanların sergileneceği Müzik Teknolojileri Müzesi, düzenlenen törenle açıldı.

Müzik Teknolojileri Bölümü´nün Çalgı Yapım Atölyesi´nde üretilen eserler, Ertuğrul Mahallesi Sefa Sokak´ta açılan Müzik Teknolojileri Müzesi´nde sergilenmeye başlandı. Müzede neyden gitara, kanundan kemençeye, kemandan bağlamaya, kavaldan davula kadar çok sayıda enstrüman sergileniyor.

EŞKİNAT: “BU BÖLGEYİ SANAT VE KÜLTÜR SOKAĞI HALİNE GETİRECEĞİZ”

Açılış töreninde konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Gördüğünüz bina, buradaki üç adadan biri. İlk adada tarihi Tekirdağ fotoğraflarının sergileneceği Tekirdağ Tarihi Müzesi yer alacak ve çevresindeki betonarme binalar kamulaştırılıp yıkılacak. Belediye hizmet binamız ve Müzik Teknolojileri Müzemiz ikinci adayı oluşturuyor. Arka sokakta bir binamız daha var. Orayı da restore edeceğiz. Böylece bu sokakları birer sanat ve kültür sokağı haline getirmeyi hedefliyoruz. Müzik Teknolojileri Müzesi, Süleymanpaşa Belediyesinin en önemli projelerinden olan Çalgı Yapım Atölyesi´nde üretilen enstrümanların sergilenmesi amacıyla açıldı. Bu müzenin açılması ihtiyacının ortaya çıkmasında, ürettikleri enstrümanlarla Çalgı Yapım Atölyesi´ndeki 22 öğrencimizin ve eğitmenlerinin büyük katkıları var. Kendilerine teşekkür ediyorum,” açıklamasında bulundu.

MÜZENİN AÇILIŞINA İLGİ YOĞUN OLDU

Başkan Eşkinat´ın ardından Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Müzik Teknolojileri Bölüm Başkanı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı, Müzik Teknolojileri Bölümü Araştırma Görevlisi Ahmet Tunç Buyruklar da bir konuşma yaparak müze hakkında detaylı bilgi verdi.

Müzenin açılış kurdelesini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı Müzik Teknolojileri Bölüm Başkanı Ahmet Tunç Buyruklar ve Süleymanpaşa Belediye Konservatuvarı öğrencisi birlikte keserken, açılışta Çalgı Yapım Atölyesi´nde yapılan klasik kemençe ve gitar dinletisi de davetlilerin beğenisini kazandı.

Açılışa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat´ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gülferah Güral, Hulusi Özocak, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ile Müzik Teknolojileri Bölümü eğitmenleri ve öğrencileri, ayrıca çok sayıda basın mensubu ve vatandaş  da katıldı.

 

/resimler/2017-5/27/1314291047838.jpg

 

TEKİRDAĞ´IN İLK HALK PLAJI SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ İLE YAZA HAZIRLANIYOR

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ´ın ilk halk plajını açmak üzere başlattığı çalışmalarda sona yaklaşırken Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri plaj kenarına giyinme kabini, duş, tuvalet ve kafeterya alanının inşa ve montajını tamamladı.

Tamamen ahşap malzemelerden oluşan yapıların yanı sıra palmiye ağaçları ve çiçeklerle süslenen, ışıklandırması yapılan Süleymanpaşa Belediyesi Gündal Halk Plajının dinlenme alanında 4 giyinme kabini, 4 duş, 4 tuvalet ve kafeterya binası bulunuyor.

HAZİRAN AYINDA HİZMETE SUNULACAK

Haziran ayında hizmete sunulması planlanan Süleymanpaşa Belediyesi Gündal Halk Plajında kumsal temizleme çalışmaları için de ekipler harekete geçerken Tekirdağ´ın ilk halk plajı ile vatandaşlar temiz deniz, temiz plaj ve hizmete kavuşacak.

EŞKİNAT: “VATANDAŞLARIMIZ TEMİZ DENİZDE, TEMİZ PLAJDA SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ FARKI İLE HİZMETE KAVUŞACAK”

Süleymanpaşa Belediyesi´ne ait Gündal Halk Plajında yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, hazırlıklarda son aşamaya gelindiğini belirterek; “İlk belediye plajımızı Kumbağ´da açıyoruz. Hazırlıklarımız hızla devam ediyor. Duşlar, tuvaletler, giyinme kabinleri, kafeterya ve çevre düzenlemesini tamamladık. Geriye kumsalımızı temizlemek kaldı. Haziran ayı içinde de temizlik işlemlerimizi ve birkaç küçük eksiği de tamamlayıp Süleymanpaşa Belediyesi olarak Gündal Halk Plajını hizmete açacağız. Vatandaşlarımız temiz denizde, temiz plajda Süleymanpaşa Belediyesi farkı ile hizmete kavuşacak.” ifadelerini kullandı.

 

/resimler/2017-5/27/1315032767270.jpg

 

/resimler/2017-5/27/1315176830035.jpg

 

 


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16