Tarih: 11.03.2021 16:29

Şekerbank´tan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel finansman

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Şekerbank arasında, salgın sürecinin yarattığı etkilerin en aza indirilmesi için protokol imzaladı. Banka, protokol kapsamında, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası´na kayıtlı KOBİ´lere 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlayacak.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası´nda imzalanan protokol, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay ve Şekerbank Tekirdağ Şube Müdürü İbrahim Ender Petekçioğlu arasında imzalandı.

Protokol ile Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası´na kayıtlı olan KOBİ´ler, 3 ay ödemesiz dönemli veya 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vade seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ´lere ise ilk 3 ay POS kira muafiyeti sağlanacak.

Şekerbank ayrıca KOBİ´leri ödeme vadeleriyle rahatlatan yeni ürünü ‘İşinize Dost Kredi´ kapsamında da, oda üyelerine ilk sene için uygun taksitlerle geri ödeme imkânı ile 500 bin TL´ye kadar finansman sunacak.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da Şekerbank ile yapılan protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —