Tarih: 31.03.2017 16:23

METİN AKGÜN ´ EVET´ İÇİN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Önce Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk ÖZLÜ´nün Tekirdağ Programı ve hemen ardından  İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU´nun Çorlu ve Kapaklı ilçelerindeki mitingleriyle yoğun çalışma maratonunun startını veren Milletvekili Metin AKGÜN, İlçe ziyaretlerine ise İlçe Başkanları, teşkilat üyelerinin katılımıyla Çorlu İlçesinden başladı.

Çorlu ilçe Başkanlığının Basın Mensupları için düzenlemiş olduğu bilgilendirme toplantısında İstikrar, İstiklal ve İstikbal için EVET denmesi gerektiğini belirten AKGÜN, daha sonra Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi sakinleri tarafından düzenlenen Resim sergisi açılışına, Çorlu Radyo Gündemde Canlı olarak yayınlanan Kırmızı Koltuk Programına katıldı. Çorlulu Şehitlerimiz Çağtay ŞİMŞEK´in ve İsmail GÜLER´in Ailelerini ziyaret eden AKGÜN,programlarını Pazartesi Pazar esnafını ziyaret ederek ve Seymen ve Şahpaz Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek tamamladı.

Çorlu ziyaretlerinin ardından, 21 Mart 2017 Salı günü Hayrabolu İlçesindeki STK´larla, Basın kuruluşlarıyla bir araya gelen Akgün Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin Lider Ülke Türkiye hedefine kilitlenen Türkiye için çok önemli bir adım olduğunu belirtti. Yine Hayrabolu ilçesinde Muharip Gaziler Derneğinde Gazilerimiz ve yakınlarıyla bir araya gelen Akgün Güçlü Türkiye´yi istemeyen güçlere ve terör örgütlerine karşı amansızca yürütülen mücadeleye korkmadan ve yılmadan devam edeceklerini belirtti.Övenler ve Danişment, Çerkezmüsellim mahallelerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Akgün, 17 Nisan sabahında çok daha istikrarlı ve güçlü bir Türkiye´ye uyanacağız dedi.

22 Mart 2017 Çarşamba günü Süleymanpaşa İlçesinde programlarına devam eden AKGÜN, Yaşlılar Haftası nedeniyle ‘Büyüklerimize Hürmet, Kararımız Evet´ programında “toplumumuzun kıdemlisi” olarak nitelendirdiği yaşlılarla bir araya geldi.

Yine Süleymanpaşa ilçesinde Sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen ve Radyo programına katılan Akgün, Referandumda oylanacak olan Anayasa Değişikliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Değirmenaltı Gençlik Merkezinde Gençlerimiz Soruyor programında ve Gençlerin Cafede çay davetlerine katılan AKGÜN, Anayasa değişikliğinde Milletvekili seçilme yaşının 18´e indirilmiş olmasının geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimize olan güvenimizin göstergesidir dedi.

23 Mart 2017 Perşembe günü ise programına Çerkezköy İlçesinde Organize Sanayi Bölgelerini ziyaret ederek başlayan Akgün, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulunu, Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek ve kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlarla buluşarak tamamladı.

Muhalefetin yalan yanlış söylemleri ve gerek basında, gerekse Halk arasında oluşan bilgi kirliliğinin giderilmesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini madde madde doğru anlatarak ‘EVET´ için destek isteyeceklerini belirten Akgün, “Aydınlık yarınlarımız için Dur Durak bilmeden çalışacağız” dedi. 

/resimler/2017-3/31/1624438965812.jpg

/resimler/2017-3/31/1624556082595.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —