Tarih: 16.05.2015 11:07

MERKEZ PARTİ TEKİRDAĞ’DA DA İDDİALI

Facebook Twitter Linked-in

MERKEZ PARTİ TEKİRDAĞ’DA DA İDDİALI

Türk siyasetine kurulduğu ilk günden beri hareket getiren Merkez Parti, 7 Haziran Genel Seçimlerine çok iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Hemen hemen bütün illerde aday göstererek seçimlerde yarışacak olan Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı, 13 Mayıs Çarşamba günü Tekirdağ’ın Çorlu ve Süleymanpaşa ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. Merkez Parti İl Başkanı Av. Tümay Uncu, genel başkanın ziyareti ile ilgili bilgi verdi. Ayrıca Merkez Parti Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Melek Göktaş da seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Türk siyasetine kurulduğu ilk günden beri hareket getiren Merkez Parti, 7 Haziran Genel Seçimlerine çok iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Hemen hemen bütün illerde aday göstererek seçimlerde yarışacak olan Merkez Parti Tekirdağ’da da İl Başkanı Av. Tümay Uncu ile büyük bir çıkış yakaladı.

GENEL BAŞKANI AĞIRLADI

13 Mayıs Çarşamba günü Genel Başkan Prof. Dr. Abdurrahim Karslı’yı ağırladıklarını dile getiren Uncu, “Türkiye genelinde olduğu gibi Tekirdağ’da da iddialı geliyoruz. Ülkemizin hemen hemen bütün illerinde adaylarımızı gösterdik. İlk hedefimiz 7 Haziran’da barajı aşmak. Barajı aştığımız takdirde Tekirdağ’dan da en az bir milletvekili çıkartacağımızdan son derece eminim. Sayın Genel Başkanımız sık sık ilimize çeşitli vesilelerle geliyor. Bu hafta da yine önce Çorlu’da daha sonra Süleymanpaşa’da çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimize gelecek. Partimize karşı sıcak bir ilgi var. Bu ilgi de her geçen gün artmakta. Halkımızın bu ilgisini sandığa yansıtacağını ve Tekirdağ’da ciddi bir oy oranına ulaşacağımızı düşünüyoruz,” şeklinde konuştu.

GÖKTAŞ: “YORULMAK BİLMEYECEĞİZ”

Merkez Parti’nin Tekirdağ’dan birinci sırada aday gösterdiği Melek Göktaş ise adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Aday olduğumuz andan itibaren durmadan çalışıyoruz. Tekirdağ’da partimize ve bana çok ciddi bir teveccüh var. Halkımıza bu ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum. Ben, diğer aday arkadaşlarım ve il teşkilatımız, Merkez Parti’nin ilkeleri çerçevesinde yorulmak bilmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Halkımız çözümün yenilikte, yeniliğin ise Merkez Parti’de olduğunu görecek.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —