Tarih: 15.05.2018 10:19

Marmaraereğlisi´nde Anneler Günü coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

/resimler/2018-5/15/1021189490491.jpg

Marmaraereğlisi´nde Anneler Günü, Lal Sönmez ve Hamza Solak konserleriyle coşkuyla kutlandı. Marmaraereğlisi Belediye Düğün Salonu´nda Lal Sönmez sahne alırken, Yeniçiftlik Mahallesi Belediye Düğün Salonu´nda Hamza Solak konseri düzenlendi.

Konserler sonrası çekilişle çeşitli hediyeler verilirken en genç ve en yaşlı annelere plaket ve hediye Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan tarafından takdim edildi.

“ANNELERİMİZE OLAN VEFA BORCUMUZU HİÇBİR ZAMAN ÖDEYEMEYİZ”

Programda konuşan Başkan Uyan annelerimizin değerine dikkat çekerek; 'Bizleri daima koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen ve varlığıyla hayatımıza anlam kazandıran annelerimizin haklarını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Hayatımızın her aşamasında desteklerine ihtiyaç duyduğumuz, yanlarında her zaman huzur bulduğumuz annelerimizin bizlere aşıladığı değerleri çocuklarımıza aktarabilmeliyiz. Annelerimize olan vefa borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ancak onlara hayırlı evlatlar olmak, vatana ve millete faydalı bireyler haline gelerek başarılara imza atmak bizlere düşen en önemli görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü´nü en içten dileklerimle kutlayarak sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. “diye konuştu.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Lal Sönmez ve Hamza Solak konserleriyle doyasıya eğlenen bayanlar, Başkan İbrahim Uyan´a teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —