Tarih: 22.08.2023 15:34

MARMARAEREĞLİSİ PLAJ VOLEYBOLU TURNUVASI BEŞİNCİ KEZ GERÇEKLEŞTİ

Facebook Twitter Linked-in

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Yaz Şenlikleri kapsamında bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Uluslararası Plaj Voleybolu, ulusal ve uluslararası muhteşem maçlara sahne oldu.

18-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik Marmaraereğlisi’nde, büyük heyecan ve coşku yarattı. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ve Marmaraereğlisi Belediyesi’nin iş birliğiyle Otizm ve Down Sendromuna farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Bioderma Pro Beach Tour Marmaraereğlisi Etabı 20 Ağustos Pazar günü oynanan yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Turnuva kapanışında kupa ve madalya töreni öncesi Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata yaptığı konuşmada; ‘’Yaz Şenlikleri kapsamında ‘’Otizme mavi ışık yak’’ sloganıyla farkındalık yaratarak, Uluslararası Plaj Voleybolu Şenliği’nin bu yıl beşincisini gerçekleştiriyoruz. Trakya’nın turizm kenti olan ilçemizde kumsallarımızın misafirlerimizle dolup taştığı yaz döneminde, hem vatandaşlarımızın eğlenmesi hem de otizme farkındalık oluşturmak adına Marmaraereğlisi Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)  işbirliği ile her yıl böyle bir etkinliğe imza atıyoruz. Her defasında daha iyisini yapmaya gayret ettiğimiz Plaj Voleybolu Turnuvası’nda bu yıl çok daha fazla ses getirecek bir farkındalık programıyla birleştirdik. Emeği geçen herkese, sporcularıma ve destek veren tüm kurumlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

TVF Voleybol TV YouTube kanalından canlı olarak voleybol severlerle buluşan organizasyonda kadınlarda şampiyonluğa Baştaşlar ( Merve Çelebi-Esra Betül Çetin) takımı ulaşırken, ikinciliği Ukrayna’dan Kseniia Mazur-Anna Kalchenko ikilisi, üçüncülüğü ise Babadağ Teleferik (Kübra Hatice Tanrıkulu-Medine Korkmaz) takımı elde etti.

Erkekler kategorisinde şampiyonluğa İran’dan Arash Vakili-Abdolhamed Mirzaali ikilisi, ikinciliği Yusuf Özdemir-Batuhan Kuru ikilisi üçüncülüğü ise Babadağ Teleferik (Hasan Hüseyin Mermer-Sefa Urlu) takımı elde etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —