Tarih: 12.03.2020 16:22

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ´NDEN SÖYLEYİŞİ VE İMZA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Facebook Twitter Linked-in

‘´İlk´´ adlı eserini okur severler ile buluşturan Tekirdağlı genç yazar Eda Nur Işıksal; ilk kitabının imza gününde, Marmaraereğlili vatandaşlar ile bir araya geldi.

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından; Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu ve Opet Anadolu Lisesi´nde düzenlenen etkinlikte, genç yazar Eda Nur Işıksal ‘´İlk´´ adlı kitabını Marmaraereğlili vatandaşlara tanıttı. Öğrencilerin salonu doldurmasıyla başlayan etkinlikte, genç yazar Eda Nur Işıksal, okur severlerle İlk adlı eserini tanıştırarak, yazarlık yoluna nasıl çıktığını ve kitabının hikayesini anlattı.

‘´Yazarlarımızın her daim destekçisi olacağız´´

Kaleme aldığı güzel eserinden dolayı genç yazarı tebrik eden Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; ‘´Yayın hayatına kazandırdığı ‘´İlk´´ adlı eserinden dolayı yazarımız Eda Nur Işıksal´a çok teşekkür ediyoruz. Tekirdağ´ımızdan böyle cevherlerin çıkması bizleri çok mutlu ediyor. Sanata değer veren belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda yazarlarımızın her daim destekçisi olacağız. Dilerim Tekirdağ´ımızdan ve ilçemizden kendini sanat ve edebiyata adamış daha nice gençlerimiz çıkar.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —