Tarih: 21.03.2019 10:14

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ´NDEN KADINLARA ÖZEL ETKİNLİK

Facebook Twitter Linked-in

'Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve Yeniçiftlik Mahallesi´nde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde kadınlar, doyasıya eğlendi. Etkinliklerde salonları dolduran yüzlerce kadına hitap eden Marmaereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan; “ ‘Varlığımızın nedeni, sevginin simgesi kadınlarımızdır. Sadece 8 Mart´ta değil 365 gün kadınlarımız başımızın tacıdır. “dedi.'

Yeniçiftlik ve Marmaraereğlisi merkezdeki düğün salonlarında sahne alan Merve Çıgal, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kadınlara unutulmaz bir etkinlik yaşattı.

“SİZLER BİZİM BAŞIMIZIN TACISINIZ”
Etkinliklerde konuşan Marmarereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, ´Biz erkekler, siz kadınlarla güçlü” diyerek: “Yüreğinizle burayı ısıtmışsınız gelen tüm hemşehrilerimin ayaklarına sağlık. Çok anlamlı bir gün olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığımız bu etkinlikte sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız, hakkınızı asla ödeyemeyiz. Gün sizin gününüz. Kadınların olmadığı bir dünya düşünülemez. Arkamızda ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak yeni nesilleri yetiştiren kadınlarımızın olması bizlere güç veriyor.” dedi.

“KADIN, MEDENİYETİN AYDINLIK YÜZÜDÜR”
Başkan Uyan sözlerine şöyle devam etti: “Yılda bir güne aslında Kadınlar Gününü sığdırmak mümkün değil. Varlığımızın, sevginin, şefkatin, fedakarlık ve sabrın simgesi olan kadınlarımız en değerli, en yüce varlıklarımızdır. Kadın, Medeniyetin aydınlık yüzüdür. Kadınlar, özelde ailenin genelde ise toplumun temelini oluşturmaktadırlar. Kadınlarımızın desteklenmesi demek, ailenin, toplumumuzun ve milletimizin güçlenmesi demektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın daha aydın, daha demokratik ve güzellikler içinde yaşayabilmesi umuduyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.” dedi.
Etkinliklerde gönüllerince eğlenen kadınlar, düzenlenen organizasyon için Başkan Uyan´a teşekkür ettiler.

 /resimler/2019-3/21/1015472679829.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —