Tarih: 23.09.2017 12:43

MALKARALI İŞ ADAMLARI İŞTEDİ

Facebook Twitter Linked-in

İRFAN PULLUKÇU MALKARA TSO MECLİS BAŞKANI

Türkiye´de olduğu gibi Malkara´da da Ticaret ve Sanayi Odası seçim heyecanı yaşanıyor.

1 Ekim Pazar günü yapılacak olan seçimlere Malkara´nın en köklü ailelerinden olan Pullukçu ailesinin değerli bireyi ve ünlü iş adamı İrfan Pullukçu´da adını yazdırdı.

Malkara´lı işadamları bir araya gelerek Malkara´nın ağabeyi olarak bilinen İrfan Pullukçu´yu 1 Ekim´de yapılacak seçimler öncesinde meclis başkanı olarak ilan ettiler.
Malkara”lı işadamlarının yaptığı bu davranış Pullukçu ailesinin Malkara´da ne kadar sevildiğinin bir göstergesi oldu.

Malkara´nın ve Trakya´nın önde gelen iş adamlarından İrfan Pullukçu 1 Ekim´de yapılacak olan TSO seçimlerinde Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına adaylığını açıkladı. Seçimlere 9.ncu gruptan Cengiz Uysal ile birlikte gireceğini belirtti.

BİRÇOK PROJEYE İMZA ATACAĞIZ

9.ncu gruptan seçimlere ilçenin yetiştirdiği değerlerlerden olan Cengiz Uysal ile birlikte gireceğini eğer kazanırlarsa Meclis Başkanlığına aday olmak istediğini Uysal Madencilik bürosunda basına yaptığı açıklamayla duyuran başarılı iş adamı İrfan Pullukçu, Malkara Organize Sanayi Bölgesi ve maden sektörüyle birlikte ilçenin ihtiyaç duyacağı birçok projeye Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleriyle imza atacaklarını söyledi.

MALKARA İÇİN HARCAYACAK

Trakya bölgesinde birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik görevlerinde bulunan evli ve iki çocuk babası olan İrfan Pullukçu (63 yaşında), kazandığı tecrübeleri ve deneyimleri bundan sonra Malkara için harcamak istediğini dile getirdi.

BÜYÜKLERİMİZİN SÖZÜNDEN ÇIKMADIK

Başarılı iş adamı Cengiz Uysal da yaptığı konuşmada; Daha önce yaptığım açıklamada 12 yıldır TSO´da en son Meclis Başkanı olarak görev yaptığımı açıklamıştım. Bu süre sonunda hiç aday çıkmaması durumunda son dakika bile olsa adaylığımı açıklayıp listeye ismimi yazdıracağımı ve 9.ncu Grup olan Madenciler Grubunu yalnız bırakmayacağımı söylemiştim.  Ancak, abimiz İrfan Pullukçu´nun 9.ncu grupta beraber olalım ve Malkara´ya hizmet etmemek olmaz… Benim yanımda yer alacaksın… Sözleri üzerine bende sektörümüzün en büyüğü olan abimiz İrfan Pullukçu´nun yanında olmaya karar verdim. Daha önceleride bu konularda büyüklerimizin sözünden hiç çıkmayan biri olarak bugün de birlikte göreve dediğinde bende hiç çekinmeden İrfan Pullukçu abimizin yanında yer alırım dedim ve yanındayım” diye konuştu. Yalnız bu kez eğer seçilirsek sadece meclis üyeliği görevinde bulunmak istiyorum” dedi.

İLK DESTEK ADNAN SUNGUR´DAN

Ünal Peynircilik sahibi Adnan Sungur´da Malkara için değerli her iki ismede 9.ncu grupta destek olacağı sözünü şimdiden vererek, seçim yarışında başarılar diledi. Çıktıkları bu yolda yanlarında olarak ilk destek veren kişi oldu.

YURDAKUL “ONUR VE GURUR VERİR”

Malkara Belediye başkanı Ulaş Yurdakul; 'Yapılacak olan oda seçimlerinde ağabeyimiz ve değerli büyüğümüz İrfan Pullukçu´yu meclis başkanı olarak ilçemizde görmek Malkaramıza onur ve gurur verecektir.

Malkara´da sosyal tüm projelere büyük destekler veren Pullukçu ailesi adına yapılıp devlete hibe edilen okul bile var.

Yurdakul; Pullukçu ailesi tarafından değerli büyüğümüz rahmetli Hüsnü Pullukçu adına yapılan okul Malkara´nın eğitim hayatına kazandırılan çok önemli bir destektir.
Pullukçu ailesinin Malkara´da bulunan kömür işletmelerinde yüzlerce vatandaşımız istihdam edilmektedir. Kendilerine bir Malkara´lı olarak müteşekkiriz' dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —