Tarih: 20.04.2018 11:18

KAPALISPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Play-out maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Kapaklısporlu futbolcularımıza moral ziyaretinde bulundu. 

KAPAKLISPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR” 

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2017-2018 Sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Kapaklısporun, Çorlu 1947 ile Tekirdağ´da oynanacak olan Play-out maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.  Mandalı, 19 Nisan 2018 Perşembe günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu da gerçekleştirdiği ziyaretinde futbolculara başarılar diledi. 

‘´ŞAMPİYONUMUZU DESTEKLEMEYE TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUM” 

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Mandalı, ‘´ Futbolcularımızın moral ve motivasyonları oldukça yüksek ve maça hazırlar. 22 Nisan Pazar saat 15.00´da Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Çorluspor 1947 ile oynayacaklara play-out maçına, İlçemizin Şampiyon takımı Kapaklı Sporumuzu desteklemek üzere tüm halkımızı davet ediyorum.´´ dedi. 

BAŞKAN´A 59 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ 

Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı, Başkan Mandalı´ya desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca kulüp yönetimi tarafından Başkan Mandalı´ya 59 numaralı bir Kapaklıspor forması hediye edildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —