Tarih: 19.10.2017 18:27

IŞIKSAL VE SAĞLAMÇALI´DAN BAŞKONSOLOS VASSİL PETKOV VALCHEV´E ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Gazeteci Necmi Işıksal ve Çorlu Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sağlamçalı, Bulgaristan Cumhuriyeti Edirne Başkonsolosu Vassil Petkov Valchev´i ziyaret etti.
Çorlu´da düzenlenecek olan kitap fuarına Necmi Işıksal ve Mesut Sağlamçalı tarafından davet edilen Başkonsolos Vassil Petkov Valchev, fuara mutlaka katılacaklarını ve bu fuara katılmanın kendileri açısından mutluluk verici olacağını söyledi.

BEŞ YAZARIMIZ ORADA OLACAK
Çorlu´da düzenlenecek olan Kitap Fuarına beş yazarlarıyla birlikte katılacaklarını belirten Başkonsolos Vassil Petkov Valchev “Özellikle Çorlu ve tüm Trakya´da çok fazla Bulgar vatandaşımız ve Bulgaristan göçmeni bulunuyor.
Bizimde bu fuarda bulunmamız ve Bulgaristan ülke bayrağımızın Türk bayrağı ile yanyana dalgalanması bizi gururlandırır. Bu tür etkinliklerin iki ülkenin birbirine dostluk mesajları vermesi açısından çok önemsiyoruz.Yazarlarımızla birlikte bende fuara katılıp mutlaka ziyaret edeceğim” dedi.

TÜRK SANAYİCİYİ BEKLİYORUZ
Türk ve Bulgar dostluğunun da konuşulduğu ziyarette Başkonsolos Vassil Petkov Valchev, Türk yatırımcıları Bulgaristan´a davet etti. Başkonsolos Vassil Petkov Valchev “Son yıllarda Türk işadamları tarafından önemli yatırımlar Bulgaristan´a oldukça arttı. Daha önce bir çoğu kapalı olan fabrika ve tesislerimiz açılmaya başladı. Türk yatırımcı ve iş adamlarını da ülkemize yatırım yapmaya bekliyoruz. Kendilerine her türlü kolaylığı sağlamaya da hazırız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —