Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

HER ŞEY ERGENE İÇİN

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığa geldiği günden itibaren Ergene İlçesini daha da güzel yerlere getirebilmek için hizmetlerine aralık vermeden devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı daha sonra da Ergene İlçesi için

YEREL HABERLER 2.02.2018 16:10:51 0
HER ŞEY ERGENE İÇİN

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Başkanlığa geldiği günden itibaren Ergene İlçesini daha da güzel yerlere getirebilmek için hizmetlerine aralık vermeden devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı daha sonra da Ergene İlçesi in yaptığı hizmetleri basın mensupları ile paylaştı.   

 

/resimler/2018-2/2/1617417487899.jpg

İLÇENİN TÜM SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı hizmetleri şöyle anlattı. ‘‘İlçemizin iki büyük mahallesinde alt yapı ve yol sorunu vardı. Göreve gelir gelmez bu sorunları öncelikli çözülmesi gereken sorunlar olarak yapılacaklar listesinin en başına aldık. TESKİ´nin geçen yıl  başladığı kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu alt yapı çalışmaları çok kısa bir zamanda sonuçlandı.Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesinde bir yıl gibi kısa sürede üst yapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerimizde üst yapı çalışmalarımıza başladık. Amacımız ilçemizin sorunlarını en kısa zamanda çözüme ulaştırarak Ergeneyi yaşanabilir örnek bir ilçe yapmaktır. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin ve Ergene Belediyesi´nin cadde ve sokaklarda asfaltlama ve kilit parke taş döşeme çalışmaları devam etmektedir.  Ergene Belediyesi´nin tüm birimleri  daha modern bir ilçe yaratmak için çalışmakta olup, Vakıflar, Sağlık ve Yeşiltepe mahallerinde yaşanan alt yapı sorunları çözüme kavuşturulduktan sonra, mahallelerimizde üst yapı çalışmalarının startı verildi. 55.00 metre parke taşı döşeme, 15.000 metre asfalt yapımı, ve 10.000 metre yol bakım çalışmalarının gerçekleştiği Ergene ilçemizde 96,500 metre yağmur suyu hattı döşeme çalışması yapıldı. Ergene İlçesi halkına hizmet edecek olan ve 2017 yılında inşaatına başlanan Ergene Kapalı Spor Salonu 3300 m2 lik kapalı alanda basketbol ve voleybol sahası, 500 kişilik tribün, bowling salonu, fitness salonu, sauna, kafeterya ve yönetim ofislerinin bulunduğu projemiz tamamlanma aşamasına geldi´´ diyerek sağlık alanında vatandaşların hayatını kolaylaştıran hizmetlerinden bahsetti. 

´SAĞLIK ALANINDA KOLAYLIKLAR SAĞLADIK´´ 

 Sağlık alanındaki çalışmalarından da bahseden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ‘´Sağlık alanında kaliteli hizmet sunabilmek adına Belediye bünyesine Hasta Nakil Ambulansı ve sevgi aracı kazandırdık. Çevre ilçelere ve bölgelere 1693 vatandaşlarımıza hastanelere naklini gerçekleştirdik. Göreve geldiğimiz günden bu yana engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Bu güne kadar ihtiyaç sahibi engelli vatandaşımıza 116 adet ihtiyacına göre akülü ve manuel engelli aracı hediye ettik.  Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına sağlık alanındaki kolaylıklar sağladık ve çalışmalarımıza devam edeceğiz´´ dedi. 

ERGENE BELEDİYESİ´NDE E- BELEDİYECİLİK UYGULAMASI 

Uygulama kapsamında www.ergene.bel.tr   adresinden belediyenin web sitesine giren vatandaşlar, istediği bilgiye ulaşabilme imkanı bulabiliyor. 

Belediye´nin yenilikçi hizmet anlayışı çerçevesinde Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Universal´in örnek ekip ruhu ile hazırlanan yeni E-Belediye, artık daha modern ve vatandaşın her ihtiyacına cevap veren bir arayüz ile kullanıma açılmıştır. Yeni E-Belediye hizmeti ile vatandaşlar işlemlerini belediyeye gitmeden hızlıca tamamlayabilecektir. 
Uygulama  ile herkes bilgisayarının başından emlak ve çöp vergisi borcunu  internet üzerinden ödeme yapabilirken;  ihaleler hakkında  yerel yönetimlerin işleyişini daha yakından ve hızlı takip edebilme olanağına sahip olabilecekler.  
 
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bilgi İşlem Müdürlüğü ´  E-Belediye uygulaması tamamen dinamik ve parametrik bir tasarıma (custom.css) sahiptir. Uygulama ile birlikte gelen altyapıyı kullanarak uygulama da yer alan görselleri ve içerikleri istediğimiz gibi değiştirebilirken, ayrıca uygulamada yer alan birçok yeteneğe karşı gelen fonksiyonu temsil eden görsel butonların da aynı şekilde kişiselleştirilmesi mümkündür. Şeffaf, denetleyici aynı zamanda bürokrasi basamaklarını azaltan bir yapıdır. E-belediyecilik ile mekan dışına çıkarılarak, 7 gün 24 saat istenilen bilgiye en kısa ve hızlı şekilde ulaşılması amaçlanmaktadır. Belediyemizin bu uygulaması vatandaşlarımıza kolaylık sağlamaktadır´ ifadelerine ye verdi.  

NAİM SÜLEYMANOĞLU ÇOK AMAÇLI SPOR TESİSİNİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan Naim Süleymanoğlu çok amaçlı Spor tesisinin açılışı gerçekleştirildi. 

Spor tesisinin açılış konuşmasını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gerçekleştridi. Konuşmasında hizmet ve yatırımlarını sosyal demokrat belediyeciliğin esaslarına göre yaptıklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 'Bizler Ergene Belediyesi olarak, doğumdan ölüme vatandaşlarımızın yanındayız. Sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak, insan odaklı hizmet vermeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ergene´nin altyapısını baştan aşağı yeniledik. Altyapımız büyük oranda tamamlandı. Şimdi de üstyapıya ağırlık verdik. Bu kapsamda asfalt çalışmaları yürütüyoruz. Ergene´mizin bütün mahallelerinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Söz verdiğimiz projeleri tamamlama gayreti içerisindeyiz. Görev süremizin sonuna kadar bütün projelerimizi tamamlayacağız. Biraz sonra açılışını yapacağımız tesislerin de Ergeneli ve bütün Tekirdağlı vatandaşlara hayırlı olmasını diliyoruz. dedi. 

ERGENE YE DEĞER KATACAK 

Açılışı yapılan spor tesisinin Ergene ye değer katacağına inanıyoruz diyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ‘´ Biz yaptıklarımızla gurur duyuyoruz ve yaptığımız her işin arkasındayız. Bu spor tesisinde çok başarılı sporcular yetiştireceğiz. Çocuklarımızı sokaklardan, kötü alışkanlıklardan kurtarıp tesislerimize getireceğiz. Gençlerimiz ile birlikte ve beraber hareket etmeyi, toplum içinde hareket etmeyi sağlayacağız. Sevgiyi ve saygıyı hep birlikte öğreteceğiz. Böyle bir düşünceyi hayata geçiren değerli başkan Rasim Yüksel´i kutluyorum. Ona destek veren tüm Ergeneli vatandaşları kutluyorum. Biz, her zaman Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanındayız. Biz ayrılmaz bir parçayız. Bu birlik ve beraberlik bizi çok daha güzel yerlere getirecektir inanıyorum' şeklinde konuştu. 
İlçe Başkanlarının konuşmasının ardından konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ‘´11 ilçe belediyesi ile koordineli bir şekilde Tekirdağ´a hizmet etmeye devam ediyoruz´´ diyerek sözlerine devam etti. 

2019´A KADAR HİZMETE DEVAM 

Spor tesisleri yapmak ve o spor tesislerinden şampiyon sporcu yetiştirmek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çok ciddi yatırımlarımız var. Yüzme havuzları, kapalı spor tesisleri, spor liseleri, spor kompleksleri gibi yatırımlarımız var. Bunların yanı sıra Tekirdağ´ın birçok noktasında halı sahalar yapıyoruz. Görev süremizi son ana kadar dolu dolu, hizmetle geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Ergene ilçemiz, 4 belde belediyesinin bir araya gelmesiyle kurulan yeni bir ilçe. Bu birbirinden dağınık mahalleleri hizmetleriyle bütünleştirerek Ergenelilik bilinci oluşturan Belediye Başkanımız Rasim Yüksel´i ve onu göreve getiren sevgili Ergenelileri kutluyorum. Görev süremizin bitmesine 444 gün var. Bu 444 gün boyunca söz verdiğimiz bütün hizmetleri yerine getireceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ´nin 115 projesi içerisinde 1 katrilyon 300 milyonluk yatırım var. Bunlardan devam edenleri ve kısa süre içerisinde tamamlanacak olanları var. Siz düşünün nasıl bir Tekirdağ devraldığımızı. 30 Mart 2019´a kadar bu hizmeti sürdüreceğiz. Bırakıp gitmek yok. Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Çünkü bizim ana felsefemiz, dürüstlük ve çok çalışmaktır. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir´´ şeklinde konuştu. 

Spor Tesisinin açılışına  Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Milli Halterci Merhum Naim Süleymanoğlu´nun eşi ve kızları da eşlik etti. Açılışı gerçekleşen spor tesisinde Süleymanoğlu ailesine plaket takdim edildi. 

 


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16