Tarih: 13.02.2018 13:53

HEDEFLERİMİZ VE VİZYONUMUZ DEĞİŞMEYECEK

Facebook Twitter Linked-in

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Sevdamız Marmaraereğlisi dedi.  

Tek hedefinin daha güzel, daha rahat ve modern bir Marmaraereğlisi olduğunu ifade eden Başkan Uyan; “Daha güzel ve gelişmiş bir Marmaraereğlisi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Marmaraereğlisi´ne hep birlikte hayat veriyoruz, sahip olduğu güzelliklerparlatıyor ve gün yüzüne çıkarmaya devam ediyoruz. “diye konuştu.  

Büyükşehir statüsüne geçilmesiyle ilçede severek hizmet ettiği alanın genişlediğini aktaran Başkan Uyan; “6360 sayılı Büyükşehir yasası ile birleşen Marmaraereğlisi ve beldelerimiz şimdi daha da güçlendi. Yeniçiftlik ve Sultanköy Belediyelerinin Marmaraereğlisi Belediyesi´ne bağlanması güç birliğini ortaya çıkardı. Tüm halkımıza eşit hizmet götürme kaidesiyle hizmetlerimizi aksatmadan sürdürüyor, vatandaşlarımızın istek ve şikayetlerini dinliyoruz. Büyükşehir statüsüne geçilmesiyle ilçemize olan sevdamız bize bağlanan belediyelerle daha da güçlendi. “şeklinde konuştu.  

4 dönemdir seçilmenin verdiği sorumlulukla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Uyan; “Önceki dönem Belediye Başkanlığım sırasında nasıl hedefimiz halkımızın iyi bir çevrede, zamanında ve yerinde hizmetlerle huzur ve güven içinde yaşamasını ve ilçemizin Avrupa standartlarında şirin bir ilçe olmasını sağlamaksa, 29 Mart 2014´te yapılan yerel seçimlerin sonucunda da Marmaraereğlisi 4. Dönem Belediye Başkanı olarak hedeflerimiz ve vizyonumuz değişmeyecek daha da geniş kapsamlı çalışarak çıtamızı yükselteceğiz. Marmaraereğlisi halkının kötülüğü isteyenler herkes tarafından bilinmektedir. Onlarla olan mücadelemiz halkımızın desteğiyle yılmadan devam etmektedir. ”ifadelerini kaydetti.  

“HİZMET AŞKIYLA TÜM HALKIMZI KUCAKLIYORUZ” 

Marmaraereğlisi halkını hizmet ağıyla kucakladığını ifade eden Başkan Uyan, “Dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm halkımızı hizmet aşkıyla kucaklıyoruz. İlçemizin refahı ve gelişmişliği için durmadan çalışacağız. Sevdamız Marmaraereğlisi, gücümüz halkımızın desteği. “diyerek sözlerini tamamladı.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —