Tarih: 06.11.2018 11:41

HAYRABOLU´YA KADIN ELİ DEĞECEK

Facebook Twitter Linked-in

CHP´den Hayrabolu ilçesi için belediye başkan aday adaylığını açıklayan Berrin Başol´u Hayrabolulular sevgiyle kucaklarken, kendisine gösterilen ilgi gün geçtikçe artıyor. Berrin Başol´u Hayrabolulular sıcak, içten ve samimi bulurken ‘Hayrabolu´da Berrin Başol,  ismi üzerinde birleşmiş. Bu iş bitmiş Berrin Başol´un adaylığı hayırlı olsun´´ yorumları yapılıyor. Berrin Başol ise kendisine gösterilen bu büyük ilgiye karşılık “Önemli olan Hayrabolu´ yu yüceltmek olduğu için gerisini hiç önemsemeyeceğiz” diyor

 

OLMAYANI DÜŞÜNMEK, DÜŞÜNÜLMEYENİ YAPMAK NİYETİM

Berrin Başol ülkenin içinde bulunduğu durum kendisini başkanlık için çalışmaya zorladığını belirterek “Aldığım eğitimin ve aile değerlerimin, başta da size bahsettim yüce Atatürk´ ün aydınlık yolunda olmanın gereğini yerine getiriyorum diyebilirim. Maalesef ülkemizde 16 yıldır iktidara sahip olan zihniyet kadın ve cumhuriyet değerlerini hor görmeye çalışmakta. İşte bu zihniyete karşı bir tepki benimkisi. Ben aydınlık Atatürkçü insanların yaşadığı ilçemde, Mustafa Kemal Atatürk´ ün dediği gibi  ´´Dünyada her şey kadının eseridir´´ sözünü  tüm Türkiye kadınlarına örnek olabilmek ve gerçekleştirmek için adayım.

Farklı bir bakış açısı getirmek istiyorum. Belediyecilikte olmayanı düşünmek, düşünülmeyeni yapmak niyetim. Bir inovasyon, bir devrim yapmak asıl hedefim”dedi.

BELEDİYECİLİĞİN YÖNETİM ZİHNİYETİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ           

Çoğulcu, şeffaf ve birlikte yönetim biçimini uygulayacaklarını belirten Berrin Başol “Değişim hedefimiz belediyeciliğin yönetim zihniyetini değiştirmek. Trakya´nın en eski yerleşim yeri ve çoğu özelliği açısından ülkemizin en önemli ilçelerinden biridir Hayrabolu. Tarımsal üretim alanlarının büyüklüğü ve verimliği Hayrabolu´ da üretimin önemini ortaya koymuş ve buna bağlı sanayinin gelişmesine neden olmuştur. İlçemizde hızla gelişen tarıma dayalı sanayinin en büyük destekçisi olacağım. Bu sanayiye boyut atlatmak diğer hedefim. Vizyon projelerle kendi kendine başarı hikayeleri yaratan bir ilçe ve ilçe halkı yaratmak istiyorum.

 Hayrabolu, Tekirdağ ilimizin sanayileşen diğer ilçelerinden sosyal yaşam alanları açısından geride kalmıştır. Benim hedefim sanayinin yoğun problemlerini yaşamadan, sosyal hayatın sürdürülebileceği tüm fiziksel yapılara sahip, ülkemizin gözdesi modern bir şehir yaratmak olacaktır.

İlçemiz tarımsal üretimin Türkiye ve Trakya´daki merkezi konumundadır. Topraklarımız verimlilik açısından Türkiye´ nin en üst noktasındadır. Tarımsal sanayi ilçemizde hızla gelişmektedir. Başta tarım makineleri ve yağ sanayi ile birlikte son yıllarda tohumculuk sanayi yatırımları hızla artmaktadır. Geleceğin sektörü teknolojik tarımı ilçemizde ana sektör haline getirmek istiyorum. Uyum en büyük çalışma prensibimiz olacaktır. Bağlı bulunduğumuz büyükşehir belediyesi başta olmak üzere Hayrabolu´ ya her türlü değer ve katkıyı sağlayacak herkesle, her kurumla ortak olacağız. Hedef Hayrabolu´ yu yücelmek olduğu için gerisini hiç önemsemeyeceğiz” dedi.

PROJELERİMİZ FARKLI OLACAK

Berrin Başol; alışılmışın dışında farklı projeler yapmak istediklerini belirterek “Projelerimiz farklı olacak bizim. Alışılmışın dışında şeyler yapmak istiyoruz. Ülkemizdeki tüm belediyeler aynı şeyleri yapıyorlar. İşte biz burada farklı olduğumuzu ortaya koyacağız.

Belediyelerin en büyük sorunu kaynak. Bizim ana hedefimiz kaynağını kendi sağlayan projeler. Çok pahalı değil ancak çok değer üreten projeler.

Hayrabolu denildiğinde tüm ülkenin gelmek isteyeceği,  turizm turlarının düzenlendiği, gelişmişliğin ve yaşam biçiminin özenildiği bir şehir yaratmak.

Proje konularımız;

Eğitim farkındalığı ve seferberliği başlatmak

Üreten bir Hayrabolu

Turizm merkezi bir Hayrabolu

Dijital Tarım ve Tarım Teknolojilerini üreten bir Hayrabolu

İnsan ve Çevre bilincine sahip bir Hayrabolu

Hayalim.

Yaşanabilir çevreci ve akıllı bir fiziksel yapıya sahip insanların mutlu bir yaşam sürdürdüğü Hayrabolu.

 

Tek bir şeye ihtiyacımız var :  Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk dediği gibi;

´´ÇALIŞKAN OLMAK´´

 

 /resimler/2018-11/6/1144002082315.jpg/resimler/2018-11/6/1144150520079.jpg

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —