Tarih: 10.02.2023 14:15

Hayrabolu’da deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedeler için Hayrabolu’da başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun destek verdi.

Kampanyaya büyük destek veren Hayrabolular, battaniye, elektrikli soba, çocuk bezi ve maması gibi birçok gıda ve hijyen malzemesini ekiplere teslim etti.

Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Kaymakamlığımız ve Belediye tarafından başlatılan yardım kampanyasının devam ettiğini belirtti.

İnan, ilçe ve mahallelerimizden gelen çeşitli yardımlar, ekiplerimiz tarafından oluşturduğumuz yardım toplama merkezinde paketleniyor. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra yardım malzemeleri, tırlara yüklenerek deprem bölgelerine gönderiliyoruz. Bugün de 2 tır göndererek, gönderdiğimiz yardım tırı sayısı 4’e ulaştı. Ayrıca iş makinamız, kamyon ve personelimiz deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Duyarlılığından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan İnan, “Kampanyaya hemen cevap vererek yardıma koşan vatandaşlarımızın yardımlarını afet bölgesine gönderdik. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun. Şimdi hep birlikte bugünleri atlatma zamanıdır. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.”dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —