Tarih: 03.10.2017 13:57

GAZETECİLERİN EVLİLİK HAFTASI

Facebook Twitter Linked-in

Muratlı Hizmet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kamil Baştuhan´ın oğlu gazeteci Emre Baştuhan Müberra Çelebi ile dünya evine girdi.

Müberra Çelebi ve Emre Baştuhan çiftinin düğünleri ilçede bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Düğüne Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Emrah Tunca ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikâhlılarını Büyükhan Belediye Başkanı Albayrak kıydı. Nikah şahitliklerini ise Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel yaptı.

GAZETECİ ERTAN GENCE HAYATINI NEŞE ERGÜN İLE BİRLEŞTİRDİ

Tekirdağ´da yerel bir gazetede muhabirlik yapan Ertan Gence ile Neşe Ergün, kentte bulunan Görky Hotel´de düzenlenen düğünle evlendi.

Genç çiftin düğün törenine ilimizin önde gelen siyasetçileri, gazeteciler ve birçok misafir katıldı. Düğün töreninde takı sırasında ilgin bir an yaşandı ve Tekirdağ´da bulunan Kral Kokoreç iş yerinin sahibi Efkan Kılıç, damada 200 TL dışında birde yarım ekmek kokoreç takarak düğüne katılan misafirlere güzel dakikalar yaşattı.

Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

/resimler/2017-10/3/1402336881119.jpg

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —