Tarih: 21.12.2019 17:21

DUYSİAD yönetiminde Tekirdağ çıkarması

Facebook Twitter Linked-in

DUYSİAD (Dünya Yatırımcı ve Sanayici İş Adamları Derneği) Başkanı Ahmet Kızılöz ve yönetim kurulundan oluşan heyet Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.

Derneğimizde nöbetçi olan Başkan Yardımcısı Özkan Dikmen tarafından ağırlanan DUYSİAD yönetimi ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

24 Temmuz 2016 yılında kurularak faaliyete geçtiklerini aktaran DUYSİAD Başkanı Ahmet Kızılöz, ihracat konusunda Türkiye olarak daha fazla gayret göstermemiz gerektiğini ve özellikle bu anlamda ciddi adımlar attıklarını ifade etti.

KIZILÖZ: “YURT DIŞINA AÇILMAK İSTEYEN VEYA BU KONUDA DESTEK BEKLEYEN FİRMALARI DERNEK BÜNYEMİZE KATILMASINI BEKLİYORUM”

Kızılöz, 'Derneğimiz kuruluşu kısa olmasına rağmen istihdama yönelik çalışmalarla önemli mesafe aldık. Üyelerimiz ticari konuda birbirini destekleyen anlayış içindeler. Her bir üyemiz için yurt dışı açılımlarını değerlendiriyoruz. Bu zaman içinde istihdama olumlu yansıyacaktır. Bu kısa sürede zaten kendini gösterdi. Tekirdağ ziyaretlerimizde de iyi yönde gelişmeler oldu. Yurt dışına açılmak isteyen veya bu konuda destek bekleyen firmaları dernek bünyemize katılmasını bekliyorum' dedi.

NOSTALJİK RADYO HEDİYE ETTİ

Dünya Yatırımcı ve Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Kızılöz, Tekirdağ Büyükşehir Gazeteciler Derneğini Başkanı Necmi Işıksal´ın yurt dışında temaslarda olduğu için katılamadığı ziyarette ev sahipliği yapan nöbetçi başkan yardımcısı Özkan Dikmen´e teşekkür ederek nostaljik radyo hediye etmesi ve fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —