Tarih: 15.02.2024 15:16

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesi Akparti Belediye Başkan Adayı Doktor Osman İnan siyasetçi kişiliği ile bir kez daha sahalara indi.

İnan, siyasetçi kişiliği kadar bugüne kadar verdiği sağlık hizmetleri nedeniyle Doktorluk mesleğinden dolayı da büyük bir saygınlık içinde karşılanıyor.

Hayrabolu’da uzun yıllardır günün 24 saati doktorluk mesleğini icra eden İnan, bugüne kadar girmediği ev muayene etmediği kişi neredeyse yok gibi.

Eczacı eşi Aytül İnan’ın eczanesi üzerinden sosyal güvencesi olmayan yüzlerce garip gurabaya destek verdiği tüm ilçe tarafından biliniyor ve takdirle karşılanıyor.

Kar, kış, yağmur, çamur, gece, gündüz demeden mesai yaparak her evin “Osman Kardeşi” olmayı başarmış olan Dr. İnan verdiği bu değerli mesailerin karşılığını doğal olarak sandıkta alıyor.

Dr. İnan, beş yıllık belediye başkanlık döneminde de kavga ve tartışmalardan uzak bir siyaset izledi.

Çok özel projelere imza atarak farklılığını gösterdi.

Hayrabolu Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve Karababa Mahallesi’ne kurulan "Güneş Enerji Santrali" (GES) projesinin çalışmaları çağımızın gerektirdiği örnek projeler arasında gösterilebilir.

Özellikle pandemi dönemlerinde ekonomik koşulların zorluğuna rağmen vatandaşla bütünleşmeyi bildi.

Festivaller başta olmak üzere açtığı birbirinden değerli kurslarla sosyal kültürel hizmetlerde de örnek belediyecilik anlayışını sürdürdü.

Hayrabolu’da istihdam ve üretim üssü olan OSB’ye gerekli desteği her zaman vermek için mücadele etti.

Doğalgazın ilçeye kazandırılmasında büyük emek sarfederek bu mücadeledende galip çıkmasını bildi.

Bugün ikinci dönemi için seçim çalışmalarını beyefendi kişiliği ile sürdüren İnan, herkesim insanın gönlünü aldığı açıkça görülüyor.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —