Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

DEMOKRASİ AŞIĞI İLHAMİ ÖZCAN AYGUN

Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun, hazırladığı projelerle farkını ortaya koyarak nasıl bir milletvekili olacağını gözler önüne serdi. Teşkilatlara ve Tekirdağ’ın her

POLİTİKA 9.03.2015 15:28:31 0
DEMOKRASİ AŞIĞI İLHAMİ ÖZCAN AYGUN

DEMOKRASİ AŞIĞI İLHAMİ ÖZCAN AYGUN

Tatil, yağmur, kar demeden yanında olan yüzlerce destekçisiyle Tekirdağ’ı karış karış gezen ve gittiği her yerde adeta milletvekili gibi karşılanan Ziraat Yüksek Mühendisi, 25. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İlhami Özcan Aygun, temaslarına devam ediyor. Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun, milletvekili seçilmesi durumunda çok farklı bir vekil profili çizeceğini belirtti. Aygun, hazırladığı projelerle farkını ortaya koyarak nasıl bir milletvekili olacağını gözler önüne serdi. Teşkilatlara ve Tekirdağ’ın her ilçesindeki destekçilerine yanında oldukları için teşekkür eden Aygun, “Aday adaylık sürecinde tarafıma verdiği destek için tüm Tekirdağ halkına şükranlarımı sunarım,” diye konuştu.

Tekirdağ Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun, çok farklı bir aday adayı profili çiziyor. Aygun, açıkladığı projeleriyle farkını ortaya koyarak nasıl bir milletvekili olacağının sinyallerini verdi. Aygun ayrıca gittiği her yerde adeta milletvekili gibi karşılanıyor. Teşkilatlara ve Tekirdağ’ın her ilçesindeki destekçilerine yanında oldukları için teşekkür eden Aygun, bu sevgiye ve güvene layık olabilmek için çok çalışacağını ifade etti.

“TEKİRDAĞ İÇİN, BİRLİK İÇİN” PROJELER

Uzun yıllardır CHP Tekirdağ teşkilatlarında Merkez İlçe Başkanlığı dahil olmak üzere birçok önemli görev üstlenen Aygun, Tekirdağ’ın geleceğini inşa etmek için elini bir kez daha taşın altına sokma zamanının geldiğini söyleyerek kolları sıvadı. Aylardır Tekirdağ’ın her köşesini karış karış dolaşan Aygun, “Tekirdağ için, Birlik için,” destek istediği seçmenlerin muazzam ilgisiyle karşılaşıyor.

Tekirdağ’dan başlayacak olan iktidar yürüyüşünde Tekirdağ’a değer katacak projeleri de hayata geçireceğini sözlerine ekleyen Aygun, çok önem verdiği konularla ilgili hazırladığı projeleri açıkladı.

Yedi çok önemli konuda hazırladıkları projelerle Tekirdağ halkı karşısında her an hesap verebilecek, Tekirdağlıların sorunlarına anında müdahale edebilecek bir alt yapı oluşturacağını belirten Aygun, söz konusu projeleri şöyle sıraladı:

* İLETİŞİM MASASI

İletişimi en kolay milletvekili olacağım. Başta partililerim olmak üzere tüm Tekirdağlı vatandaşlarımızın 24 saat ulaşabilecekleri bir milletvekili olacağım. Kuracağımız alt yapıyla hemşerilerimizin istek ve sorunları anında yanıtlanacak ve bunun takibi yine hemşerilerimizin kendi gözlemiyle olacaktır. Yani anında ve şeffaf bir iletişim sistemi kuracağım. Böylelikle tüm Tekirdağlı hemşerilerimizin gücümün yettiği oranda yanında olacağım.

* GENÇ DANIŞMA KURULU

Gençlerin milletvekili olacağım. Partili gençlerimizden kuracağım bir Genç Danışma Kurulu ile başta gençlerimizin sorunlarına anında müdahale edilecek ve sorunların çözümleri sağlanacaktır. Gençlerimizi Türkiye’ye örnek birer vatandaş olarak yetiştirmek için belediyelerimizin çalışmalarına ek olarak ekonomisinden, tarımına, dış ticaretinden siyaset bilicine eğitimlerin düzenlenmesinde bu kurulun çalışmalarına maddi ve manevi destek olup en büyük kontrol mercii olacağım. Başta kurul ve sahsım olarak gençlerimizin en büyük destekçisi olacağız.

* KADIN DANIŞMA KURULU

Kadınlarımız için sıfır sorun hedefimiz var. Partili kadınlarımızdan oluşacak danışma kurulumuzla Tekirdağlı tüm kadınların her türlü sorunlarında anbean yanlarında olacağız. Kadınlarımızın gelişimleri ve yaşam kalitelerinin artırılması için eğitiminden seminerine uygulamasından takibine, kadınlarımız bizzat en önemli mesai konum olacaktır.

* EĞİTİM KURULU

Tüm Tekirdağlı öğrenci kardeşlerimin yurt sorunundan, rehberlik desteğine, üniversite sınavından, master konusuna kadar destek verecek uzman insanlardan kurulu danışma kurulu oluşturup 7 gün 24 saat öğrenci kardeşlerimizin hizmetinde olacağız.

* KÜLTÜR VE SOSYAL YAŞAM KURULU

Tekirdağ’da Tekirdağlılık bilinci oluşturacak çalışmalar yapacağız ve ilimizin sosyal yaşamını daha refah daha kaliteli hale getirmek için belediyelerimizin projelerine destek vereceğiz.  Tekirdağlılık kavramını tüm Türkiye’ye hissettirecek çalışmalarda bulunacağız. Duruşumuz ve çalışkanlığımızla bu Tekirdağlılık kavramını örnek bir proje olarak Türkiye’ye kabul ettireceğiz.

* İŞ VE ÇALIŞMA HAYATI

Tekirdağ’a yatırım yapan sanayicimizin ve iş adamının emrinde olacağız. Ankara’da ve tüm Türkiye’de her türlü çalışmasında o yatırımcının her türlü sorununu kendi sorunumuz gibi görüp en hızlı şekilde çözeceğiz. Çalışanlarımızın teminatı olacağız. Yatırımcılarımızla çalışanlarımız arasındaki köprü vazifesini en gerçekçi şekilde yapacağız. Mutlu bir Tekirdağ için “mutlu yatırımcı, mutlu çalışan” ilkesinin neferi olacağız.

* TARIM

Tekirdağ tarımını gerek kaynak aktarımı ile gerek yeni ve modern tarım yatırımlarının takipçisi ve öncüsü olarak kalkındıracağız. Trakya sulama projesi konusunda belediyelerimizle, üniversitemizle ziraat mühendislerimizle, sulama mühendislerimizle, çevre mühendislerimizle bir kurul oluşturup Tekirdağ ilimizin her dekarını sulu tarıma açacağız. Sulu tarımın bereketi   Türkiye tarımında ilimizi ve bölgemizi ülke genelinde zirveye çıkaracaktır. Zengin topraklarımızın karlılığı ile bölge çiftçimizin gücüne güç katacağız. Tekirdağ ilimizi damızlık üretim merkezi haline getirerek Türk hayvancılığının gen ve ari damızlık merkezi yapacak projeler geliştireceğiz. Farklı bir çalışma sistemiyle Trakyalı ve Tekirdağlı hemşerilerimize alışılmışın dışında bir milletvekili adaylığına talibiz. Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

“KADINLARIMIZIN ÖNEMİ BÜYÜK”

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe gezerek projelerini anlatan Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun, kadınların ülkenin geleceği adına ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Aygun, “Kadınlarımızın yeri hayatımızın her alanında olduğu gibi siyasette de çok önemli. Bu önemi ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk zaten seçme ve seçilme hakkını değerli kadınlarımıza vererek göstermiştir. Mecliste de kadınlarımızın önemini biliyoruz. Son zamanlarda yaşanan şiddet olaylarının önlenmesi için kadınlarımızın mecliste daha aktif rol alması gerektiğine inanıyorum,” şeklinde konuştu.

Yaklaşan 8 Mart Kadınlar Günü için temennilerde bulunan Aygun, geçtiğimiz haftalarda hunharca öldürülen Özgecan Aslan için, “Özgecan’ımız acıdı.” diyerek üzüntüsünü dile getirerek, “Kadına şiddet, Özgecan’ımızın haince, sapıkça öldürülmesi ile bir kez daha kendisini gösterdi. Gerekli kanunların yeniden düzenlenerek en ağır cezaların uygulanarak bu suçu işleyenlerin yanına kar olarak kalmaması adına Türk halkı ile birlikte şiddetle kınıyorum. Özgecan kardeşimizin bir simge haline geldiğini görüyoruz. Onun ruhu anısına; kadına el kaldırılmayan, namusuna, şerefine göz dikilmeyen, haklar, özgürlükler ve sorumluluklar anlamında kadın ve erkek eşitliğinin her alanda uygulandığı bir Türkiye’de ve dünyada yaşamak dileğiyle, bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

İLHAMİ ÖZCAN AYGUN KİMDİR?

24.01.1969`da Edirne’nin Havsa ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Havsa’da yaptı. 1987 yılında Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi’nin Tarla Bitkileri Ana Bilim Dalı’na kayıt yaptırdı. 1991 yılında Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. Trakya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans yaparak 1994 yılında, Ziraat Yüksek Mühendisi unvanını aldı. Halen doktorasını sürdürüyor.

Türkiye’nin en önemli tohumculuk birliği olan Tohum Sanayicileri Ve Üreticileri Birliği’nde 2008-2010 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 2011 yılında tüm Türkiye’deki tohum firmalarının seçmesiyle bu birliğin başkanlığına getirildi.

Aşığı olduğu Büyük Önder Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ne 1995 yılında üye oldu. Aynı yıl Tekirdağ Merkez İlçe Yönetimi’nde yer aldı. Daha sonra İl Yönetim Kurulu’nda görev aldı. 2001 yılında merkez ilçe başkanı oldu. 2004 yılında Tekirdağ Belediye Başkan Adayı oldu. 20 yıldır aktif CHP üyesi olan Aygun, Cumhuriyet Halk Partisi ruhunu daima yaşatmaya çalışan bir dava adamı olarak farklı bir milletvekili olacağı iddiasını ortaya koyuyor.


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16