Tarih: 29.01.2018 16:03

DAYANIŞMA YEMEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Ferhadanlı Mahallesi Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Dayanışma yemeği düzenledi.

Ferhadanlı Mahallesi Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği´nin düzenlediği geceye Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat,  Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Siyasi Partililer, Ferhadanlı Mahallesi Dayanışma ve yardımlaşma derneği üyeleri ve Ferhadanlı Mahallesi sakinleri katıldı.

Düzenlenen dayanışma yemeğine  katılan konuklar keyifli bir akşam yaşadılar. Dayanışma gecesi yemeğinde Halk oyunları gösteri ekibi , Kültür sergisi, slayt gösterileri ve çeşitli hediye çekilişleri gerçekleştirildi. Doyasıya eğlenen konuklar yapılan bu tür etkinlikler çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Ferhadanlı Mahallesi Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdinç Lafçı ‘´Yapılan etkinlikte toplanan para ile burslu öğrenciler okutuyoruz ve Ferhadanlı mahallesindeki ihtiyaç sahiplerine yardım ediyoruz. Biz Derneğimiz adına her sene dayanışma yemeği düzenleyeceğiz ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam edeceğiz. Böyle sosyal sorumluluk projelerimizle ihtiyaç sahiplerini mutlu edeceğiz.´´ şeklinde konuştu.

Düzenlenen Dayanışma yemeğinde sahne alan Sanatçı Erkan Özkan konuklara keyifli bir akşam yaşattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —