Tarih: 03.10.2018 14:32

DAHA KAÇ VATANDAŞIMIZI KAYBEDECEĞİZ

Facebook Twitter Linked-in

CHP Tekirdağ Milletvekili ve Ziraat Yüksek Mühendisi İlhami Özcan Aygun; Muratlı çevre yolunun adeta bir ölüm yoluna dönüştüğünü söyledi.

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun trafik kazalarında kaybettiğimiz vatandaşlarımız için açıklamada bulundu; Aygun yaptığı açıklamada “Muratlı Çevre Yolu adeta ölüm yolu oldu. Bu konuda önerge verdik ama yol üzerinde sinyalizasyon düzenlemesi, gerekli altyapı çalışmaları halen yapılmıyor. Daha kaç vatandaşımızı kaybedeceğiz?
İki gün önce Muratlı Çevre Yolu Aşağı Sevindikli Mahallesi´nde meydana gelen kazada 1´i ağır 5 vatandaşımız yaralandı. Bugün meydana gelen kazada da Muratlı Yolu Macar Anıtı Mevkii´nde Gaffar Doğan adlı henüz 34 yaşındaki vatandaşımız maalesef hayatını kaybetti, 1 vatandaşımız ağır yaralandı. Yaşamını yitiren vatandaşımıza Allah´tan rahmet, yaralımıza acil şifalar dilerim.
AKP´li vekilleri Tekirdağ´lı vatandaşlarımın can güvenliğini sağlamak üzere göreve çağırıyorum. Benim mücadelemi karalamak için değil, destek vererek, Tekirdağ´ın sorunlarını aşmak için çaba harcasınlar! Yazık oluyor vatandaşlarımıza...
En değerli hak olan yaşama hakkını koruyamıyoruz. Bizim vekil olarak görevimiz, can güvenliğini sağlamak için yetkilileri harekete geçirmektir. AKP´li vekiller, yaşama hakkının en önemli insan hakkı olduğunu asla unutmamalıdır!

1)Süleymanpaşa-Muratlı, Muratlı-Büyükkarıştıran karayolundaki asfaltlama tekniğinden kaynaklanan sıkıntıların giderilerek, mühendislerden alınacak rapor doğrultusunda kazaların önlenmesi gerekiyor.
2)Muratlı karayolundaki şerit çizgileri yol yüzey işaretlemeleri yapılmalıdır.
3)Muratlı Çevre Yolu´ndaki trafik sinyalizasyonları ve yol ışıklandırması yapılmalıdır.
4)Muratlı Karayolu´nda yayaların karşıdan karşıya geçmesi için gerekli olan refüj yapılmaldır.”

/resimler/2018-10/3/1435054496672.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —