Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

ÇORLU SARIKURT´U BAĞRINA BASTI

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 'Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor' mahalle buluşmalarıyla Çorlu halkıyla kucaklaşıyor.

POLİTİKA 27.11.2018 13:56:29 0
ÇORLU SARIKURT´U BAĞRINA BASTI

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 'Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor' mahalle buluşmalarıyla Çorlu halkıyla kucaklaşıyor.

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt buluşmalarda, 'Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün ilke ve devrimlerini esas alarak yürüttüğümüz çalışmalarımızda O´nun ışığında ilerliyoruz. Hizmetlerimizde yapabildiklerimiz var, yapamadıklarımız var. Ancak kasten yapmadığımız hiçbir şey yok ve asla olamaz.' İfadelerini kullanıyor. Yapılan hizmetleri halk ile paylaşmak ve vatandaşlardan gelen talep ve görüşleri değerlendirerek çözüm üretmek için gerçekleştirilen 'Halk Konuşuyor Başkan Dinliyor' mahalle buluşmaları yoğun katılımlı toplantılarla devam ediyor.

 

'HALKIN SEVGİSİNİ KAZANDI'

Bugüne kadar 18 farklı mahallede düzenlenen 'Halk Konuşuyor Başkan Dinliyor' mahalle buluşmalarında vatandaşın ayağına giderek kucaklaşan ve her toplantı öncesinde vatandaşın sevgi ve saygısı ile karşılanan Başkan Sarıkurt; resmi program, açılış, ziyaret ve diğer çalışmalardan artakalan zamanının neredeyse tamamına yakınını vatandaşların sorunlarını dinleyerek ve çözüm üreterek geçiriyor.

 

'ÇORLU BAŞKAN SARIKURT´A GÜVENİYOR'

Esnaf ve vatandaşın ayağına giderek sorun, talep ve önerileri yerinde dinleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, halktan gelen farklı kurumlara ait talepleri de değerlendirerek kısa süre içerisinde çözüm üretirken taleplerin yerine getirilmesinin ardından yaptığı ziyaretlerle de vatandaşın güven ve takdirini kazanıyor.

 

'DÜRÜST BAŞKAN'

Verdiği sözleri yerine getirerek samimi bir şekilde sorunları ve çözüm yollarını halkıyla paylaşan, belediye başkanı olarak halkın nezdinde dürüstlükle de anılan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt´un her halk toplantısında üstüne basa basa 'Yapabildiklerimiz var, yapamadıklarımız var. Ancak kasten yapmadığımız hiçbir şey yok ve asla olamaz.' sözünü çok samimi bulan vatandaşlar, 'Samimiyetine ve dürüstlüğüne güveniyoruz.' ifadelerini kullanıyor.

 

'BAŞKANIMIZ ÇOK ÇALIŞKAN'

7/24 halkına hizmet için çalışan Başkan Sarıkurt, gün içinde vatandaşları makamında ağırlarken, onların talep ve dileklerini içtenlikle dinleyerek, halkla iç içe çözüm üretmeye devam ediyor. Kendisine özellikle iş konusunda yapılan başvurulara kayıtsız kalmayan Başkan Sarıkurt, Çorlu Belediyesi bünyesinde bulunan Kariyer Merkezi ile iş konusunda yardım isteyen vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor.

Vatandaşlarına her an kapısını açan ve onların talep ve temennilerini dinleyerek çözüm üretebilmek için Çorlu´yu karış karış dolaşan Başkan Sarıkurt, saha çalışmalarını da yakından takip ediyor. Halk buluşmalarında görüşlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Sarıkurt´un yoğun bir şekilde çalıştığını gören ve kendisini takdir ettiklerini ifade ederek, 'Başkanımız göreve geldiği günden bu yana neredeyse her etkinlikte ve çalışmada yer almaya çalışıyor. Taleplerimizi yerine getirebilmek için yoğun mesai harcadığını bizler de görüyoruz. Bu çalışkanlığı ve azmi bizleri mutlu ediyor. Çünkü Çorlu ve bizler için çok emek harcıyor.

 

'GENÇ, DİNAMİK VE BECERİKLİ BAŞKAN'

Başkanımız Ahmet Sarıkurt genç, dinamik ve becerikli bir başkan. Öncelikle sorunlarımızı paylaştığımız anda hangi adreste ikamet ediyorsak edelim anında cevap verebiliyor. Belli ki Çorlu´yu çok iyi tanıyor.' ifadelerine yer verdiler.

 

'HALKIMIZ İÇİN VARIZ'

Belediyeciliğin halka hizmet için yapılan ulvi bir görev olduğunu ifade Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, 'Çağdaş bir kent yaratmak, kentin kalkınmasına yönelik projeler üretmek için göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün ilke ve devrimlerini esas alarak yürüttüğümüz çalışmalarımızda O´nun ışığında ilerliyoruz.

Bu doğrultuda dünyadaki teknolojik gelişme ve sistemleri kullandığımız bir yönetim anlayışını esas alıyor, karar mekanizmalarında katılımı ve ortak aklı oluşturarak yol almaya gayret ediyoruz.

 

'ÖNCE İNSAN'

Tekirdağ´ın yeni bir büyükşehir olması dolayısıyla geçiş sürecini hep birlikte yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Çorlu´muzun temel ihtiyaçları olan alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra şehrimizi geleceğe taşıyacak projelerimizi de hayata geçirmeye devam ediyoruz. 'Önce İnsan' düsturunu felsefe edinerek yürüttüğümüz çalışmalarımız kapsamında sportif yatırımlar, “Sanata evet!” dediğimiz noktada kültürel yatırımlarımız mevcut.

 

'MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRİYORUZ'

Mustafa Kemal Atatürk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Büyükşehir Belediyesi Çorlu Spor Salonu, Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu, Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu ve Ahmet Taner Kışlalı Spor Tesisi sportif anlamda yaptığımız en önemli yatırımların başında geliyor. Ve bu tesislerde Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz bünyesinde yer alan onlarca sporcumuz Milli Takım formaları ile başarıdan başarıya koşuyor.

Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binamızın bitişiğinde inşaatı devam eden Trakya Gösteri ve Kongre Merkezimizi önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.

 

'TARİHE SAHİP ÇIKIYORUZ'

“Şehrini tanımayan yaşadığı şehri geleceğe taşıyamaz.” dedik ve bu anlamda şehrimizde tarihi değere sahip yapılarımıza sahip çıkarak Çorlu Tarihi Belediye Binamızı ve Doğanca Evi´ni geleceğe taşıdık.

Müzeler ve Kültür Yatırımları Master Planı çerçevesinde Tarihi Belediye Binamızın da içinde bulunduğu alanda yeni bir planlama yapıyoruz ve alanı Fatih Camisini de içine alacak bir planlama ile kent meydanı hâline dönüştürmeyi hedefliyoruz.

Doğanca Evi´nde 'Kent Belleği Müzesi' oluşturmaya devam ediyoruz. Kaldı ki, bu müze oluşumunda vatandaşlarımızın tarihi değere sahip ürünleri tarafımıza bağışlamaları önemli bir yol kat etmemizi sağladı. Kısa süre içerisinde bize teslim edilen tarihi eşyaları kontrolden geçirerek müze bünyesinde sergileyerek halkımızın hizmetine sunacağız.

Tarihimize sahip çıktık ve bu kapsamda hem bir belgesel çektik hem de ‘Osmanlı Belgelerinde Çorlu´ adı altında 4 ciltten oluşan kitap serisi yayınladık. Bu çalışmamız ile hem şehrimize hem de bölge tarihimize ışık olduğumuzu düşünüyoruz.

 

'SEMT PAZARLARIMIZ MODERNLEŞİYOR'

Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri´ni hizmete sunduktan sonra Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatını yaparak tamamladık. Pazarcı esnafımızın yer kura çekimlerinin tamamlanmasının ardından 2019 yılı Ocak ayında Atakent Kapalı Pazar Yeri´ni halkımızın hizmetine sunmuş olacağız.

Bundan sonraki süreçte sokak aralarındaki semt pazarı uygulamalarına son vererek ihtiyaç duyulan noktalarda kapalı pazar yeri çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu kapsamda yer belirleme çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Kısacası semt pazarlarımızı modernleştiriyoruz.

Kütüphane Parkı ve Kitap Kafe, Tenis Kompleksi ve Tenis Kafe ile Atatürk Parkı ve Park Kafe projelerimiz ile Çorlu´muza ve bölgemize örnek birer işletme kazandırdık. Hijyenik ve kaliteli hizmet veren işletmelerimiz halkımızın takdirini kazandı. Bu işletmelerimizin hemen yanı başlarında çocuklarımızın eğlenebilecekleri oyun grupları da mevcut.

Aşevimiz ile her gün yaklaşık 800 vatandaşımızın evine sıcak yemek hizmeti veriyoruz. Evde Bakım Hizmeti projemizle binlerce insanımıza hizmet verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Kısacası halkımıza her an, her yaş grubunda hizmet veriyoruz.

 

'ADİL OLMAK ZORUNDAYIZ'

Halkımıza hizmet ederken adil olmak zorundayız. Adil olduğumuzu düşünüyoruz. Çünkü sınırlı kaynaklarla sınırsız talepleri karşılamaya gayret ediyoruz. Bunları da kul adaleti yapıyoruz. Başta da söylediğim gibi hizmetlerimizde yapabildiklerimiz var, yapamadıklarımız var. Ancak kasten yapmadığımız hiçbir şey yok ve asla olamaz.

 

'ÇORLU´MUZUN SORUNLARINA HAKİMİZ'

Çorlu´muzun 26 mahallesinde, 16 bulvarında, 200´ün üzerindeki caddesinde ve 1876 sokağında gezmiş ve sorunları yerinde görmüş bir belediye başkanı olarak nerede ne yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorum. Sorunları bilen çözümü de üretendir. Biz sadece sorunları değil çözüm yollarını da biliyoruz ve sorunların çözümü için önemli adımlar atıyoruz.

 

'BİZ OLUNCA ÇÖZÜM KOLAY'

Biraz önce de ifade ettiğim gibi; Çorlu´muzu halkımız ile birlikte yönetiyoruz. Biz bir olunca her şey çok daha kolay çözülüyor. Biz olunca Çorlu´muzda sevgi ve saygı çok daha yüksek oranda hissediliyor. Biz olunca güzel ülkemizin güzide şehri Çorlu´muza farklı şehirlerinden göç ederek gelmiş olsak bile kardeşlik daha bir anlam kazanıyor. Biz olunca Çorlu´muzda yaşayanlar mutluluk içinde yaşamlarını sürdürüyor. Biz olunca kadın-erkek diye ayırmadan bir oluyoruz. Kısacası biz olunca Türkiye´nin mozaik şehri Çorlu oluyoruz. Biz oldukça her şeyin çözümü kolay.' dedi.

/resimler/2018-11/27/1358256369424.jpg/resimler/2018-11/27/1358406369639.jpg

 


Türkiye Gazeteciler Federasyonu yerel basın için Meclis Araştırması istedi:

Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16