Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çorlu Birlikte Çok Güçlü

Biz bugün karşınıza büyük ve güçlü bir ekip olarak çıkıyoruz. Gerçek başarıların arkasında şahısların değil, güçlü ekiplerin birlikte çalışması yattığına inanıyoruz. Ekibimizi bir araya getirirken tüm üyelerimizi temsil e

GÜNDEM 23.09.2017 13:12:46 0
Çorlu Birlikte Çok Güçlü

Biz bugün karşınıza büyük ve güçlü bir ekip olarak çıkıyoruz. Gerçek başarıların arkasında şahısların değil, güçlü ekiplerin birlikte çalışması yattığına inanıyoruz. Ekibimizi bir araya getirirken tüm üyelerimizi temsil edecek kurum ve şahısları bir araya getirdik. Ticaret erbabından sanayicilere kadar tüm işletmelerin temsil edilmeleri, ihtiyaçlarının gündeme getirilmesi ve desteklenmeleri bölge için büyük önem arz etmektedir. Bizim senedimiz ekibimiz tüm Çorlu TSO üyelerinin desteği ile bölgeyi ve Çorlu Ticaret ve Sanayi odasını sadece ulusal değil, uluslararası düzeyde de çok büyük başarılara taşıyacağıdır. Bugün birlik olma ve beraber hareket etme günüdür. Bugün Çorlu için rekabette öne geçme günüdür.

Çorlu TSO başkanların değil, üyelerin odası olacak.

Tüm üyelerimiz rekabet şartları her geçen gün ağırlaşan pazarda, kendilerini geliştirme mücadelesi vermektedir. Bu mücadeleyi verirken üzerlerinde büyük yük ve riskler taşımaktalar. Biz bu kadar zor şartlarda faaliyet gösteren üyelerimizin, çıkarlarını korumak adına bu göreve aday oluyoruz. Geçmişte ve hatta bu seçimlerde üye çıkarları için değil, başkanlık makamı için bu kurumun kullanılmaya çalışıldığına şahit olmaktayız. Bizim inancımıza göre vizyon sahibi oda başkanı, yönetimi,  meclis ve komiteleri ile Çorlu Ticaret ve Sanayi odası üyelerine hizmet vermesi gerekmektedir. Siyasi veya şahsi ticari kaygı ile göreve gelmeye çalışanlara karşı üyelerimizin hakkını korumak için biz bu göreve adayız.

Değişime Liderlik Ediyoruz.

Biz artık değişim zamanı geldiğine inanıyoruz. Çevremiz, teknoloji, ülkemiz her geçen gün gelişmekte. İletişimin çok kolay ve hızlı olduğu bir çağdayız. Çorlu Ticaret ve Sanayi dünyası da bugüne kadar bu değişime ayak uydurmaya çalıştı. Biz eğitimli, hedefleri olan, çalışkan, vizyon sahibi bir ekibiz. Bu nedenle artık Çorlu Ticaret ve Sanayi odasının değişime ayak uydurmak yerine, bu değişime yön vermesi gerektiği inancındayız. Tüm üyelerimizin ticaretini, üretimini geliştirmek, hem bölgesel hem de uluslararası rekabette öne geçmek adına ihtiyaç duyduğu tüm desteği kendilerine sağlamak bizlerin ana hedefi olacaktır. Çorlu Ticaret ve Sanayi odası üyeleri artık yalnız kalmayacaktır.

Çorlu TSO üyeleri gurur duyacak.

Üyeler ile oda arasında büyük kopukluk olduğunu biliyoruz. Birçok üyemizin odamız ile ilgili bir beklentisi yok. Hatta sadece aidat ödedikleri ve dört yılda bir oy vermek zorunda kaldıkları bir kurum olarak görüyorlar. Bu odaya üyelerimiz büyük paralar ödemekte ve bunun karşılığını almaları da en doğal hakları. Biz ekip olarak tüm üyelerimize ödedikleri bedelleri fazlasıyla onlara kazandırmak için adayız. Biz üyeler ile oda arasındaki iletişimi güçlendirip, Çorlu Ticaret ve Sanayi odasını, üyelerimizin bu odaya üye oldukları için gurur duyacağı çalışmalar yapacağız.

Bizler bu noktada ticaret erbaplarımızın ve sanayicilerimizin çıkarlarının korunması adına gereken çalışmaları yapıp, bölgemizin hak ettiği yatırımları almasını sağlayacağız.

İlklerin odası Çorlu TSO, Türkiye´nin en iyi yönetilen odası olacak.

 Biz ekip olarak Türkiye´deki en genç, en dinamik ve en eğitimli kadroları arasındayız. Artık gençlerin bir araya gelip bir arada çalışması ve bu bölgeye sahip çıkması gerektiğine inanıyoruz. Bugün tüm üyelerimiz gelecekleri için, gençlerin eğitimine önem verirken, bu yetişen genç kadroların da bölgeye faydalı olabilmeleri adına görevler almaları gerekiyor. Biz genç bir ekip olarak çalışırken, bizlerin önünü tıkamak adına yapılan, hiçbir etik kurala uymayan ve sadece seçimi kazanmak adına kurulan şirketler hepimizin gündeminde. Bunun önüne geçmek adına çıkarılan kanun ile iki yılını doldurmayan şirketler bu seçimde oy kullanamayacak. Genç ve eğitimli ekiplerin önünün açılması gerekirken, hülle ile gençlerin önünü tıkamaya ve sonucunda üyelerin oy haklarının ellerinden alınmasına sebep olanları bu şehrin hiçbir zaman affetmeyeceğini üzülerek belirtmek istiyoruz.

Çorlu Rekabette Öne Geçecek.

Çorlu, ticari ve sanayi alanında Türkiye´nin en hızlı gelişen bölgelerinin başında geliyor. Bugün bölgemiz yatırımcılar için büyük avantajlar sağlamakta ve hızla büyümektedir. Bölgedeki ticaret ve üretim düşünüldüğünde çok daha büyük projelerin bölgemize kazandırılması gerektiği inancındayız ve bunları hayata geçirmek için çok çalışacağız.

Bölgemizin ana sorunlarından bir tanesinin yetişmiş iş gücü olduğuna inanıyoruz. Ne yazık ki bölgemizde ki eğitim kurumlarının bölge ihtiyaçlarını karşılayamaması nedeniyle tüm işletmelerimiz yetkin iş gücü konusunda sıkıntı çekmekteler. Mesleki eğitim kurumlarının yetersizliğinden bölgemiz diğer bölgelere beyin göçü vermektedir. Eğitim almak için farklı bölgelere giden gençlerimiz eğitim aldıkları bölgelerde istihdam edilmekte ve bölgeye dönmemektedirler. Bu noktada işletmelerimize eğitim sağlayacak kurumların bölgemize kurulması gerekmektedir. Sadece bir teknoloji üniversitesi değil, çok kapsamlı üniversitelerin ve gelişen ihtiyacı karşılamak için meslek yüksekokulları ile meslek liselerinin bölgeye çok hızlı bir şekilde kazandırılması gerekmektedir. Bu noktada hem Türkiye Odalar Borsalar Birliğinden hem de Milli Eğitim Bakanlığından alınan destekler ile yatırımların bölgeye getirilmesi öncelikli hedefimizdir.

Başlıca hedeflerimizden biri de üyelerimiz üzerindeki yükleri azaltmak olacak. Fiyat rekabetinin yüksek olduğu pazarda bölgemizin rekabet gücünü arttırmak için üyelerimizin maliyetlerini düşürmemiz gerektiğine inanıyoruz. Her geçen gün azalan kar marjları ile yükselen maliyetler üyelerimizin gelişimini zorlaştırmaktadır. Bu nedenle başta finansman maliyetleri olmak üzere, odamızın ve üyelerimizin birlikte hareket etmesinden doğacak güç ile her türlü alanda üyelerimizin maliyetlerini düşürmek için çalışacağız.

Bugün tüm dünyada inovasyona büyük önem verilmekte. Artık katma değer üreten, farklı olan ürünleri sunanların kazandığı bir dünyada yaşıyoruz. Bölgemizin bu noktada çok büyük potansiyele sahip olduğunu, bizlerin sağlayacağı destekler ile çok büyük başarılara ulaşacağını düşünüyoruz. Bölgemizin sadece ürün üreten ve satan değil, fikir ve proje üreten bir noktaya gelmesini amaçlıyoruz. Bu noktada hem Ar-Ge destekleri hemde bu noktada doğacak ürünlerin geliştirilmesine sağlanacak finansal destekler ile bölgemizi ve üyelerimizi uluslararası düzeye taşıyacağımızı biliyoruz.

Özetle, bizler çok farklı, çok rekabetçi ve çok gelişmiş bir Çorlu iş dünyası hedefliyoruz.

Çıktığımız yolda, rengimizde Beyaz..

1 Ekim tarihinde yapılacak seçimlere beyaz renkli liste ile giriyoruz. Tek amacımız üyelerimize gurur duyacakları bir oda hizmeti sağlamak. Hiçbir alanda taraf değiliz, hiçbir çıkarımız yok. Tüm hedeflerimizi gerçekleştirecek yetkinlikte ve güçteyiz. Tüm üyelerimizi temsil edecek şekilde bir meclis ve yönetim oluşturmak için Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin desteklerini bekliyoruz.

 

/resimler/2017-9/23/1317414582552.jpg


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 32 14 12 6 4 48
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 32 8 11 13 -1 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16