Tarih: 27.03.2018 11:33

ÇORLU ATAKENT KAPALI PAZAR YERİNİ İNCELENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan´ı ziyaret eden Antalya Semt Pazarcıları Oda Başkanı İsmail Öz, Atakent Kapalı Pazar Yeri´nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. 

Çorlu´da yapımı devam eden ve tamamlandığında Trakya´nın en modern kapalı pazar yeri olarak hizmet verecek olan Atakent Kapalı Pazar Yeri inşaatını incelemek üzere Çorlu´ya gelen Antalya Semt Pazarcıları Oda Başkanı İsmail Öz, Çorlu Belediye Başkanı Ünal BaysanÇorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir ile bir araya geldi. 

Başkan Baysan´dan Atakent Kapalı Pazar Yeri hakkında bilgiler alan başkan Öz, Çorlu Belediyesi´nin pazarcı esnafına ve vatandaşlara sunduğu hizmetin kendisini oda başkanı olmanın yanı sıra bir esnaf olarak da çok memnun ettiğini ifade ederek, kendilerinin de bölgelerine bu konseptte bir Pazar yeri kazandırmak istediklerini dile getirdi. 

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan Antalya Semt Pazarcıları Oda Başkanı İsmail Öz´e Atakent Kapalı Pazaryeri inşaatı hakkında açıklamalarda bulunurken saha görevlilerinden de inşaatın son durumu hakkında bilgiler aldılar. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —