Tarih: 11.09.2020 11:19

BAŞKAN ATA VE VALİ AZİZ YILDIRIM´DAN BALIKÇILARA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

1 Eylül´den itibaren denizlerde avlanma sezonunun başlaması ile birlikte balıkçılar; Marmara Denizi´ne açılarak “Vira Bismillah” diyecekler.

Balıkçı esnafının ilk avları öncesinde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ilçeyi ziyaret ederek iskelede, Marmaraereğlili balıkçılarla bir araya geldi. Ziyarette Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin, Belediye Başkanı Hikmet Ata, İlçe Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, ilçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Burak Akanpınar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burhan Alim ziyareti sırasında Vali Aziz Yıldırım´a eşlik etti.

“BOL BEREKETLİ VE KAZANÇLI BİR SEZON DİLİYORUM”

Sezonun ilk avına çıkacak olan balıkçılara hayırlı ve bol ürünlü bir sezon yaşanmasını temenni eden Belediye Başkanı Hikmet Ata ‘´ Yaklaşık dört aydır devam eden balık avı yasağı bu gece itibariyle son buluyor. Balıkçılarımız bu akşamdan itibaren balık avına çıkarak ‘´Vira Bismillah´´ diyecekler. Sayın Valimiz ve protokol üyelerimizle birlikte sezonun ilk avından önce balıkçılarımızla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledik karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine kazasız belasız bol bereketli ve kazançlı bir sezon diliyorum. Vira Bismillah. ‘´ dedi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —