Tarih: 17.04.2015 10:22

BAŞAK KARATAŞ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

BAŞAK KARATAŞ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞAK KARATAŞ A.Ş, 5S Plaza’sının temelini attı. 45 yıllık firma hizmet kalitesini arttırarak tarım sektörüne katkı yapmayı sürdürüyor. “Patronumuz Müşterimizdir” ilkesiyle, müşterileriyle babadan oğula geçen, güven esaslı ve memnuniyet odaklı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ- Tarım sektöründe 45 yıllık geçmişi olan BAŞAK KARATAŞ A.Ş., 1999 yılından bu yana Trakya’da da hizmet veriyor.  Başak Karataş A.Ş. firması geçtiğimiz günlerde yatırımlarına bir yenisini ekledi. Tekirdağ - Hayrabolu karayolu üze-rinde Projesi ve inşaatı Trakya’nın tanınmış Mimarlarından Erkin Kadam tarafından yürütülen 5S Plaza’sının temellerini attı.

EN KAPSAMLI TARIM YATIRIMI

3.500 m2 kapalı, 7.000 m2 açık alanda hizmet dallarını birleştiren firma; satış, servis, yedek parça ve tarım market hizmetlerinin daha modern koşullarda, hizmet kalitesini arttırarak sunmayı hedeflediği tesis bu alanda Trakya`nın en kapsamlı yatırımı olacak.

Başak Karataş A.Ş. firması tarım sektöründe dünyanın en ileri tarım teknolojilerini sunan firmalarla çiftçi arasında bir çözüm ortağı olma çabası güdüyor. Firma ana iş kolu olarak dünyanın en prestijli markalarından biri olan NEW HOLLAND traktörlerinin ve biçerdöverlerinin Tekirdağ Süleymanpaşa, Malkara, Şarköy, Hayrabolu ve Muratlı’ da yer alan şubeleri ile pazarlamasını yapıyor. Ayrıca; traktör, biçerdöver, balya makinesi servis hizmetlerini, yedek parça tedarikini de yine kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. 

BEŞ ŞUBEYLE DEV HİZMET

Aynı zamanda çiftçinin tarım makine ve ekipman ihtiyaçlarının tamamını kapsayan, PALAZOĞLU, TÜRKAY, ÇEKİÇKESEN, ALPLER, ÇELMAK , DÖNDER, HESA HELEZON , BKT LASTİK bayilikleri, YEM KARMA MAKİNELERİ satışlarını yapıyor.

Firma; TİLLER, AYSAN, ÇİZEL, KÜRÜM’ü kendisi imal ederek tarım sektörüne satışını gerçekleştiriyor.

Beş ayrı şubede hizmet üreten BAŞAK KARATAŞ A.Ş., 45 personel ve 22 araç ile Trakya çiftçisinin her an yanında yer alıyor. 'Patronumuz müşterimizdir' ilkesiyle, müşterileriyle babadan oğula geçen, güven esaslı ve memnuniyet odaklı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Satışlarında Ziraat Bankası, Tarım Kredi Kooperatileri ve bir çok özel bankanın desteğini arkasına alan firma kendi iş kolunda hızla büyümeye devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —