Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAKAN MÜEZZİNOĞLU TEKİRDAĞ´DAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Tekirdağ´da birtakım ziyaretlerde bulunarak yerel basınla ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. ekirdağ Ramada Otel´de gerçekleşen toplantıda Bakan basının sorularını yanıtlarken

POLİTİKA 24.09.2016 16:15:46 0
BAKAN MÜEZZİNOĞLU TEKİRDAĞ´DAYDI

BAKAN MÜEZZİNOĞLU TEKİRDAĞ´DAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Tekirdağ´da birtakım ziyaretlerde bulunarak yerel basınla ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Tekirdağ Ramada Otel´de gerçekleşen toplantıda Bakan basının sorularını yanıtlarken, toplantıya Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel damga vurdu. Yüksel, 15 Temmuz sonrası ortaya çıkan birlik ve beraberlik atmosferi çerçevesinde muhalefet partilerinin de toplantıda temsil edilmesi amacıyla CHP ve MHP il yönetimlerine davette bulunduklarını dile getirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Tekirdağ´da birtakım ziyaretlerde bulunarak yerel basınla ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Tekirdağ Ramada Otel´de gerçekleşen toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Ak Parti Milletvekilleri Metin Akgün, Mustafa Yel ve Ayşe Doğan, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Osman Şimşek, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinden Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti, Türkiye Süt Üreticileri Federasyonu Başkanı Tevfik Keskin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanvekili Oğuz Çakmak ve belirli sayıda basın mensubu katıldı.

Bakan Müezzinoğlu Tekirdağ´a ziyareti sırasında basın toplantısı sonrası il değerlendirme toplantısına katıldı, Tekirdağ Otogarı esnafını ziyaret etti ve Ak Parti İl Başkanlığı´nda partililerle bir araya gelerek oradan Çorlu ilçesine hareket etti.

CÜNEYT YÜKSEL´DEN TARİHİ ADIM

Tekirdağ Ramada Otel´de gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında alışılagelmişin dışında bir uygulama ilk defa hayata geçirildi. Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası tüm yurtta olduğu gibi siyaset dünyasında da kendini gösteren birlik ve beraberlik atmosferine uygun olarak, Tekirdağ´ı ilgilendiren önemli toplantılarda muhalefet partilerinin de temsil edilmesi için bir çağrıda bulundu. Geçtiğimiz günlerde CHP´li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi´nin meclis toplantısında bir konuşma yaparak birlik mesajları veren Yüksel, Bakan Müezzinoğlu´nun katıldığı toplantıya CHP ve MHP İl Başkanlarını ve Tekirdağ Milletvekilleri ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak´ı da davet etti. Ancak CHP İl Başkanı Recep Ökten ile CHP´li Milletvekili Emre Köprülü yoğun programları nedeniyle toplantıya katılamazken, Norveç´te temaslarda bulunduğu için katılamayan Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak´ın yerine Belediye Başkanvekili Oğuz Çakmak toplantıda hazır bulundu. MHP İl Başkanının geçtiğimiz günlerde istifa etmesi nedeniyle MHP de toplantıda yer alamadı.

Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, basın mensuplarına konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tekirdağ´da hep birlikte yarattığımız bu atmosferi korumak ve daha ileri noktalara taşıyarak Tekirdağ´a daha iyi hizmet etmek için adımlar atmaya devam edeceğiz. Bugün tam olarak istediğimiz tabloyu sağlayamadık. Muhalefet partisi temsilcilerimiz yoğun programları nedeniyle aramızda olamadılar ama sonraki süreçte Tekirdağ´ın menfaatleri için bir arada olma gayretimiz sürecektir,” diye konuştu.

BAKAN SORULARI YANITLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, toplantının bir bölümünde basının sorularını yanıtladı. Gazeteci Necmi Işıksal, sosyal medya üzerinden gelen soruları Müezzinoğlu´na yöneltti. Taşeron işçilerle ilgili düzenlemenin son durumu hakkındaki bir soruyu yanıtlayan Müezzinoğlu, çalışmaların son aşamaya geldiğini ve kısa süre içinde somut gelişmelerin olacağını müjdeledi. Çorlu ve Çerkezköy´de hizmet veren bir özel hastaneden gelen ve özel hastanelerde yapılan ameliyat ücretlerinin devlet tarafından halen 10 yıl önceki tarifelerden ödemelerinin yapıldığı ile ilgili soruya ise, özel hastanelerin günden güne büyümeye devam ettiğini ve konuyla ilgili kendilerine yapılan geri dönüşlerin de olumlu yönde olduğunu söyleyerek cevap verdi. Yine özel hastanelerde kredi kartı ile ödeme kabul edilmemesi ile ilgili bir soru üzerine, Müezzinoğlu, “Bakanlığımızın bu konuda bir müdahalesi olduğunu sanmıyorum. Bizden kaynaklanan bir konuysa hemen araştırıp gerekeni yaparız. Ancak hastanelerin münferit uygulamaları da olabilir,” açıklamasında bulundu. Emeklilerin maaşları ile ilgili promosyon beklentilerine de açıklık getiren Müezzinoğlu, “Bu konuda hükümet ya da bakanlık olarak bir promosyon ödeme yetkimiz yok. Ancak bankalarla bu konuda aracılık görevi üstlenerek görüşmeler yapıyoruz. Bazı bankaların cazip teklifleri var ama bunlar ülke genelinde 100 şubesi olan küçük bankalar. Biz daha çok binden fazla şubesi olan ve emeklilerimize hizmet edebilecek devlet bankaları ile görüşüyoruz. Ama onlar da bir görev zararı oluşacağı gerekçesi ile bu konuya pek sıcak yaklaşmıyorlar. Her iki taraf da kendince haklı,” diyerek henüz bir sonuca ulaşılamadığını ifade etti.

Son olarak gazi, ev hanımı ve mevsimlik işçilerin emeklilik haklarına kavuşturulması ile ilgili düzenleme hakkında sona gelindiğini ifade eden Müezzinoğlu, yakında müjdeli haberler vereceklerini belirtti.


Tekirdağ NKÜ’de ‘Balkan Esintileri Resim ve Heykel Sergisi’ Gerçekleşti

Başkan Nallar tebrikleri kabul ediyor

OPTİMED HASTANESİ’NDE MEDİKAL (TIBBİ) ONKOLOJİSİ ÜNİTESİ AÇILDI

Asyaport, Aylık Elleçlemede Türkiye Rekorunu Kırdı

MARMARA ÜRÜN PİYASASI ARACI KURUM ANONİM ŞİRKETİKURULUŞU HAKKINDA BASIN DUYURUSU

BİZ HABERLERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ; ÇEVRE KATLİAMINA DUR DİYORUZ!

KESİMOĞLU’NA AKPLİ BÜROKRATTAN ETKİNLİK ENGELİ!

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel, “Tekirdağ’ın Değişim, Gelişim ve Dönüşüm haritasını çiziyoruz”

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

AHMET AKÇAY TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ADAYI OLDU.

DR. OSMAN İNAN’I HAYRABOLULAR BÜYÜK BİR SAYGIYLA KARŞILIYOR

Yüksel’den Gençlere Müjdeler!

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Hayrabolu'da "Gerçek Belediyecilik” İçin Adımlar Atıyor

Volkan Nallar’dan Ev Ziyaretleri

ERGÜN BAKIRHAN ÇAMOLUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

TUNCER BAŞOĞLU MERKEZ SAĞ VE SOL KESİMİN LİMANI MI OLUYOR?

BİLGE; “HAKKINIZ OLAN TOPRAKLARINIZ SİZİN OLACAK!

Süleymanpaşa’da Gerçek Belediyecilik Vizyonu Gökhan Saygı ile Gerçekleşecek

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

Şampiyonun kupasını Başkan Yüksel verdi

KAYA TEPE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

Yükleniyor

Yüksel: “Tekirdağ’ın “bakarız” demekle geçen 10 yılını Değişim, Gelişim ve Dönüşümle değiştireceğiz!”

AK Parti Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel,

AK PARTİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CÜNEYT YÜKSEL ÇORLU’DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3 MİLYON TL ‘LİK ENERJİ TASARRUFU SAĞLAYAN GES PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

BEYAZKÖY DÜĞÜN SALONU'NUN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

TREDAŞ, 2023 yılında müşterilerinden gelen 1 milyonun üzerinde çağrıya çözüm üretti

Asyaport'ta Dünya Gümrük Günü Etkinliği Gerçekleşti

YARI YIL TATİLİNDE BUZ PATENİ KEYFİ

ŞARKÖY BELEDİYESİ TRAKYA’DA BİR İLKE İMZA ATTI

DERNEĞİMİZ GÜMRÜK ETKİNLİKLERİNE KATILDI.

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 28 1 3 53 87
2.Fenerbahçe 32 27 1 4 57 85
3.Trabzonspor 32 16 12 4 12 52
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.Rizespor 32 14 12 6 -4 48
6.İstanbul Başakşehir 32 13 12 7 4 46
7.Kasımpaşa 32 13 12 7 -2 46
8.Sivasspor 32 11 10 11 -5 44
9.Antalyaspor 32 10 10 12 -1 42
10.Alanyaspor 32 10 10 12 -5 42
11.Adana Demirspor 32 9 10 13 5 40
12.Samsunspor 32 10 14 8 -6 38
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 32 10 12 10 -9 37
15.Konyaspor 32 8 12 12 -11 36
16.Hatayspor 32 7 13 12 -8 33
17.Gazişehir Gaziantep 32 8 17 7 -15 31
18.Fatih Karagümrük 32 7 16 9 -6 30
19.Pendikspor 32 7 16 9 -28 30
20.İstanbulspor 32 4 21 7 -34 16