Tarih: 13.07.2023 12:20

AVŞA ADASINDA CİNER HOTELİN MİSAFİRİ OLDUK

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ’da tanınmış ve sevilen iş insanları olan Mustafa Vanlı, Kürşat Sungur ve Fatih İşcan’ın bir araya gelerek Avşa Adasında işlettikleri meşhur CİNER HOTEL’E bizde ailece misafir olduk.

Avşa Adasında tatil yapmayı düşünen ailelerin ilk rağbet ettiği hotel olma özelliğini taşıyan CİNER HOTEL’de ünlü sanatçılarda sıklıkla konaklıyor.

Hande Yener, İrem Derici vs. gibi ünlü birçok sanatçının Avşa Adasına geldikçe konakladığı hotel adanın göz bebeği olarak görülüyor.

Hotel hakkında şirket yönetim kurulu başkanı Mustafa Vanlı’dan şu bilgileri aldık:

Avşa Adası’nda şehir oteli kalitesiyle on iki ay boyunca hizmetinizde olacak olan otelimiz “Avşa Adası’ndaki Eviniz” sloganıyla sizlere rahatlık ve konfor sunmak için 2017 yılında hizmete açılmıştır. 

Kendine özgü mimarisi ile tasarlanan otelimizde alanında uzman, güler yüzlü personeli, Avşa Adası’nın muhteşem doğası ve havası ile kendinizi evinizde gibi hissedersiniz diyen Vanlı, Otelimiz, 71 oda kapasitesiyle hizmet vermektedir.” dedi.

Hotellerinin Avşa Adasının en popüler ve en hareketli caddesinde konumlandırınız belirten hotel işletmecisi Vanlı, sahile ve iskeleye 50 metre mesafede olan otelimiz, Avşa Adası’nın tam merkezinde adanın simgesi olan üzüm heykeli karşısındadır.” dedi.

Otelimizin odalarının tamamında Split Klima, LED TV, WC, duş, 24 saat sıcak su, saç kurutma makinası, wireless, havlu, kettle su ısıcıtısı, minibar ve kasa mevcuttur. 

Otelde single, double, triple ve deluxe-connecting (4 kişilik) odalar bulunmaktadır. 

Sabahları zengin bir açık büfe kahvaltı sunulur. 

Otelin resepsiyonu günün 24 saati açıktır.

Hotel rezervasyonu için sosyal medya hesaplarımız üzerinden veya anlaşmalı olduğumuz tatil şirketleri üzerinden rezervasyon yapabilirsiniz.

Google üzerinden CİNER HOTEL yazmanız yeterli olacaktır.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —