Tarih: 22.11.2021 11:42

Atatürk ölümünün 83. yılında doğduğu evde anıldı

Facebook Twitter Linked-in

Süleymanpaşa Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ölümünün 83´üncü yılında, doğduğu evde düzenlenen anma töreni için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediye meclis üyeleri ve gazetecilerden oluşan kafileyle Selanik´e gitti.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün 83´üncü yıldönümünde, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve Süleymanpaşa´da faaliyet gösteren basın mensuplarından oluşan kafileyle birlikte, Atatürk´ün doğduğu Selanik´te bulunan evde düzenlenen anma törenine katıldı.

YÜKSEL: “SEVGİ, SAYGI ŞÜKRAN VE RAHMETLE YÂD EDİYORUZ”

Törenin ardından meclis üyeleri ve basın mensupları ile birlikte Atatürk´ün doğduğu ve hâlihazırda müze olarak faaliyet gösteren evi ziyaret eden Başkan Yüksel, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ebediyete irtihalinin 83. yıldönümünde Selanik´te, doğduğu evde düzenlenen törenle andık. Belediye meclis üyelerimiz ve basın mensuplarımızdan oluşan kafilemizle katıldığımız anma programında Atatürk´ü, bir kez daha sevgi, saygı, şükran ve rahmetle yâd ettik. Ruhu şad olsun,” diye konuştu./resimler/2021-11/22/1144044885099.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —